Pluggdag och jobbkväll..

Idag har hela förmiddagen spenderats med att opponera. Usch, jag gillar verkligen inte att opponera på andras arbeten. Den här gången ska jag och Sanna dessutom opponera på två kompisar som jag även känner privat, känns inte alls kul att kritisera det som de har arbetet med i nästan tio veckor... Men men, inte så att vi har ngt val direkt..




Aja, efter 4 timmars plugg är det nu dags för mig att bege mig mot jobbet. Ska jobba på Arctura idag faktiskt och jag insåg nyss att jag inte har jobbat där sedan i mars... Hmm, kan bli spännande.

Sugardady?!

Ikväll gjorde vi en liten visit på Pause 2 och krogsöndagen. Det var trevligt men också en del knasigt folk där. Sjukaste var när jag skulle köpa en runda öl och en amerikansk gubbe började surra:
Amerikansk gubbe: Do you want a boyfriend?
Jag: Eehh, noo.
Amerikansk gubbe: Can I be your sugerdady?
Jag: Ehh. NOOOOO!
Vad är det för fråga lixom?! Störd gubbe tänkte jag! Det slutade iaf med att jag och mina vänner fick en gratis runda öl. Tack och bock sa vi lixom:P

Nej nu ska jag sova för imorn börjar dagen med opponering innan det är dags för jobb...

Hepp hepp mina vänner.

Sista lördagen i maj

Det blev en trevlig kväll igår med tjejorna trots att vädret hölll alla uteserveringar stängda. Vi gjorde det bästa av situationen och körde en sväng på Pause, sen Plaza, vidare hem till Sanna och Eurovishon för att sedan avsluta kvällen på Marité :)


Söta Mari på Plaza

Fina flickor hos Sanna

Biffen Anna...

Pojkar kom och förstörde :P

Som sagt...

På Marité..

3 st är 2 för mkt på 1 toa!

När man har blivit stämplad av en stilettklack behöver man vännernas hjälp.

Trött efter en helkväll och blöt av allt regn = dags för hemgång!

Lördag - girls night out!

Jag måste bara börja med att berätta att jag känner mig så sjukt pepp inför min Norgeflytt just nu. Fick ett sms av min blivande chef igår där hon bara ville fråga hur allt var med mig och berätta att de såg fram emot att jag skulle komma :) Hur gulligt är inte det? Det får mig verkligen att känna mig välkommen!

Aja, ikväll är det iaf fest med mina bästa klasskex som står på schemat! Jag, Sanna, Mari, Anna, Anette Sofia och förhoppningsvis Sawita ska slå klackarna i taket och köra en girls night out :) Tjefest brukar innebära vin, snack, skvaller och skratt i mängder så det här blir nog riktigt kul. Var dessutom ner på stan och köpte en oerhört söt leopardmönstrad tubklänning tidigare idag så nu slipper jag dilemmat angående vad jag ska ha på mig.



Vi tjejor har alltid trevligt när det är fest på schemat!

Pinsamt!

Igår hade vi byte av uppsatser i skolan så vi blev tilldelaade arbeten att opponera på osv. Ska bli intressant att läsa vad de andra har presterat under dessa 10 veckor :)

Men, fasiken vad min klass fick mig att skämmas igår. Då menar jag att de fick mig att skämmas för deras beteende. I vuxen ålder (alla är mellan 21-30) borde man väl ha vett nog att förstå att det anses som respektlöst att snacka som fan samtidigt som föreläsaren pratar eller att studsa in försent och sen komma med dumma frågor. Helt allvarligt så var det riktigt pinsamt! Det är sällan jag lackar ur pga av sånna saker men igår var fan droppen. Riktigt illa! Att desutom ha mage att fråga om frågorna senare bara för att ingen har lyssnat och att snacket har handlat om alt annat är riktigt pinsamt. Usch! Jag vet att vissa av er kommer att läsa detta och ni får bli precis hur sura ni vill. Så det så!

Aja, kvllen min spenderades på jobbet. Sista balen avklarades och det gick riktigt smidigt :) Dessutom fick vi med nästan alla kollegor en sväng på Plaza sen! Skakade rumpa som få on the dancefloor, hade riktigt trevligt.


Minnesvärd kväll? - Nja va?!

Igår efter jobbet mötte jag upp mina vänner för att gå ut och ta en afterwork (eller de hade fest men det blir ju aw för mig). Trots att jag inte borde eftersom att jag mår kasst så kände jag att jag behövde göra ngt socialt och trevligt. Att gå ner på Plaza helt nykter efter ett arbetspass samtidigt som tydligen varenda student är där och lever loppan till fullo var verkligen ingen höjdare. Vart vi än kollade var det vita studentmössor och vi kände oss återigen väldigt, väldigt gamla. Folk vinglade fram och det hånglades till höger och vänster... Var vi verkligen likadana 2006?
Vi höll oss iaf i ett hörn, drack en cider och begav oss ganska snart hemåt igen.

Nu är det dags att göra mig klar för en sväng i skolan innan jag ska jobba min sista bal :)


Beroende?!

Igår när jag kom hem från jobbet skrev jag att jag mådde ganska bra... Tji fick jag kan man ju säga! Jag satt vid datan och ödslade onödig tid när jag plötsligt kände hur värktabletterna slutade att värka. Eftersom att jag dessutom var kissnödig som en gnu så gick jag på skakiga ben långsamt mot badrummet, helvete vad min kropp  värkte.
Sen blev det bara värre! Så fort jag satte mig på toelettstolen ilade det i hela kroppen av kylan, därefter började det värka överallt av att känna ngt hårt (alltså toalettstolen) mot mig. Smärtan var så extrem att jag började grina... Lyckad tjej?! Med andra ord, har ni ingen termometer hemma och undrar om ni har feber, gå på toa, känner ni en enorm ilande smärta så är det solklart!
Vad vore livet utan verktabletter?


Efter denna hemska stund kom mina funderingar... Är det så här en tung heroinist känner när heroinet går ur kroppen? Om det är så så kan jag banne mig nästan förstå att folk blir beroende. Jag själv tackar alla övre makter för att mitt enda beroende av detta slag är Ipren då jag är dålig. Annars skulle jag fasen inte stå ut!


