Valle-borre

Nu ligger rosén på kylning och maten väntar på att bli marinerad :) Alltså trotsar vi väderprognoserna och kör en klassisk Valborgs-grillning! För övrigt så glimtar faktiskt solen fram just nu så det här kanske inte blir så tokigt ändå!
MEN... Letade som en tok idag igen efter en söt liten klänning att ha på mig ikväll men hittade verkligen ingenting... Typiskt! Med andra ord återstår problemet om vad jag ska ha på mig ikväll... Jag ville ju ha ngt sött blommigt eller spetsigt, attans!

Dags för lite sen lunch och ett glas bubbel tror jag banne mig!

Hoppas ni har en trevlig Valle-Borre :)

Valborg

Idag är det minsann Valborg :) Jag känner att den korta lilla utgång jag fick igår behandlade mig fel och känner mig orättvist seg! Detta gör att jag fortfarande sitter i morgonrock medan jag hör den orhört höga basen som spelas på gården skallra i mina fönster... Jag kollade ut en sväng och såg ett försök till champagne-frulle... Försöket blir lixom inte lika bra när det inte är fint väder! Till skillnad från de södra delarna av Sverige har vi nämligen inte alls något härligt Valborgsväder. Än så länge har vi klarat oss från regn men det är nog bara en tidsfråga, BLÄ!



Dagens stora frågor; Hur styr vi upp dagen? Blir det något bubbel? Hur gör vi med grillningen? Vad 17 ska jag äta och dricka? VAD I HELSIKE SKA JAG HA PÅ MIG?

Nej dags för en dusch och sedan finna svar på mina frågor :)

Snakkes!

Dags att gå vdare...

Hej och hå... Idag började som sagt dagen men plugg och tvätt = aptråkigt!
Innan jobbet fick jag iaf lägenheten uppsagd. Det känns så jävla lovley! Avslut, hell yeah :)

Kom till jobbet strax innan tre på eftermiddagen och efter att ha tagit mod till mig så förklarade jag läget... Det blir tyvärr ingen sommar på Verkön eftersom att jag från och med den 29/6 har fått en fast heltid som hovmästare/restaurangchef i Stavanger! Fuck vad det känns bra :) Fick kontraktförslaget på mailen idag och nu är det bara för mig att skriva på. Tvekar inte en sekund, det här känns så oerhört rätt!

Efter jobbet mötte jag iaf upp Anette och Sofia och vi vandrade vidare till Plaza... Kvällen bjöd på en så sjukt bra beskrivning till varför det är dags at flytta vidare. Det började med att det var en ny vakt som skulle kolla leg. Jag suckade besvärat och ser helt plötsligt vaktchefen på insprång. Han kollade på mig, sedan på vakten, och förklarade att det var lugnt innan han vände sig mot mig och frågade: Hur är läget? Med andra ord, första andledningen till att flytta. Efter det var det dags för en öl i baren och jag behöver förtfarande inte visa leg utan bartendern klappar mig på handen och säger att det snart är min tur. Jag säger ingenting men han vet  vem jag är så jag får studentpris och slipper legga för att handla på kort. Anledning nr två till att flytta. Efter att jag har fått min öl kommer den indiska diskaren fram och kramar mig. Anledning nr tre för att flytta. När jag till slut är på väg hem efter att ha tappat bort mitt sällskap i garderobskön blir jag omkörd av en bil hem, föraren frågar; Linda har du långt hem, behöver du skjuss? Det var DJ:en på stället och med andra ord anledning nr fyra att flytta. Jag har gjort mitt här. Jag kommer alltid att älska Östersund och att ha tagit beslutet om att flytta känns oerhört vemodigt men också oerhört lägligt. När det inte längre känns som en främmande stad där jag inte känner folk och jag inte har ngt speciellt som håller mig kvar så suktar jag efter nya äventyr. Med andra ord så kommer jag om precis två månader vara bosatt i Stavanger och troligtvis inneha ett norskt person-nummer. Wierd!


Time to say godbye östersund!


Hej min nya hemstad! Hemskt mkt hej!

Snipp snapp!

metod och tvätt, kul förmiddag?

Huvva, nu sitter jag för 784:e gången med vårat sablans metdoavsnitt känns det som... Inte min favoritdel i en uppsats direkt.
Tyvärr kom jag igång med dagen lite senare än planerat eftersom att jag fick ett ryck kring 01.30-snåret igårkväll och satte igång att bära ner vinterkläder i förrådet och ta upp sommarkläder... Tog mig i kragen och slängde dessutom 7 par skor! Kändes offantligt jobbigt till en början men nu känner jag nästan en lättnad. 4 par pumps och 3 par ballerina mindre som står och samlar damm. Vuxenpoöng till mig!

Förutom plugg så spenderas förmiddagen dessutom med att tvätta... Behöver jag säga att jag inte skrattar ihjäl mig?


Våren, Hallå?!?

Hola Bandola, sjukt lugn dag på jobbet idag... Fick iofs typ börja med att torka upp en äcklig spya, USCH! Ber till gudarna att den lilla tösen som fräste ur sig enbart var nervös och att det inte var ngn magsjuka som härjade!

För övrigt så känner jag att det finns en mkt viktig fråga som måste redas ut; Vart är den riktiga våren och när kommer värmen? Det är ju helt sinnessjukt att jag idag, den 28 april, fortfarande har min ulljacka på mig när jag går utanför dörren! Nog för att jag bor i Norrland men kom igen nu..! De två föregående år jag har bott här har april bjudit på sol, värme och mkt grillning. I år har jag banne mig inte grillat en endaste gång än (om man inte räknar vintergrillning med tillhörande skridskoåkning vill säga).
Till råga på allt så är det valborg på fredag och vad är en valborg utan grillat krubb? Jag vill ju kunna sitta ute i solen på eftermiddagen och dricka bubbel och äta jordgubbar, för att senare fortsätta med grillande och kalas! Hur ska detta gå? Trubbel må jag säga!