BTW, varför måste mina grannar typ alltid ha efterfest? Jag pallar inte!

Idiot-samhälle!

Idag gick jobbet riktigt smutt, var klara vid typ halv ett så det var riktigt skönt. Efter ca 7 ipren känner jag mig även feberfri och hyffsat pigg :) Sweeet!

Dock kom jag hem och läste ngt helt idiotiskt på aftonbladets hemsida. Jag läste om en 31-årig man som hade ingripit när en 27-årig man höll på att våldta hans fru i deras eget hem. Nu ska han tydligen åttalas för misshandel... Vad är det för jävla samhälle vi lever i? Våldtäcksmän förtjänar ett rejält kok stryk, så är det bara. Mannen som ingrep borde belönas, absolut inte straffas. Det här är ju verkligen Sverige i ett nötskal! Vad är det för jävla k-khuvuden som stiftar dessa lagar, och vem sjutton upprätthåller dem?!?! Jag blir verkligen arg! Vem fasen hade inte slagit på ngn som höll på att förgripa ngn man älskar?!

Jag såg en gång en bil som hade en text fastklistrad i bakrutan, texten löd; "Pedofiler och våldtäckmän är också människor - 10 meter under jorden". Jag kan inte annat än hålla med..!

Pillerill

Jag blir så jävla less på mig själv! Ont i kroppen, febrig, öronen dunkar, kan knappt svälja och jag håller mig levande tack vare ipren och halstabletter...
Trots detta har dagen spenderats med 4,5 timmars pillande i uppsatsen och snart är det dags för mig att bege mig till jobbet. Jag ber till gud att dagens pass inte blir ett jobbigt 12-timmars pass. Då tror jag banne mig att jag dör!

Förlåt pappa men nu överkonsumerar jag verktabletterna igen. Lovar att sluta så fort jag är människa igen!


Papsen min är världens bästa men han ogillar starkt
min överkonsumtion av värktabletter...

Slutkörd

Idag hade jag en tanke om att starta dagen med ett gympass men givetvis så vaknade jag småfebrig med öron- och halsont. What a fuck! Nu har jag ju varit sjuk fram och tillbaka i snart 4 veckor tror jag. Känner mig degig och enromt less på det!

Sanna och jag hade iaf våran sista handledning idag, gick helt ok så nu har vi lite att pyssla med imorn på dagen.
Efter handledningen kilade jag iaf vidare till jobbet. Tanken var att jag skulle in och duka i några timmar inför morgondagen. Blev det så kanske? Knappast. Fick lov att ta restaurangen som under ett tag var helt full, plus ett enormt överförfriskat sällskap som inte kunde bete sig. Måttligt kul när jag mådde som en påse skit. Tack gode gud för Ipren!

Just nu ekar låttexten "Fuck of and die" i mitt huvud....

Nej tack!

Jag hittade den här listan i en facebookgrupp nyligen. Kan vara värt att beakta för er socialdemokrater som tragiskt nog vill se Mona vid makten i höst:

1990 – Sahlin betalar sin dagmamma svart.

1993 – Sahlin åker dit för obetald TV-licens.

1993 – Sahlin får körförbud på den obesiktade bilen. Trots det registreras det två felparkeringar på den bilen, så tydligen använde hon eller hennes man den ändå.

1995 – Sahlin köper varor (Toblerone-affären), hyr bilar och tar ut tusentals kronor i kontanter med statens kontokort. Ursäkten var ”oklara rutiner vid statsrådsberedningen” och att hon ”tog ut ett förskott på lönen”.
Mona Sahlin hävdar att hon ”beske mig inte är någon fifflare” och tar timeout på paradisön Mauritius. Livvakterna betalades av skattebetalarna.

1999 – Av Sahlins 98 obetalda parkeringsböter går 32 till kronofogden.
Mona Sahlins två år gamla firma går i konkurs.

2000 – Sahlin missar att betala restskatt på 30 000 kr och ärendet hinner gå till kronofogden innan pengarna betalas. ”Häftigt att betala skatt”?

2001 – två nya obetalda räkningar går till kronofogden.

2002 – Sahlins bil läggs med körförbud, för den är obesiktad och fordonsskatten ej betald.

2006 – Sahlins dotter får en praktikplats på Sveriges ambassad i Washington D.C. Anställningen skedde ”informellt” i strid med UD:s regler.

2006 – Det framkommer att Mona Sahlin struntat i att vara med i facket sedan 1995. Inte bra för en nyvald sosseröd partiledare.

Kom aldrig och påstå att moderater och folkpartister är egositiska... Jag blir mörkrädd. Hur kan denna människa äns vara ett alternativ till statsminister?


Usch!

Time to sleep?

Nu är klockan snart halv fyra men endå så sitter jag och fördriver tid framför teven/datorn istället för att gå och lägga mig. Varför? Är jag dum i huvudet?
Tillråga på allt så vet jag att jag har en sjudundrandes långpanna som väntar mig imorn på jobbet så det vore en fördel om jag var utsövd...

På tal om precis ingenting förretsen, vad sjutton gör Gudrun Schyman i Ica-reklamen? Jag vill inte behöva se den skattefifflande vänsterpartisten titt som tätt i tv-rutan.


Sluta ploppa upp i min TV-ruta!

Lame-Linda

Idag har jag verkligen varit ett riktigt lame-ass! Inte gjort ngt vettigt på hela dagen :P Men men, imorn blir det en ordentlig långpanna så det kan vara bra för mig att vila upp mig lite.
Kvällen har iaf spenderats med Kööt-Tove, det är ju alltid trevligt. Dock har vi varit som två riktiga fjortisar och hängt i näst intill 2 timmar på Subway för att titta på Ida när hon jobbar. Mobbat? Jaa! Har man inget vettigt för sig så why not lixom :P


Mongisbarn?

Njae

Gårdagens jobbpass blev oerhört lugnt så jag klev av vid 20.30, skönt. Alltså fanns det tid för en öl på jobbet innan vi begav oss mot Plaza... Herregud, Plaza är verkligen ett knasigt uteställe, där kan man verkligen hitta allt :P

Förövrigt är det en ganska kass dag idag så jag har inget att dela med mig av.

Hörs!

Kanoners...

Igår var en sån där riktigt bra dag. Vädret var perfekt, humöret var på topp och ölen var kall :)

Hur som helst så tog vi oss en afterwork i solen på Marité, helt underbart att sitta i den brännande solen och kika ut mot det glittriga vattnet med en iskall öl! Efter det begav vi oss hem för lite grillning innan det var dags för Sofias födelsedagsfest! Söta Sofia hade bakat tårta och klasskexen var lättade över att uppsatsen är inlämnad. Efter mkt tjo och tjim begav vi oss ner till Marité igen. Trevlig kväll även där men ingen top-notch...

Tyvärr var jag kass på att ta kort igår men här är iaf Sanna och Mari på väg mot Marité:

Igår

Igår på Matrité:
Dude: Akta dig för att se så butter ut
Jag: Va?
Dude: Ja, de tar ju kort, du vill väl se glad ut på korten från din student?
Jag: Men kära du, det var 4 år sedan....

Hur nöjd blev inte jag tror ni då? Hell yeah att jag vill se ut som 18 igen :P Dock speglar ju detta även att det var enormt mkt ungt folk som skakade rumpa igår...

Black and white

Idag är sommarvärmen här på riktigt, lovley! Jag har suttit på gräsmattan och ätot glass och bara njutigt.
Ikväll blir det däremot grillning, rosévin och födelsedagsfest med tema black and white :)


Har lånat ett par Zebra-tights av Tove kvällen till ära :)

Whats the point?

Ganska ofta funderar jag på meniningen med livet. Vad är det egentligen? Är det så att jag existerar bara för att jag ska föröka mig så att männskligheten kan fortsätta att överleva? Är meningen alltså att växa upp, gå i skolan, jobba som en idiot, skaffa familj, gå i pension och sedan dö?! Ska man seriöst under ca 40 år jobba som en tok, skynda sig hem efter jobbet för att ta hand om sin familj, längta till helgen redan på måndagen och kämpa sig igenom 48 veckors slit för att tillslut få njuta av fyra veckors semester? Finns det inget mer?
Usch, dessa funderingar gör mig alldeles deprimerad!
Jag vill ha ut ngt mer av mitt liv, jag vill inte bara följa strömmen i den gråa massan. Vad spelar det egentligen för roll i det stora hela om jag får en bra karriär och sk "lyckas" i livet lixom?
Det är faktiskt dessutom så att jag i dagsläget inte kan föreställa mig ett 8-17 jobb. Helsike, jag skulle inte stå ut!

Helst seriöst, vad ÄR meningen med livet? Hur får jag ut maximalt av mitt liv?


Jag vill ha plats för spontana stuffs i mitt liv!

Bröst...

Idag känner jag äntligen igen mig själv. Min röst är näst intill precis som vanligt, hostan är borta och ett 12 timmars arbetspass flöt på hur bra som helst. Faktum är att jag hade kunnat köra på några timmar till om det hade varit nödvändigt! Jag är väl lite smått trött i fötterna måste jag medge men annars är jag fanimej på g.
Detta betyder att jag nästa vecka äntligen kan sätta igång och träna som vanligt, underbart :)

Hur som helst så var det iaf bal på jobbet idag. Jag kunde inte sluta att varken faschineras eller titta på alla enorma bröst med vågade urringningar som blottades. Herregud, det var inte många som skylde sig ikväll inte... På min tid (fyra år sedan alltså) gjorde vi iaf ett försök till att se lite prydliga ut på balen så att våra föräldrar skulle vara stolta. Tydligen har detta förrändrats..?! Man inser ju hur gammal man börjar bli...

Hoppas ni sover gott!

Bolig till leie?

Ni som känner mig bra eller är trogna läsare av bloggen vet att jag har ganska så stora problem med att hitta ett boende i Stavanger. Med andra ord börjar jag bli jävligt rädd för att stå hemlös om lite drygt en månad... Hur som helst så fick jag iaf ett mail igår där rubriken löd: svar angående din annons "23-årig jente söker bolig" (ja jag försökte skriva på norska för att anpassa mig).
Svaret var iaf från en gutt på 29 år som hade ett rum ledigt och då skulle jag dela lägenhet med honom och hans 31 åriga kompis. Hmm.... What to do lixom? Jag svarade att jag var intresserad och sådär så vi får väl se vart det leder. Det kanske är värsta snyggingarna? ;) Dock kopplade jag direkt till alla efterlyst avsnitt där det har handlat om det som har blivit lurade av chatt-vänner, "Lisa 12 visade sig vara Göran 58" typ...


Typ precis här vill jag ha en lägenhet!


Nej nu ska jag möta upp snygg-Tove för lite krubb och sen ska jag jobba arslet av mig ;)

Work it!

Idag har jag varit riktigt kass på att uppdatera men så kan det vara ibland...

Kan ju börja med att säga att tjejgoingen igår var mkt trevlig. Dock var jag inte beredd på att vi skulle börja med att värma upp med friskis och svettis. Då kanske jag hade tagit på mig ngt annat än jeans...
När vi var klara så hakade jag på Ia till Simon och Victor för en litem vinkväll. Mkt trevligt, tisdagar där är underskattade.

Idag blev det plugg på förmiddagen, hela två timmar :P sjukt skönt att slippa hetsplugga i sluttampen :) Men men, ingen rast och ingen ro för det inte. Blev ett 10 timmars jobbpass istället, cash is king som sagt!

Nu ska jag vila upp fötterna inför morgondagens jobbpass. Lär bli både långt och jobbigt.


Jobba, jobba, jooobba...

dags för going...

Dagens jobbpass blev väl ganska rörigt kan man säga men jag och Jenny G kirrade biffen :)

Jag hann iaf hem en snabbis och nu är det dags att bege mig tillbaka ner till jobbet för "en liten förfriskning" innan det är dags för tjejgoing. Även att ingen av oss riktigt vet vilket välgörande ändamål vi går för men ngt bra lär det ju vara iaf ;)

Hepp på er!

Ändring

Idag blev det visst ändrade planer för mig då dagen tydligen kommer att spenderas med jobb. I konferensen idag och det var ju inte igår om man säger så. Men men, jag är nöjd, jobb dagtid idag innebär att plugget blir uppskjutet, vilket i sin tur leder till att jag har saker att sysselsätta mig med vare dag resten av den här veckan. Skönt för rastlösa mig alltså!