Boyfriend

Östersundsbostäder stängde givetvis kl 12.00 idag så jag kunde aldrig säga upp lägenheten, får göra ett nytt försök imorn helt enkelt. Istället gick jag ner på stan för en liten shoppingrunda, hittade faktiskt ett par "boyfriend" jeans så för första gången på år och dar har jag köpte ett par baggybrallor! Kan bli oerhört skönt i sommar! Jag hittade även lite annat krims krams som kommer komma till användning i sommar men en söt klänning som jag egentligen var ute efter var ju omöjligt att få tag på. Varför är det alltid så att om man letar efter byxor så hittar man bara tröjor och vise versa?!


Jag tänker vara lika snygg som dem i mina Boyfriend-jeans ;)

Dags att bege mig till jobbet!

Jo men visst

Nu har jag precis betalat den tråkigaste avgiften jag någonsin varit med om, återbetalning till CSN. Tydligen hade jag råkat tjäna lite för mkt vårterminen 2008 så nu krävde de jävlarna nästan 5000 kr tillbaka av mig. Jag vet att jag har påpekat det förut men jag gör det igen; Är inte tanken att vi studenter ska komma ut i arbetslivet efter våran studietid? Hur lätt är det utan kontakter eller arbetslivserfarenhet?! IDIOTER!

Förutam att ha betalat räkningar och skit så har jag även fått en del plugg gjort på förmiddagen, klapp på axeln till mig! Jag har även tagit tag lite i mina framtidsplaner... :)

Nej, nu ska jag upp till biblioteket och sen ska jag banne mig gå och säga upp min fula lilla lägenhet! Lovley!

Morgonstund!

Hmmm, planen för morgonen var ju att gå och gymma men efter att Sanna skickade ett sms om att hon var risig så lockade helt plötsligt sängen mer än gymmet :P Tragiskt! Aja, det blev en prommenix iaf och det är ju inte fy skam det heller! Nu är det renskrivning av intervjuer som gäller innan jag måste ta mig upp tills skolan för att återigen låna en metodbok... SUCK! Det spelar ingen roll hur mkt vi ändrar i våra dokument, hela tiden hittar vi eller vår handledare nya saker att justera, bara att jobba på helt enkelt!

Do it!

Dags att avrunda kanske...

Nu borde jag verkligen göra mig klar för att natta kudden men som vanligt sitter jag som klistrad framför alla serier som visas nattetid... Varför går det så mkt bra på tv den här tiden?

Jag är sötsugen som en gnu idag också men eftersom att jag svullade i mig min tänkta veckoranson av mörkchoklad på bara två dagar (jätte dumt!) så har jag istället munnen full av äpple. Bedövar inte alls sötsuget på samma sätt men det får helt enkelt duga!

Nej som sagt, dags att tänka på refrängen! Planen är ju trots allt att ta mig till gymmet 07.55 imorn... Det är ju sjuuukt tidigt enligt min dygnsrytm!

Soffläge

Nu är jag en utmattad tjej! Satte mig på cykeln för ett RPM-pass och insåg på en gång att jag inte riktigt var smidig som en ballerina efter gårdagens Combat... Aja, jag gjorde mitt bästa och slet som ett djur. Efter passet gav jag mig ut i gymmet för lite mag- och ryggstyrka, alltså var jag bäst idag! Det är skönt, jag gillar att vara bäst ;) Haha!

Nu blir det lite slappande framför The mentalist och sedan Cougar town, I like! Kan vara skönt med ännu en lugn kväll eftersom att det väntar jobb två dagar framåt och sen på fredag är det ju valborg. Har en känsla av att jag inte kommer att sitta och titta på tv i min ensamhet då, eller jag får ju hoppas på det iaf :)


Sjukt bra serie och sjut snygg karl ;)

Hepp hepp!

Wiiiee

Idag är en bra dag! Idag känner jag mig glad, pigg och på g!
Efter en ganska så seg förmiddag i skolan släppte det helt för mig och Sanna, telefonintervjuer blev gjorda och empirin börjar ta form! För att citera min kära kompanjon "Idag är värsta brejkar-dagen". Sånna dagar som idag är livsviktiga, hur skulle vi annars orka kämpa på alla andra dagar när livet känns grått och tungt? Det blev dock en lång dag i skolan, 09.30 - 17.00 satt vi och skrev så att tagnentbordet glödde!

Nu är jag äntligen hemkommen och till min stora förtjusning så har solen äntligen hittat fram :)

Nej ni, nu ska jag slänga i mig lite krubb innan det är dags att slita lite på kroppen med ett RPM-pass!

Toodels!

Plugg och funderingar

Börjde dagen med 1,5 h handledning. Känns som att vi börjar få koll på läget och hur vi ska strukturera upp arbetet men det är fortfarande en massa saker som måste justeras, ändras, tas bort och framförallt skriva rent empiri och ta tag i analysen! Tyvärr har vi fortfarande några intervjuer kvar att göra eftersom att vissa människor är helt omöjliga att få tag på...


För övrigt så är det uppenbarligen det sterila P-huset som gäller för mig och Sanna idag. Efter granskande av andra studenter har vi kommit fram till att folk som läser olika beteendeprogrm, typ psykologer, socionomer och beteendevetre uppenbarligen gillar att klä sig i klänning eller kjol. Då menar vi inte den korta lilla tajta, utan kjolar som står ut åt alla håll och som fladdrar i lite tjusigt i vinden. Hur kommer detta sig egentligen? Är det så man får folk att öppna upp sina djupste tankar och funderingar?

Hej hopp!

Förälskelse

Efter en slapp dag som enbart innehållit lite plugg och slappt häng så lyckades jag iaf få på mig träningskläderna och ge mig på ett Body Combat-pass! Sjukt härligt och gav massor med ny energi!