Det blir till att spendera dagen här istället för nedsjunken i en uppsats!

Dags att springa vidare!

En kväll i Trädgårn...

Ikväll har jag jobbat mitt första pass på uteserveringen för den här såsongen. Jag gillar att jobba i Teaterträdgården men det hade ju varit kul om det var liiite mer att göra. En mulen måndag i maj är ju tyvärr inte det ultimata för att locka ut Östersundsborna till att dricka öl på en uteservering. Men men, skönt att den var öppen så att jag fick kollegor att jobba med :)

För övrigt så har jag kännt mig extremt rastlös den sista tiden då jag har varit för krasslig för att träna och inte haft ngt konkret att göra i skolan. Därför känns det, konstigt nog, oerhört skönt att jag och Sanna har bokat in en hel pluggdag imorgon! Hmm, trodde aldrig jag skulle känna så :P
Aja, jag har dessutom bytt bort mitt jobbpass imorgonkväll så att jag kan vara med på "tjej-going" med arbetskamraterna. Tror att vi skulle gå en mil för kvinnohjärtat eller liknande...

Stay kööt folk!

Heja Norge!

Idag mina damer och herrar är det den 17:e maj och jag antar att det då är läge att gratta vårat kära grannland i väst på nationaldagen! Gör man så? Grattar man länder på deras nationaldag? Är det typ som en födelsedag lixom?

Norge, som vi så gärna vill kalla våran lillebror, men som ekonomiskt sett får Sverige att framstå som ett u-land om vi jämför är ju kungliga på att fira denna dag. Inte sjutton blir de kallade patrioter eller rasister för det inte...
Enligt mina egna planer så befinner jag mig på plats i Stavanger nästa år och då jävlar ska jag fira suttonde maj, jag ska ropa "kämpe göy" och Heja Norge" allt vad jag kan och låtsas att jag är norska. Bara för att lixom :)



Är det något vi svenskar borde lära oss av norrmännen så är det banne mig hur man firar sin nationaldag!

Men ååhh..

Nu börjar jag bli så förbaskat less på min fysiska situation! Jag har banne mig varit mer eller minder sjuk i nästan två veckor nu, gaah! Nu mår jag hyffsat bra i kroppen men jag vaknar fortfarande helt kallsvettig och halsen gör ont var och varannan dag. Dessutom så ligger jag ca fem dagar efter Sanna i mitt sjukande och hon är fortfarande kass. Värdelöst!

Jobbiga grej nr 2 är att det har ringt från dolt nummer och ett okänt nr hela förmiddagen. Jag hatar att svara då så jag brukar avvakta tills jag antingen kollar upp numret eller till jag får ett sms (är det ngt viktigt så skickar man sms om man inte får svar enligt mig). Dock gick det inte att hitta numret någonstans och ngt sms har inte heller kommit. Attans! Nu ångrar jag ju nästan att jag inte svarade!

Usch, det är ju tragiskt, trots mina försök at vara positiv hittade jag genast saker att gnälla över igen. Dumma, dumma mig....

Why?!

Jag var in på fluktas hemsida och hittade den här bilden från igår... Anna, det här få du ta på dig! Helt seriöst, vi fyller 23 resp 24 år och går och frågar om Peter Siepens autograf. Till råga på allt så skyller vi på den redan avslutade tävlingen... Givetvis fångas allt på bild. Jag säger då det...


Blondin eller brunett?

Åh, nu har jag I-landsproblem igen. Jag börjar ledsna ganska så hårt på mitt bruna hår och känner att det ser ganska dassigt ut. Nu är dessutom sommaren på väg och jag blir allt sugnare på att bli blond igen. Hur sommar-fräscht är inte det lixom? MEN, jag får ofta höra att jag ser smartare, snällare och mognare ut som brunett... To be blond or not to be blond lixom..!


vs.


Djupa funderingar från min sida idag känner jag. Eller?!

Kalas-kväll :)

Gårdagskvällen var riktigt sweet. Vi började med lite mingel och lekar på gården då vi "treor" blev utkickade med lite traditionella lekar, skyltar och band. Vädret var på topp och så också allas humör. Efter många trevliga timmar i solen smet några av oss vidare till Marité där vi bland annat skakade lite rumpa med Peter Sipen :P Dock svämmade stället ganska snart över med folk så jag tog mitt pick och pack och gick hem vid halv två-snåret. Fasen jag pallar ju inte så länge, jag börjar ju uppenbarligen bli gammal....

Aja, bjuder på lite bilder från gårdagen:







Som ni såg på bilderna så var det en riktigt bra kväll. Jag saknade dock min vapendragare Sanna men det är smällar man får ta...

Tur-partey

När jag drar på sig den tajtaste klänningen som hänger i garderoben så önskar jag helt plötsligt att jag var en storlek 36 istället för en 38... Men vad gör man lixom? :P Kurvor är kvinnligt elr vad säger ni? ;)

Hursomhelst så har festen redan börjat här nere men jag är som vanligt lite sen... Grillfest och lekar med TUR-programmet står på schemat. Det är dags för min klass att sparkas ut och jag kan nästan ana lite payback från föregående nollningar :P Nappade åt mig lite invites till Marites mingelkväll från jobbet igår också så vi får väl se vart kvällen leder. Har en känsla av att det kommer bli kul iaf.




<-- Marités inivet som seriöst luktar sommar. Ganska så nice :)

Lame-ass

Om jag hade fått en blackout och inte kom igåg att jag jobbade som ett as igår så skulle jag seriöst ha trott att jag var på en brakfest igår. När man jobbar till fyra och inte somnar förrän vid sex-snåret känner man sig bannemig bakfull när man vaknar, riktigt obehagligt. Klockan var dessutom ställd på 11.00 imorse men jag lyckades vakna till liv först 12.15. Hmm...

Nu ska jag göra ngt åt hungerskänslan i magen innan jag springer iväg till bolaget och laddar för FEST ikväll :)

Köttbiten Linda

Nu är jag ungefär lika mör som den möraset köttbiten ni kan tänka er! 13 timmars jobb tar fasen en hel del på kroppen vill jag lova! Lite postivit var iaf att alla stackars ungdomar lyckades hålla maten inne så vi hittade inte en endaste lite spya vid stängning. Nästen rekord måste jag väl säga :P Hur som helst så är det inte OK att komma hem från jobbet helt speedad vid halv fem snåret... Jag blir ju knäpp för sjutton!

Nej nu är det dags för mig att stoppa i mig lite hostmedicin och försöka komma i säng!


Typ så här känner jag mig nu...

Time for work!

Nu ska jag stressa iväg till jobbet. Tror att det kan bli en mkt hektisk kväll och enormkt mkt fylla. Som vanligt när Östersundsstudenterna har bal med andra ord. Aja, det är ju kul att se de fina klänningarna iaf om vi ska nämna ngt positivt. Dessvärre har jag fortfarande en whiskey-röst som utöver denna värld. Aja, nu ska jag inte buttra till.

Trevlig helg på er!


Jag minns ju min egen balkväll med ett leende :)

My love!

Jag är bra på att gnälla på det dåliga i samhället, jag är bra på att klaga på saker och ting och jag är enormt duktig på att skälla på alla andra trots att de inte har gjort ngt fel. Jag kan helt enkelt vara en riktig bitterfitta! Usch, det är hemskt men det börjar bli dags för mig att erkänna...

För att kompensera upp mitt gnällande och surande tänkte jag därför nu uppmärksamma ngt positivt i livet. Jag uppmärksammar därför min bästa vän Sanna! Jag träffade Sanna min första skoldag här uppe och det blev utan tvekan kärlek vid första ögonkastet ;) Sen den dagen har vi varit med om en hel del tillsammans. Jobbiga arbeten i skolan, 100-tals sushimiddagar, knasiga fester, härliga utklädnader, underbara skiddagar, varit kombos i 6 månader osv. Framförallt så har vi faktiskt mognat till tillsammans Sanna och jag. Vi flyttade hit som två 20 åringar som tyckte att det var underbart att bo ensam och på så vis kunna dricka läsk varjde dag. Ni hör ju vart mognadsnivån låg... Idag kan jag faktiskt säga att vi är vuxna på riktigt, eller nästan iaf :P

Under dessa snart sex terminer har Sanna varit min bästa vän. Hon har ställt upp för mig i vått och torrt och hon har konstant förlåtit mig när jag kommit försent, försovit mig eller gjort andra idiotiska grejer. Nu när det är dags att flytta känns det riktigt tråkigt att flytta ifrån min bästa vän. Jag vill vika ihop henne och ta med henne i en väska. Får man göra så?



<3

Hej och välkommen mitt beroende

Idag känner jag en total lycka över att mitt I-lansproblenm är över! Äntligen funkar min fejja och jag kan återskapa mitt beroende ;)

Förövrigt är vädret fortfarande skitkasst här och jag har inget vettigt inplanerat förns 15.00 då jag ska befinna mig på jobbet... Dock kan jag se en stor fördel i det dåliga vädret... Tror nämligen att vi hade fått lov att jobba arslet av oss om det hade varit skinande sol och värme idag. Tänk er själva, lite drygt 300 överförfriskade 18-åringar på bal inne och sen en överfylld uteservering... Huvva!

Nej men frulle nästa!

Stuv-sug?!

Mitt I-lansproblem angående facebook kvarstår, så jävulskt jobbigt för en sån "fejjan-nörd" som mig...

Ikväll hände faktiskt ngt konstigt, jag fick ett enormt sug efter stuvade makaroner! Jag har aldrig varit ngt fan av stuvade makaroner, jag har aldrig tillagat det och när jag var yngre tyckte jag att det var riktigt äckligt. Var kommer då detta sug ifrån?

Kan ngn dessutom berätta för mig hur man stuvar makaroner för jag har inte en aning... Jag antar att man ska blanda i mjölk på ngt sätt men annars så är jag helt bakom flötet när det gäller denna stuvning.

Så vem vill komma och stuva makaroner till mig?

Dagens I-landsproblem!

Idag är det fina vädret som bortblåst och istället har det ösregnat ute, skittrist! Jag är totalt rastlös och har ingenting att göra... Skitdag! Idag gillade jag inte alls att det var en röd dag, hade snarare önskat en helt vanlig veckodag. Dessutom säger mitt horoskop att jag ska få en rolig dag. Var tog den roliga dagen vägen???



Aja, dagens STORA I-lands problem är att min facebook inte verkar fungera. Jag ser lixom endast den mörkblåa lilla linjen högs upp och sen är allt annat vitt. Gaah! Man blir ju galen! Vad är det för fel??? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


Hepp hepp!

Rock the microfon

På tal om rubriken, vem sjutton sjöng inte "rocka mocka fone" när man var ung? Hur sjuttsingen skulle man hinna med lixom?
Hursomså blev det iaf en, endast en öl på trädgårn ikväll. Alltid trevligt med uteservering men tyvärr verkade det ju inte som att ÖSD-liverserns fattade det för det var ju ganska glest med folk... Alltså så drog vi vidare till O´learys. Herregud, där var det folk så det räckte och blev över! Det ska krävas mkt innan alla jag kommer med kvävs och vill däridfrån, usch! Jag, Sanna och Fidde drog iaf vidare och spelde biljard istället.... Det betyder med andra ord att vi återigen kände oss gamla. Sjuttsingen vad jag har svårt att finna min plats på åldersskalan. Illa!

Nej imorn är jag helt ledig. Vad ska jag då hitta på?

Teaterträdgårn, here we come :)

Äntligen är det en fin vårkväll och jag är hur ledig som helst! Idag har vi dessutom saker att fira, uppsatsen är inlämnad, bästaste Sanna har fått jobb, jag är ledig och sommaren är på ingång. Med andra ord så trotsar jag mitt hostande ikväll och beger mig till trädgårn för att inta årets första öl på en uteservering, UNDERBART!

Tänk bara om Tove Jansson kunde lyfta på luren när man ringer....

Trevlig kväll folket!

Hollywoodfru-träning

Idag fick jag helt plötsligt enormt mkt tid över. Plugget blev avklarat tidigt, inget jobb som står på schemat och dessutom kan jag inte träna eftersom att jag fortfarande mår som en gammal risbuske..!