Insåg när jag väl var hemma att jag inte kan minnas när jag inte jobbade eller hade ngt annat skumt för mig en måndagkväll så jag slog mig ner i soffan med min min favoritchoklad och njöt allt vad jag kunde av Håkans bar och Svenska Hollywoodfruar.
Jag är banne mig förälskad i Maria Montazami! En så underbart söt kvinna. Jag bara älskar att hennes största problem enligt henne själv är att hon är så snygg i allt så att hon inte vet vad hon ska ha på sig :) Fick ett tips om att hon har börjat blogga också, så spana in --> http://amelia.se/blogg/maria-montazami <-- Helt underbar blogg som jag utan tvekan ska börja läsa dagligen!


Nu ska jag återgå till Roast på Berns!

Kram på er!

Latmasken Linda

Idag skämms jag nästan för mig själv. Jag har gjort allt så bekvämt för mig som möjligt och uttnyttjat alla bekvämligheter som går... Jag har helt seriöst pluggat i sängen hela dagen, vilket innebär att jag inte har behövt klä på mig eller ens gå upp för att kolla mig i spegeln. Strax innan tre tvingande en tom mage upp mig och jag blev därigenom tvungen att klä på mig en morgonrock och ställa mig och göra "frukost". Stackars mig, vilken enorm ansträngning denna givande måndag :P

Nu sitter jag fortfarande i latmaskställning och funderar på om jag ska ta mig till gymmet idag och vad jag isåfall ska träna?! Försöker även att få tag i lite upptagna folk men det verkar inte som om jag har turen med mig alls idag... ATTANS!

Dagens viktigaste fråga är om jag överhuvudtaget ska kasta av mig morgonrocken, klä mig som en anständig människa och ta tag i massa pyssel eller om jag ska sitta kvar som en soffpotatis ända till imorgon?! Bra fråga känner jag...

Toodels!

Måndag igen

Idag kom måndagsångesten som en bitchslap i nyllet! Förra veckan virrade jag omkring som en yr höna i Norge, den här veckan däremot är det plugg, plugg och plugg som gäller! Har tyvärr lite problem med några få respondenter vilket börjar kännas jävligt stressande... Till råga på denna tråkiga vecka som ligger framför mig är jag extremt trött idag och har tyvärr sovit ganska kasst, vilket gör att jag fortfarande ligger i sängen och pluggar trots att klockan är kvart i tolv...

Fick ett infall att mitt horoskop för veckan kanske kuude pigga upp mig men njae, det började så här:
Kärlek: Mysiga drömmar men mer blir det inte, för du är upptagen av nöjen, affärer, din karriär.
Fullt upp med plugg och helt tomt på kärleksfronten är altså vad som väntar i veckan... Kul...

Hepp!

En svinigt bra helg

Hemkommen från en schtekig helg i Åre. Vädret var toppen och människorna sviniga, precis som det ska vara :)

I fredagskväll var vi på Twins och åt en underbart god middag. Jag lyckades klämma i mig gambas i het olja till förrätt och oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås till varmrätt. Sen avslutade jag middagen med min favorit, Irish coffe :) Tanken var att gå och ta oss en öl efter middagen men efter all mat och dryck var vi trötta som idioter och begav oss istället hem för lite kortspel, enorma pensionärspoäng till oss!

I lördas vaknade vi upp till strålande solsken så det blev en riktig glassardag i backen med mkt solandes och chill innan det blev afterski på torget och sedan Broken. Kvällen bjöd på ordentlig fest på Bygget, riktigt roligt och fullt med sviniga schtekare ;)

Idag tog vi det jävligt piano innan vi begav oss hem till Östersund för lite sushi!






Jag måste erkänna att det tyvärr kändes lite tråkigt att packa ihop alla grejerna från lägenheten i Tege. Vem vet när sjutton jag får åka skidor nästa gång? Eller när jag får åka i skidor i Åre nästa gång? Hmmm...

Snakkes!

Trondheim, Stavanger, Åre :)

Här kommer lite bilder från fröken Flygts äventyr! Visst blir man bara helt förälskad i städerna?
TRONDHEIM:



STAVANGER:





Jaa vad ska jag säga?! Alla små gränder och kullerstensgator gjorde mig alldeles frälst! En flytt hit skulle inta vara ett så svårt beslut ;)

Anyway, mindre kul att jag blev fast längre än tänkt. Men snällt som sjutton att jag fick låna ett litet rum att sova i!













Det blev enormt mkt kaffedrickande i det fina vädret och här kommer en bild på mig när jag bara njuter.


Nej nu ska jag klä på mig och göra mig redo för vad som troligen blir säsongens sista helg i Åre! Det blir Freeride och det blir schteeek! Ikväll blir det även middag på Twins, schteeek det med :)

Hepp hepp!

sliiiteeeen

Efter nästan 23 timmars tågresa var jag äntligen hemma i mitt kära Östersund igen! Gaah, vad rumpen-stumpen min var öm ;) Jag kan ju tillägga att det inte är jättelätt att sova när man har sittplats hela vägen (totaltfullbokat) och dörrarna ginsslar konstant. När jag efter ca 17 timmarkom fram till Trondheim och insåg att det inte gicka tt köpa biljett hem med mitt kort eftersom att jag har lyckats tappa chippet till kortet valde jag gå rakt ut på gågatan, ringa upp min stackars mamma och grina om en barnunge. Känslorna, alla intryck och sömnnbristen tog totalt över så jag lipade som ett barn medan alla vände sig om och stirrade på mig. What to do lixom? Jag var ju rädd att bli fast i ytterligare en norsk stad... Jag lyckades iaf få tag på en dator efter ett tag så jag kunde boka och betala min sista tågresa och lättnaden var enorm!

Kom hem till Ö-town vid 21-snåret och då var det bara att hoppa in i duschen innan det blev en sväng på Oscars för att sedan gå vidare till Plaza. Var knappast ngn höjdarkväll men jag och Sanna gjorde vårt bästa på dansgolvet. Dock insåg vi ganska snart att  flesta andra hade en promillehalt som låg långt över våran så vi valde helt enkelt att bege oss hemmåt...

Hej och hå, imorn drar jag vidare för en avslutande helg i ÅRE!!!!