Denna lediga tid är ju perfet för att öva inför mitt kommande liv som Hollywood-fru tänkte jag. Men vad sjutton gör en Hollywoodfru hela dagarna? Vi har min favorit Montazami som räknar toffsar - jag äger inga prydnadstoffsar. Vi har Anna anka som mest skäller och skriker - jag har knappt ngn röst så det är inte aktuellt. Vi har Päivi och Lena som tafsar på grabbar som är 20 år yngre - 20 år yngre än mig skulle betyda 2 år och det skulle vara extremt äckligt så jag avböjer det med. Jag gjorde helt enkelt en Bree istället och ställde mig och bakade, mumma!

Uppenbarligen har jag lite kvar innan jag kan bli en Hollywoodfru (förutom den stenrika mannen, de ursöta barnen, den fina villan och den flashiga bilen som jag saknar) eftersom att jag valde "exprementera" lite med mitt muffinsbakande. Jag fyllde helt enkelt formarna lite för mkt och hade även i lite extra bakpulver eftersom att jag tänkte att det skulle bli stora och ståtliga då. Icke då. När jag tog ut plåten var det snarare en enda stor sammansmält muffin :P Aja, de gick att dela och de var goda som sjutton iaf !


Ganska fula men enormt goda!

Flygt och Fors fixar biffen :)

Nu är hela C-uppsatsen inskickad med alla delar som ska vara med, så jävla sweeeeeeeeet! :) :D :) :D
Stor risk att vi kanske får förbättra ngt i analysen eller ändra lite språkmässigt i abstraktet men nu kan vi faktiskt säga att vi är klara! När jag började plugga för nästan tre år sedan trodde jag aldrig att jag skulle klara av att skriva en hel C-uppsats. Det var något jag kände en enorm fasa för. Uppenbarligen så har jag lärt mig en del på mina tre år här uppe och det känns fenomenalt bra! Extra enormt plus åt oss för att vi dessutom är klara i så god tid!

Tillsammans så kan jag och Sanna tamifan allt, åka skidor, festa, plugga, hänga, jaa allt faktiskt :)
Här ser vi bildbevis på det:



Mkt bus och skoj har vi haft för oss :)


Mupp-pluggis

Jag är banne mig en riktig mupp! Istället för att gå och lägga mig och sova nu när klockan närmar sig 02.30 sitter jag upp och skriver förord, sammanfattning och abstract till våran uppsats. Andra människor hade gjort det dagtid imorn men jag fick faktiskt in ett riktigt bra flow nu. Jag skyller min dåliga dygnsrytm på att jag jobbar inom krogbranschen, tycker faktiskt den ursäkten är helt ok :P

Hur som helst så är det dessutom så att jag har så extremt svårt att somna med min hosta så jag måste verkligen vara helt utmattad för att få mig en blund. När jag väl somnar brukar jag dock vakna kallsvettig i andnöd av mina vidriga hostattacker. Måttligt kul och min hals är dessutom helt sönderhostad. Blä!

Älskade Ö-town

Idag hade vi provsmakning av nya sommarmenyn på jobbet, riktigt najs. Imorrn öppnar även utesreveringen upp och jag börjar faktiskt få ångest över att inte vara kvar i sommar... Jag är jätteglad över att ha fått jobb i Stavanger men det hade faktiskt varit oerhört kul att köra en avslutande sommar här i Norrland. Verkön och Teaterträdgårn med dess personal är ju bara för härligt! När jag tänker tillbaka på sommaren 2009 så inser jag hur härligt Östersund kan vara och hur mkt jag faktiskt kommer sakna det. Bara en sån sak som att jag inte kommer gå på stråket och yran iår känns jättetråkigt. Varför måste man välja bort ngt bara för att få ngt annat? Jag vill ju ha allt..!


Mysiga teaterträdgår´n


Mysiga verkön


Dagens dilemma

Som de flesta av er vet är mina politiska åsikter åt det blåa hållet. När man har blåa åsiketer och diskuterar det med någon som är väldigt röd får man ofta kritik angående att man är egoistik, inte känner empati för sina medmänniskor osv. Men jag har funderat över en sak, är det inte minst lika egoistiskt att ta förgivet att alla andra i samhället ska jobba och slita medan man själv bara jäser?

På tal om ingenting så har jag fått årets första myggbett inatt....

Köt?

För några veckor sedan skrev jag en liten önskelista på vad jag ville ha, både materiella och icke-materiella saker. Den listan toppades iaf med ett "riktigt" jobb till hösten. Som tur är och som de flesta vet vid det här laget är den punkten avklarad. Underbart.  I och med att den punkten kunde bockas av fick jag även klarhet i lite andra frågor, i vilken stad jag kommer att bo exempelvis. Här kommer iaf min nya uppdaterade önskelista;
1. En lägenhet/del i lägenhet/hybel i Stavanger.
2. Träffa en vettig karl ganska snart efter att jag flyttat som skämmer bort mig med presenter och kärlek ;)
3. En ny dator
4. En slimmad bikinikropp
5. 273 miljoner kronor (gärna NOK)
Bonus: Som en liten bonusönskan just nu har jag att få bli frisk, är så enormt less på mitt hostande och dessutom känns det som om jag har rakblad i halsen. Det har ju försjuttsingen gått en vecka nu...

Förresten så är alla mina kollegor köööta, Sanna vann igår men överlag tror jag Tove är värst. Kööööta jävel :P Hahahaha!

Gårdagen i bilder

Igår var det som sagt krogsöndag. Vi tjejor hade en riktigt trevlig förfest hemma hos Hanna och sen var det bokstavligt talat klackarna i taket på Marité. För en gångs skull lyckades vi banne mig med att vara lite wild and crazy :)

Söta flickor


Hanna ska fixa nya profilbild :P


Toalettfest


Jättemogna tjejer, vi gillart


Så går det när det delas ut drinkbiljetter


Evacuate the dancefloor


Chilling

Jag tackar och bugar för en rolig kväll/natt!

Krogsöndag!

Idag har jag spenderat eftermiddagen med lite hemmaspa. Helkroppsskrubbning, hårinpackning och mjukgörande ansiktsmask, sweet! Har även pulat och donat lite så att jag är lite förtjänt av en festkväll idag :)

Nu måste jag iaf springa ner på jobbet och hämta min kalender och sen är det dags att snygga till mig inför kvällen. Jag ska nämligen möta upp tjejerna för lite sushi om ca en timme. Efter det är det girltalk och vin hemma och Hanna som står på schemat innan vi går ut och gör Marité osäkert. Ska bli riktigt kul!