Nu ska jag sova som en stock! Så det så!

PIRR

Om ca en timme børjar min sjukt långa tågresa hemmåt... Kommer bli oerhørt långtråkigt! Før øvrigt har jag en underbar magkænsla! Fjærliarna flyger i magen och førhoppningarna sjuder :) Stavanger ær en underbar stad och mænniskorna toppen! Nu hoppas jag før allt i værlden att det hær går vægen!

Snakkes! ;)

Strosande i byn

Idag har jag strosat omkring i hela Stavanger och lært kænna byn! Riktigt mysig och fin stad det hær! Måste dock sæga att det hade varit lite trevligare om jag hade haft sællskap. Det ær inte riktigt samma sak att sitta sjælv i solen och ta en kaffe som det ær nær man har ngn att prata med, att æta lunch før sig sjælv ær væl ingen højdare det heller... Aja, inte så mkt till alternativ nær man ær strandsatt.

Fick ett sms från Norweigan inatt också dær de skrev att mitt plan før idag också var instællt. Kan inte førstå varfør eftersom att både flygplatsen hær i Stavanger och den i Trondheim ær øppen?! Men men, nu vågar jag inte chansa på flygen længre så nu ær en sjukt lång tågresa bokad. Åker till Oslo ikvæll, sen vidare till Trondheim och sen dærifrån till Østersund. Går allt enligt planerna så tar det ca 22 timmar. Kænns sådær...

Ha de gøy!

Standad i Stavanger!

Nu sitter jag hær som en strandad val i Stavanger. Eftersom att staden eller "byn" som det heter hær ær omringad av fjordar går det i stort sett inga tåg hær heller... Så jævla typiskt! I detta landet kan jag ju inte sitta fast trots att jag ær helt førælskad i byn! Allt ær ju så dyrt hær att jag får svindel... Fick reda på att en bil kostar det dubbla och att en fatøl ligger på 70 nok, det ær alltså 87, 50 svenska kronor, helt sinnes!

Jaja, det finns ju trots allt sæmre stællen att vara fast på sæger optimisten inom mig..!

Toodels!


På gång

Hej och hå vad jag har pysslat och donat de senaste timmarna... Nu är ja iaf hyfsat redo för att bege mig iväg till gannlandet i väst imorgonbitti!

Nu är det bara att hålla tummarna för att båda flygen verkligen blir av!
Det skulle ju vara måttligt kul att bli fast i Stavanger några dagar. Det har jag verkligen inte tid med!


Dags att hämta upp och sedan natta kudden så att jag har lite krafter till att utforska Trondheim och Stavanger de närmaste dagarn!


Hej svejs!



Positivt besked = Stressad tjej!

Holy shit vilken dag! Kroppen är helt död efter allt spinnande! När Sanna och jag kom hem på eftermiddagen spenderade vi två timmar med att fundera på vad vi skulla laga för mat innan vitillslut gick in på onlinepizza :) Riktigt gott!

Med lite ny energi har jag lagt enorm bevakning på hur Norges flygtrafik ser ut. Efter ca 1,5 timmes telefonkö fick jag iaf bekröftat att mitt plan förväntas att lyfta imorn. Detta var verkligen inte ngt jag hade räknat med så nu är jag enormt stressad! Till råga på allt så MÅSTE jag verkligen tvätta men alla maskiner är fortfarande upptagna... Jobbigt läge när tåget till Trondheim går redan 07.18 imorn bitti...

Nej men om jag skulle ta tag i lite packning kanske?!

Ha de!

Naaäääee

Återigen har en kväll spenderats med bästaste Sanna och en massa snask. Idag blev det även SUSHI :) Behöver jag nämna att jag ääälskar det? :P Den största delen av kvällen har dock spenderats med att göra våran lilla "läxa" till imorn, vilket innebar välja ut vettig musik och hur vi ska cykla till den. Kan låta ganska simpelt men det var bra mkt svårare än vad vi trodde. Stor eloge till alla instruktörer där ute som har tålamod till att sätta ihop hela pass! Jag och Sanna har iaf fått oss ordentliga "recovery-pass" så som vi har dansat runt i hennes kök och vardagsrum, haha!

Börjar tyvärr vänja mig vid tanken på att jag måste ställa in/boka om min Norge-tripp nästa vecka... Känns oerhört surt! Jag som har gått och sett fram emot det här och varit förväntansfull, fääään!

Dags att tänka på refrängen!

Utbildningsdag 2

Imorse vaknade jag med enorm halsont och värkande öron, inte det minsta kul. Dessutom så blev jag väckt vid 04.30 snåret av en ringade telefon inatt, precis vad man är sugen på när väckarklockan står på 06.30 och jag har en späckad dag framför mig... ELLER?! Tack för den, du ligger på minus nu!
Aja, lite krubb och värktabletter har gjort min dag och jag är faktsikt nöjd över mitt presterande så här långt i utbildningen. Dock är jag trött som ett djur nu eftersom att vi avsultade med en timmes intervallträning.

För övrigt verkar det som att södra Sverige har avnjutit gårdagskvällen med grillning alternativt uteserveringar. Så jobbar vi tydligen inte här uppe. Igår både haglade det och snöade så idag var det vitt på gatorna när vi gick upp, måttligt kul i mitten av april :( Såg tyvärr lite snöflingor dala idag med... USCH!

Nej men om jag skulle kolla om det finns tvättid kanske...

Kramar!

Natti natti!

Nu är det minst sagt hög tid för mig att krypa till sängs! Inte ofta jag är i säng innan halv ett en fredag måste jag medge, men imorrn gäller det att vara pigg och fräsch!
Utbildningen börjar redan 08.00 imorn och det är ju ingen nyhet att jag INTE är någon morgonmänniska! Fokus på morgondagens pass ligger tydligen på uthållighet och långa intervaller + en massa takniker såklart. Kan bli en mkt intressant dag och om jag inte väljer att bli instruktör själv sen så borde jag iaf bli en jävel på att spinna ;) Haha!
För övrigt så såg jag på schemat att vi har 15 min på oss att duscha, reflektera och åtehämta oss efter ett pass... Hur 17 ska det gå till tänkte de sig? På den tiden är det ju knappt att jag hinner få av mig skorna :P

Aja, sov så gott!

Sådär va...

Dagen började med att jag försov mig 30 min, illa! När jag väl kom upp till skolan försökte vi få tag på personen vi skulle intervjua i 2 timmar utan resultat... Måttligt kul och enormt slöseri med tid må jag säga! Till råga på denna dåliga start på dagen går jag dessutom omkring och oroar jag mig för att mina plan nästa vecka kommer vara inställda... Vad sjutton gör jag då? Jag måste säga att jag är måttligt sugen på att åka tåg genom hela norge fram och tillbaka, usch!

Aja, Sanna och jag tog oss iaf en trevlig lunch på stan idag och nu på kvällen har vi haft musiklära som uppstart inför spinningutbildningen! Takter hit och block dit, hur ska jag lyckas få ihop ett helt pass? Aja, det löser sig nog.

Nej nu blir det laddning inför morgondagen tillsammans med Sanna och massvis med snask :)

Hej hå!

Laddar!

Det sägs ju att det inte alltid blir som man tänkt det och nog är det sant alltid! Idag blev det jobb trots att planerna var träning och tvätta... Men men, det tål att upprepas, Cash is king! Så är det bara ;)

Hur som helst så är det torsdagkväll nu vilket betyder att det är dunka dunka i var och varannan lägenhet i mitt hus. Torsdagar är utan tvekan bra mycket mer livade än fredagar när det gäller studenterna här uppe... Själv förstår jag verkligen varför, en utgång en torsdag gör lixom att veckan känns så mkt kortare på ngt sätt. Som om fredagen och helgen är lite närmare :)
Ikväll är jag dock lugn som en filbunke. Imorgon ska jag och Sanna börja våran spinninginstruktörs-utbildning så då gäller det att vara ordentligt utvilad och fit for fight! Det kommer utan tvekan bli oerhört mkt trampande i spinningsalen denna helg så det är bara att tagga till!


Nej om jag skulle tänka på refrängen så att jag orkar med en telefonintervju på danska imorn...

Sov gott!

Vill ha!

Idag har dagen bestått av massa pillande i uppsatsen, ingen rolig pluggdag alls faktiskt! Fick inte ens tag i personen som vi skulle intervjua :( Attans!

Hur som helst så kom jag på en önskelista idag;

1. Ett "riktigt" jobb till hösten
2. En vettig karl som älskar mig mer än allt annat
3. En slimmad bikinikropp till sommaren
4. En ny dator
5. En ny fin lägenhet
6. Klarhet i vad sjutton jag ska göra med mitt liv


Nu ska jag vidare på föreläsning!

Hej på er!

Samurai-tips

Idag är formen inte riktigt på topp... Som vanligt när saker känns tungt eller motigt så unnar jag mig lite sushi :) Kvällen har alltså spenderats med sushi (blev en samurai-tips), cola zero och mörkchoklad! Jag skulle banne mig kunna leva på den kosten, I love it! Förutom mitt smaskande så har jag försökt snegla lite på pluggandet, men helt ärligt, hur kul är det så här på kvällskvisten?!

Om man skulle at sig i kragen och ta en ordentlig dusch kanske?!

Hörs!

Valborgsfunderingar...

Har precis bokat flygresor tur/retur mellan Trondeim - Stavanger närsa vecka :) Enda lilla problemet jag har är att det inte verkar som om jag kan ta mig hem från Trondheim på ngt sätt... Känner mig ju måttligt sugen på att ta en natt där på tu man hand lixom... Så, ingen som av händelse ska åka från Trondheim till Östersund på tisdagkväll? Snälla?!

Tyvärr har plugget gått riktigt dåligt nu på eftermiddagen så jag har en del att syssla med ikväll också... Typiskt! Aja, catchade upp på telefon med Hanna och Camilla, fasen vad jag saknar er hörrni! Hur som helst så blev jag riktigt sugen på att fira min sista Valborg som student i Uppsala... Hmm, måste ta mig en ordentlig funderare!

Nej ni, dags för ett svettigt spinningpass!

Tröttast!

Idag är jag en trött människa! Var uppe vid 05.20 snåret för att hjälpa till med bära grejor och vinka av Freddie innan hans flytt... Herregud, det är omänskilgt att gå upp så tidigt efter bara några få timmars sömn! Som tur var lyckades jag iaf somna om efter någon timme och tog mig en sovmorgon till kl 10 :) Sjukt skönt!


Förmiddagen har spenderats med knåpande och justeringar av teorin samt detta ständiga mailande fram och tillbaka. Jag slås konstant av frågan hur sjutton de klarade sig back in the days när inte internet fungerade? Hur fick de ihop sina uppsatser? För mig är det verkligen helt otänkbart!


Hepp på er!

....

Är äntligen hemma från jobbet. Blev mycket mer än vad jag trodde idag... Men men, så kan det gå, fler timmar betyder mer pangar och som vi alla vet; "cash is king".



För övrigt är det mkt blandade känslor just nu... Det är konstigt hur något som man innerst inne vet är helt rätt kan kännas så oerhört tungt och svårt. Ibland önskar jag verkligen att min kropp fungerade lite mer som en robot och körde på som ingenting hela tiden. Fan, ska det vara så svårt?!




Nej ni, koma-läge nästa!

Dagens fråga

Idag är den stora fråga vad som egentligen hände med det fina och soliga vårvädret? I förmiddags var det nästan så att det behövdes fingervantar den korta biten upp till skolan, det är ju helt sjuk! I mitten av april borde det vara vår konstant kan man ju tycka! Det verkar ju som att den här uppförsbacken till Norrland är tung och jobbig för såväl post som solsken...

Men men, dåligt väder ger större anledning till att sitta inne och plugga! Efter en lyckad handledning spenderar jag därför dagen med att renskriva och sammanställa intervjuer...