Östersunds bästa uteställe sommartid!

Fynd!

Idag kan jag tänka tillbaka på gårdagens arbetspass och le för mig själv. Vilken oerhörd tur att jag faktiskt har så många härliga arbetskamrater. Utan allt skratt och flamsande skulle det vara oerhört långtråkigt. Trots allt så skedde det ju en hel del roliga insidenter. Gäster som spräckte byxorna, gäster som blev "påkomna", serviser som glömde ta på sig byxor och fynd i olika former... Även att vi imiterade affisher och hade oss ;) Sötnötar!


Idas och mitt ena "fynd" under gårdagskvällen...

Dags att ta tag i dagen!

Gammal?

Ett tolv-timmars arbetspass är äntligen avklarat! Fy sjuttsingen vad trött jag är. Jag är faktsikt så slut i kroppen att jag blir rädd, mer än så här borde jag väl ändå palla?! Jag menar, bara för ett år sedan kunde jag ju utan problem jobba 13 timmar och sen ha energi till att springa vidare på krogen. Håller jag på att bli gammal? Har jag åldrats så mkt på ett endaste år?
Jag hoppas min brist på kraft grundar sig i att jag typ är sjuk och att jag är ovan med att jobba långpannor... Det var ju faktiskt ganska längesedan nu. Sen blir man ju faktsikt lite knäpp av att höra fåglarna kvittra och se solen gå upp när man är på väg hem för att gå och lägga sig.

Hur som helst så slutar man ju aldrig att förvånas över hur illa männsikor kan bete sig. När förätten var serverad ikväll så var jag tvungen att säga åt en snubbe att sluta sova på bordet, sluta äta från de andras tallrikar och att sluta dricka upp de andras vin. Till svar fick jag bara; Fy fan och what a fuck. Vuxna karlar alltså...

Nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig och den som ringer och väcker mig imorn, ja eller idag är det väl egentligen, kommer få spö! Passa er för det alltså ;)

Ha de!

Älskade solsken!

Idag skiiiner solen och vädret är riktigt najs. Med andra ord är det en perfekt dag för grilling och en kall öl! Kan jag grilla och ta en kall öl idag kanske? Nej! Jag ska ju nämligen spendra min kväll med att jobba som en tok... Aja, så kan det gå så det är väl bara att acceptera läget.


Här har vi föresten ett bildbevis på hur sjukt dåligt det gick för mig och Anette att tända en grill på Valborg. När vi frenetiskt kämpade för att få ordentlig fyr på skiten så råkade vi välta grillen och vips så låg all kol på marken istället... Vi skyller det på ngn oskydlig istället :)


Btw, varför lär man sig aldrig att det är värdelst att gå på systemet fem i tre en lördag? Varför skjuter man alltid upp det till sista sekund?

Studenten?

Igårkväll var jag banne mig riktigt irriterad på jobbet. Hela kvällen hade till en början flytit på fint och jag höll på att stänga igen strax innan 22.00. Vad händer då? 5 min innan stängning kommer det givetvis in två sällskap som ska äta... Istället för att vara färdig innan halv elva kom jag alltså inte ifrån förrns kvart i tolv = måttligt nöjd tjej. Det värsta är ju att det är jag själv som har valt att jobba med service så jag har ju inget annat val än att le allt vad jag kan....

Mina sista minuter på jobbet fick jag iaf finbesök av Sanna och Fidde :) Besök uppskattas alltid och när jag var klar gick vi hem till dem för lite chill och ett glas redrose (rosé och redbull suger free), en riktig sommarfavorit!
Strax innan ett gick vi ner på Plaza där vi mest kollade på folk. Herregud vilka underliga mäniskor det finns i den här staden. En fredagkväll på Plaza kan man verkligen hitta allt! Vi satt iaf mest och kollade på överförfriskade 18-åringar eller oerhört berusade gubbar... Klockrenaste på hela kvällen var iaf när det kom fram ett gäng på tre killar och frågar om vi fortfarande går kvar i gymnasiet eller om vi är klara. Jag höll på att dö av skratt men jag spelade med och sa att vi skulle ta studenten i vår och att det skulle bli hur kul som helst med bal och grejjer. Ena killen svarade med att lite lättsamt skryta med att han minsann tog studenten förra året så han var ju världsvan :P Hahaha! Ska vi ta detta som en komplimang kanske?


Det var ju några år sedan jag gick på studentbalen....

Hepp hepp!

Lägesrapport!

Idag knåpade jag och sanna ihop arbetet så att allt såg fint ut, lyckades få ihop 35 sidor vilket känns väldigt lagom :) Med andra ord är istort sett hela råmanuset nu inskickat, två veckor innan deadline! AWESOME!

Solen har fortsatt att visa sig här uppe så idag tog vi oss en lunch i badhusparken! Riktigt härligt! En annan sak som också är härligt är att jag faktiskt mår lite bättre :) Jag hostar visserlige som en gnu men det ska väl gå över det med sart..!

Nej nu ska jag springa till jobbet! Trevlig helg på er!

Lindor


Vardagslyx och ännu ett nytt försök till att kurera mig;
En underbar kräftstjärtsallad med allt gott som kan tänkas, ett glas rött och fin choklad i form av Lindts Lindor kulor. Underbart!


Som den sanna choklad-älskare jag är så är jag banne mig säker på att Lindt är i särklass bäst när det gäller all choklad! Nu vet ni det också ;)


Komsi, komsi solen!

Idag vaknade jag helt feberfri, underbart! Jag känner mig fortfarande som en snorkråka och jag hostar som sjutton men det är på rätt väg iaf :)

Idag har även solen kikat fram i flera timmar och stundtals var det riktigt varmt och skönt, ÄNTLIGEN! Värmen som kom idag borde enligt mig varit här för en månad sedan..! Jag har fortfarande inte släppt min ulljacka eftersom att det blåser på ibland men idag kunde jag utan att frysa ha blommiga vårskor, sweet!