Ge mig sol och värme!

Tjenixen!

God Morgon!

Ahhh, hade glömt ställa klockan idag men som tur var vaknade jag 35 min innan jag ska vara klar :D Bra timing av mig! Nu sitter jag alltså och stressar i mig frulle innan jag ska upp på handledning i skolan. Jag hoppas verkligen att våran handledare är nöjd med vad vi har presterat so far!

Igår efter pluggandet och intervjuerna var klara var det jobb som gällde för mig. Det var en lugn och smärtfri kväll men bara för att jag stod i startgroparna för att gå hem tidigt så kommer det givetvis kunder och beställer kaffedrinkar fem min innan stängning... Detta var ingenting jag hade preppat för så det var bara att sätta igång och vispa grädde och ha mig. Typiskt!

Aja, hög tid att kila vidare!

Hepp!

Vårtecken!

Efter frukosten imorse så tog jag och Sanna oss en härlig morgonprommenad i solen för att få lite energi till pluggandet. Fy 17 vad det är härligt med sol och vår, allt blir så mkt trevligare och lättare! Vi gick även och diskuterade vårtecken, jag själv älskar nysopad asfalt, det betyder vår för mig. Sanna däremot hittade lite andra udda vårtecken, småkids som åker inlines och "små-coolingar" som står bakom buskar och tjuvröker :P

Hur som helst så har resten av förmiddagen gått ut på alldeles för mkt samtal och mailande angåe intervjuer till uppsatsen, måttligt roligt men ack så nödvändigt.

Nej men om jag skulle hoppa in i duschen så att jag är ren och fräsch när jag går upp till skolan kanske... Ytterligare telefonintervjuer som väntar!

På tal om ingenting så satt vi förresten och pratade om kortspel i helgen, kom att tänka på hur rasterna spenderades på mellanstadiet och kom in på tecken/tecken och slå. Då hävdar Sanna bestämt att det inte heter så utan att namnet är 4-manna kotte. HAHAHAHA! Göteborgare alltså :P

Hepp hupp!

Nya tag!

Måndag morgon, ny vecka och nya tag. Inte ett dugg sugen på att sitta inne och plugga hela degan när det ser ut att bli strålande väder... Men men, som jag brukar säga, livet är hårt för de hårda :P Har en del att pyssla med innan min lilla Norge-tripp nästa vebckla också :)

Nej, dags at ta tag i dagen!

Ha de göy!

As long as you love me

Här sitter jag och poppar Backstreet boys varvat med paradisio... Hmmm?!

Aja, har bestämt mig för att det är vår på riktigt nu så igår gick jag och köpte mig ett par blommiga ballerinaskor och idag åker även rosévinet fram, I loooove!

Var förresten och bowlade med Pine och Freddie igår, synd som fään att banan tydligen var helt skev så fort det var min tur?! Fick lov att trösta med en trevlig och god middag innan vi gick vidare till O´learys :)

Hupp hupp, nu ska jag och Sanna spöa Fidde och Freddie ngt oerhört viktigt spel :P

Hörs!

Back...

Jag har nog världens bästa familj, kan vara en klysha men jag tror det stämmer i det här fallet. Även då vi bråkar ibland så vet jag att de älskar mig och det finns inga andra som ställer upp på det sättat som mina föräldrar gör. Trots att jag är en gnällspik så gör de vad de kan för min skull. Det enda negativa med detta är ju att jag själv känner en enorm press inför framtiden :P

Anyway så var det en trevlig dag i backen igår och en trevlig kväll med god mat och massa snack! Idag begav vi oss in till Östersund och kikade på staden, åt lunch och hälsade på lite gravar...

Här bjuder jag på lite bilder från gårdagen;










Jaja, nu är jag back in ÖSD och fynderar på vad kvällen här har att erbjuda... Ett glas rött iaf va?! :)

Kram på er!

Bydalen!

Trevligt med lite familjesemester måste jag säga. Tog oss en mysig lunch med burgare och bärs på Fjällhalsen tillsammans med morbror, moster och ena kussen min :) Väl hemkomna i stugan somnade vi som stockar efter en heldag i denna tunga sockersnö...

Idag går förresten tankarna till Sanna som sitter ensam i Sorsele och alla vikar och träsk däromkring! Jag måste säga att jag inte är ett dugg avundsjuk :P

Toodels folk!

Kör bah!

Helt slutkörd efter Body Combat-passet... Ni som inte har testat det ngn gång borde absolut ge det ett försök, helt underbart! Kör man på riktigt ordentligt så kan man verkligen ta ut sig totalt.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan jag ska laga mig en stark chili con carne, mkt chili ska det vara!

Idag är förresten en riktigt bra dag för er som har missat det :) Jag sprudlar av förhoppninar!




Tjohej!

Okidoki

Överlag helt okey pluggdag idag. Två ytterligare intervjuer sammanställda och det känns fortfarande som att vi har tid på oss.

Nu har jag dessutom bestämt mig för att det blir Bydalen ikväll så nu återstår bara frågan angående om jag åker direkt vidare till Åre eller om jag vänder tillbaka till "stan"?... Hmm...

Nej nu ska jag iväg och kicka ass på Body Combaten, håll i er!


Hepp hupp!

Nu sitter jag i skolan och har precis avklarat telefonintervju nr 2 :) Sanna var dock ett klantarsle som glömde sin dator så nu kan vi inte göra så mkt mer innan nästa intervju kl 13... Tror minsann att vi ska glida omkring och spinka på smågrabbar eller ngt i den stilen nu :P Haha, njaaa...

Hursomhelst så har jag fortfarande mina I-landsproblem som gnager; När ska jag åka till Bydalen, och åker jag direkt därifrån till Åre eller ska jag hem och vända i Östersund??? Hmm.... Lite spink och en dricka på det tror jag minsann!

Slash!

Siam + Lindt = Sant

Riktigt trevligt att få träffa familjen under eftermiddagen/kvällen. Började med en fika at my place innan vi åkte för att plocka upp Sara på flygplatsen. Systrarna mina var sugna på Thaikrubb så vi åkte till Lilla Siam för lite kvällsmat. De har banne mig bland den bästa och fräschaste thaimaten jag har ätit, idag åt jag en riktigt god rätt med prawns, MUMMA!

Nu sitter jag återigen själv i min lägenhet, knaprar Lindt Excellence Intense Mint och funderar på hur planen för veckan egentligen ser ut. När ska jag plugga? Vad ska jag träna? Hur gör jag med Bydalen? Blir det Åre till helgen? Hmm... mkt tankar och funderingar nu, en till ruta choklad kanske ger klarhet i funderingarna ;)


Ha de folk!


Familjefika :)

Pluggandet idag var snabbt överstökat så jag och Sanna tog oss en sväng förbi gymmet. Som vanligt kämade vi på för att vara starka som Bamse eller Pippi, men när vi gick och la oss brevid några av Östersunds ordningsvakter och körde bänkpress kände vi oss av någon underlig anledning inte så kaxiga :P

Som jag nämnde tidigare så kommer snart familjen, så nu sitter jag mest och väntar på sällskap och fikabröd! <-- Pensionärs-poäng till mig för att jag använder ordet fikabröd btw!


Hepp hepp!

Finbesök!

Så var tentan avklarad, nu är det bara att hålla tummarna för att den gick vägen och att det var den sista tentan jag någonsin behöver skriva! Nu är det full fokus på uppsatsen, hej, hej, hej!

Sanna är förresten iväg och styr upp lite jobb nu så jag har tid att städa lägenheten... Jag vet att jag upprepar mig nu men fuck vad jag hatar att städa! Idag är det dock ett måste eftersom att jag får finbesök av la familia i eftermiddag! Familjen är på skidsemester i Bydalen så idag skulle de ta en avvikare och hälsa på mig i "storstan". Ska bli trevligt. Extra trevligt är det att få träffa Sara också, henne har jag ju inte sett sen i julas... Blir ju lätt så när man bor 100 mil ifrån varandra, hon har ju blivit skåning det lilla livet ;)


Snipp, snapp!



Tagga!

Här sitter jag och laddar inför tentan, kollar nyhetsmorgon, läser bloggar och äter frukost på samma gång. Måste erkänna att jag inte känner mig särskilt förbredd alls inför tentan... Tyvärr sitter jag faktiskt just nu och wikipediar uttryck som jag inte hittar i mina papper men som jag är ganska säker på att jag borde kunna... Dumt!

Förresten måste jag säga att Snabba Cash inte imponerade särskilt på mig igår, trist!

Nej nu måste jag sätta fart!

Hepp på er!

Favorit i repris

Moahaha, nu ska jag beställa sushi för andra dagen i rad. Jag skyller helt enkelt på att jag måste vara smart imorn, och vad är då bättre för hjärnan än lite rå fisk? :) I fucking love it! Dessutom är det underbart att kunna beställa mat flera dagar i rad utan att få dåligt samvete över figuren. Sushi är ju inte direkt som pizza, snarare riktigt bra mat :)

Peace out!

Snabbast i salen?

Idag är det ny vecka och därmed också nya tag. Folk må ha varit lediga men för min del har dagen varit som vilken måndag som helst. Hursomhelst så har jag inte tagit på mig lika mkt jobb framöver och jag har därför tänkt att börja träna som vanligt igen. Jag insåg att det är mindre än två veckor till jag ska gå spinning-instruktör kurs så idag fick det bli ett ordentligt spinningpass. Holy shit vad jag körde hårt, helt underbart! Extra plus till mig själv som orkade med lite core sturka efteråt, well done!


Nej nu är det dags att banka in lite kvalitativ metod i huvudet innan jag måste ta mig en funderare på vad jag ska laga för middag...




Det finns starka funderinga på att se Snabba Cash ikväll också. Har varit sugen på den ett tag nu och alla jag har pratat med säger att den är bra. Upp till bevis!

Hutt hutt!

Kräftans vecka

Jag måste tyvärr erkänna att jag är en sån där mupp som läser horoskopet nästan varje dag. Jag vill inte säga att jag tror på det eller följer det men om horoskopet utlovar en bra dag så har jag en helt annan inställning och tar tag i saker och ting med lite extra energi. Löjligt, I know, men nu är det bara så. Jag har tom försökt smitta Sanna så ibland kan vi inte sätta igång med pluggandet förräns horoskopet är läst :P

Så här låter iaf Kräftans horoskop denna vecka:

Kärlek:
Härligt romantisk vårvecka. Vill du få extra fart på kärleken så satsa på inre skönhet.

Pengar: Shopping kan leda till riktiga fynd denna vecka, särskilt om du är ute efter något tekniskt.

Turdag: Lördagen ger stor charm och elegans

Jag måste säga att det låter ganska bra! Mkt spänd på vad som menas med "härligt romantisk vårvecka" ;) Oh yeah!

Nej nu ska jag peppa till inför ett välbehövligt spinningpass!

Hörs!

Åh, underbara morgonmål!

Jag älskar att äta frukost! Ibland kan jag tom ligga och tänka på vad jag ska äta till frukost och se fram emot det när jag går och lägger mig kvällen innan.
Igår var jag på Ica Maxi och gjorde en ordentlig storhandling vilket gjorde att kylskåpet var fullt av frukostalternativ, det har gjort min dag so far! Nu längtar jag bara till i sommar då man kan sitta ute i solen och äta en härlig sommarfrukost! Underbara frukostar gör att även jag kan förstå mig på uttrycker "morgonstund har guld i mun".

Nej nu har jag hyllat nog för idag. Nu ska jag plugga som en tok!

Chip chop!

ångest

Återigen sitter jag i min soffa alldeles för sent och börjar bli stressad över att bli trött och komma i sängen. Hur kommer det sig egentligen att jag kan somna överallt och ingenstans hela tiden men när jag sitter själv på kvällen och borde sova är jag jättepigg?

Anyway, dödtid väcker tankar och funderingar till liv. Nuförtiden handlar mina tankar extremt mkt om vad jag vill, vad som väntar, vad jag kommer jobba med, vart jag ska bo osv... Usch, jag blir så stressad av allt och ångesten i min mage har blivit konstant. Just nu har jag två ultimata drömlägen; 1: Vinna ordentligt mkt pengar och sedan starta eget enbart för att ha ngt att göra. 2: Sätta kroppen på automatläge och sedan vakna upp om 10 år och ha en lovande karriär, en underbar man och söta barn... Det sägs ju att det sista vi förlorar är hoppet så det är väl bara att fortsätta hålla tummarna.

Eftersom att jag är en tjat-maja så fick jag iaf ett påskägg av Freddie idag. Det betyder att jag har fått två stycken trots att jag inte har firat med släkt eller familj. Tur för mig eftersom att jag är en sån godisråtta. När det är påsk så får man vara en godisråtta, så det så :)


'


Natti natti!

Helgen i bilder

Wiiiee nu har jag och Sanna fått i oss våran veckodos av sushi, nu ska nog kommande vecka rulla på fint :)

Här bjuder jag iaf på lite bilder från påskfirandet i Åre;







Som ni säkert förstår av bilderna så har helgen varit riktigt kanon! Egentligen fortsätter ju helgen även inorn eftersom att det är röd dag, dock inte för mig. Jag har massa plugg att ta tag i vilket inte lockar alls...

Hörs!

Lovley weekend!

Traditioner är dumt att bryta så som vanligt her en Åreweekend inneburit noll noll med uppdateringar på bloggen!

Helgen har iaf varit helt underbar, precis som en fjällsemester ska vara! Himlen har varit helt molnfri, temperaturen kring +7 och backarna har bjudit på underbar sorbéåkning!

Sanna och jag tog ju tåget i fredags eftermiddag då vi enligt tradition började med en kall och en ölkorv :). Framåt kvällskvisten åkte jag, Sanna, Fidde och Magnus in till byn för en middag på All Star, sen vidare till Nova, efter det Villa Tottebo och till sist en liten burgare på Max innan det var dags att bege oss hemåt. Det blev en lugn men oerhört trevlig kväll! Riktigt kul med så många kära gamla återseenden!

I lördags hade vi en helt underbar dag i backen, utan tvekan säsongens bästa! Strålande sol och riktigt bra underlag. Dock är det ju så att påskhelgen innebär tonvis med wannabes och amatörer som förstör lite i pisterna men höll man sig utanför så var det riktigt underbart! Sanna och jag avslutade dagen med några rejäla brännarpass efter en utsökt lunch på Hyddan!

Lagom till middagstud kom Jocke och gjorde oss sällskap så vi styrde upp en ordentlig påskmiddag, mkt trevligt! Efter det blev det en sväng förbi Nova innan vi bebgav oss till Bygget! Jag och Sanna dansade som fasen och jag hade en riktigt rolig kväll. Stort plus till oss alla som för ovanlighetens skull hann med nattbussen hem :)

Idag har vi återigen haft en riktig schtekardag i backen!
Dock blev det mest häng och chillande dagen till ära!

Nej nu ska jag och Sanna beställa sushi så att den hjärnan kan vara kreativ även kommande vecka!

Återkommer inom kort med härliga bilder från helgen!

Glad påsk!

Lugnaste kvällen ever igår på jobbet så jag kom därifrån tidigt, skönt. Jag har ju tidigare promotat afterwork så det fick bli en sväng på Marité igår. Håll i hatten vad mkt folk! Alldeles på tok för mkt och dessutom på tok för ungt för min smak... Jaja, så kan det gå!

I morse, eller snarare mitt på dagen, kom Sanna över med en Påskpresent till mig :) Hon är ju bara för söt!

Nej nu ska jag bege mig till Åre för lite påskfirande.

Glad påsk på er!

Ledighet och påsk = gilla!

Ibland tror jag att det är omöjligt för mig och Sanna att vara ineffektiva. Uppsatsen rullar lixom på som den ska hur än dagsfomen är! Första inervjun håller nu på att färdigställas och teoridelen har inte mkt kvar nu :) Känns nästan som att vi ligger oförskämt bra till, det är ju trots allt 9 veckor kvar till examentation! Men men, vårt mål är ju att vara de första som inte behöver skriva en rad på uppsatsen den sista veckan. Uppnår vi det målet så är det banne mig jag som sitter med en paraplydrink i handen på gräsmattan och bara göttar mig :)

Imorgon är det förresten fredag och det är dessutom påsk. Detta betyder att jag äntligen är ledig! 11 jobbkvällar i rad och massvis med pluggande dagtid har gjort att jag känner mig enormt välförtjänt av en ledig påskhelg i Åre!


Den här leveransen skulle jag inte säga nej till i Påsk!


Tjoh!

--> Viktig notis: Insåg igår att om man har ett par fejkskinnbyxor på sig och dansar och blir svettig så blir byxorna tajtare och sitter därmed bättre. <--

Nice

Igår var det som vanligt jobb som gällde efter att pluggandet var klart för dagen... Jag kämpade på som vanligt men precis när jag var på väg att stänga fick jag finbesök av Sanna och Fidde som kom och berättade att det var O´learys som gällde. Sanna och jag var utan tvekan värda en lite spontanutgång och jag hade faktsikt riktigt kul igår! Efter stängning gick vi vidare för ett parti biljard (lär ju inte heta parti men nu får det vara så).

Gammal bild på mig och Sanna från Dahlbloms, Åre.


Hur som helst så blev kvällen ganska sen så idag tog vi oss en lite sovmorgon. Mitt kylskåp är ju totalt tomt så Sanna var en pärla och bjöd på frulle imorse, me like!

Nu jävlar är det vetenskapliga artiklar för hela slanten som gäller!

Hepp hepp!

RSS 2.0