I skolan har pluggandet flytit på som sjutton! Det är nästan så att jag undrar om inte jag och Sanna pluggar bättre när vi är sjuka?! Idag skrev vi iaf hela diskussionen klart! Med andra ord har vi nu hela uppsatsens råmaterial klart och ska nu bara jobba med abstract och smågrejer :) Dock lär vi få en hel del att sysselsätta oss med efter att våran handledare har granskat arbetet... Aja, nu känns det gött och detta borde firas! Ett stort problem angående firande är ju dock att jag är sjuk... Hur ska jag nu lösa detta?

Världens bästa team?

Vart är mor min?

När jag är sjuk känner jag mig ynklig, men det har man rätt till. Jag saknar min familj och jag vill ha folk som tar hand om mig. Min mamma var en pärla när jag var sjuk medan jag bodde hemma. Hon brukade köpa godis, laga min favoritmat och allmänt bara pyssla om mig. Varför kan man inte alltid få ha det så? Nu behöver jag pyssla om mig själv och det är inte alls lika roligt.


Söta, fina, bästaste mamsen <3

Nu har jag hällt i mig vitaminer så nu håller jag tummarna för att jag inte känner mig som en gammal gädda imorn..!









Tragiskt!

Jag hatar att vara sjuk! Jag är så sjukt raslös men känner samtidigt att jag inte har någon som helst ork... Nu har jag läst alla mina dagliga bloggar flera gånger, jag har läst varenda horoskop jag hittar och jag äter lösgodis i brist på saker att sysselsätta mig med. Kan inte klockan bli 22.00 snart så att Sandhamn kan börja? :)



En mkt tragiskt grej som jag tyvärr måste erkänna är att jag har börjat läsa Kissies blogg, hemskt, jag vet! Jag läste den aldrig förut men jag skyller helt enkelt den här dumma vanan på Sanna, det är ju hon som har hetsat in mig i bloggvärlen ;)
Hur som helst så kan jag inte förstå varför jag går in på den idiotiska bloggen dag efter dag. Den här lilla tjejen är ju för sjutton helt från vettet! Jag kan inte förstå hur man kan uttrycka sig så som hon gör och hur hon ständigt kan klanka ner på andra, speciellt överviktiga människor... Än mindre kan jag förstå hennes föräldrar. Hur kan de tillåta det här beteendet?! Okey att tjejen är myndig nu men ändå. Jag vet att mina föräldrar hade sagt stopp för länge sedan och jag själv skulle aldrig någonsin tillåta min dotter att se ut, uttrycka sig eller bete sig som hon gör. Hon vet att hon har extremt mkt unga tjejer som läsare och en gång passade hon på att dela med sig av vad hon tyckte var ett bra middagstips. Tipset var, hör och häpna, en halv avocado. En halv avocado till middag?! Det är ju helt sinnes! Fyll den med lite räkor och godheter så har du iaf en förrätt lixom :P
Anyway, idag läste jag det första vettiga någonsin i hennes blogg. Hon skrev att hon inte förstod varför vi inte ökade antalet övervakningskameror på offentliga platser. För en gångs skull håller jag med den lilla fjortisen. Idiotiska vänster-idéer det där med att övervakningskameror minskar vår integritet osv. Pyttsan heller! Jag har inget att dölja så jag välkomnar fler övervakningskameror i samhället. För oss vanliga hederliga människor ökar det enligt mig bara säkereheten och det skulle iaf få mig att känna mig lite tryggare pä gatan!

Tack för mig!

Livstecken!

Vaknade totalt igenslemmad med feber och hosta imorse, usch! Hade tyvärr inget annat val än att sjukanmäla mig från jobbet. Känns ju inte riktigt rätt att springa omkring och hosta och fräsa bland matgästerna...

Tyvärr så skriver ju inte uppsatsen sig själv så det var bara att proppa i mig ipren och sätta på mig de mjukaste och skönaste vardagskläderna jag äger och bege mig upp till skolan... Med tiden och med hjälp av lite piller blev jag iaf lite bättre och vi fick mkt gjort! Det kan ju även bero på att vi satt extremt länge...
Förutom plugg spenderade Sanna och jag även de sista timmarna med att öva in vår signature walk, pose, dance och wave... Övertrötta kanske?!

Inte nog att man mår som en påse nötter, måste man dessutom se ut som en när man är sjuk?
Det är ju knappsat så att febern och allt slemmande förvandlar mig skönhetsdrottning direkt..! Huvva!

Kuckelimuck!

Det blev en lugn kväll på jobbet idag så jag var hemma innan elva. Riktigt skönt eftersom att jag mår som en nöt utanför påsens kant! Tack gode gud för ipren och treo! Hur gjorde de egentligen förr?
Nu sitter jag iaf framför teven och försöker kurera mig med hjälp av min favoritchoklad (Lindts Intense mint) och ett glas saft. Karlsson på taket hävdar ju att kuckelemuck-medicin fungerar så jag kör min egen variant ;)


Mitt lägenhetsletande i Stavanger går förresten inte alls bra så alla tips är välkomna!

Tjingeling!

Jag vill inte betala din chipspåse!

Nu är det dags för mig att vara bitter igen. Den här gången är jag sur på det svenska sosse-samhället! Jag läste här om dagen att Mona Sahlin lovade sänkta skatter till sjukskrivna, pensionärer och arbetslösa medan alla arbetare återigen skulle få höjd skatt. Jag kan köpa att det är synd om de sjukskrivna och om de pensionärer som har det sämre ställt. Det är även synd om vissa arbetslösa som kämpar och försöker allt vad de kan. Att det är svårt att få jobb i dag är ingen nyhet men det är för fabian ingen omöjlighet. Det är ju alltid samma människor som klagar över att det inte finns några jobb eller att de inte får trots att de försöker. Dessa människor får fan skärpa till sig, jag blir ju förbannad!
Jag är så oerhört less på att att jobba extra och sedan behöva betala mina jämnårigas soc-bidrag! De kan ju för sjutton inte bara tro att arbetsförmedlingen ska fixa fram ett jobb! Det är hög tid att anstränga sig med andra ord! Lata och kräsna är vad många är. Hur kommer det sig annars att det är samma människor som konstant är arbetslösa medan andra fixar ett nytt jobb när de blir av med sitt?! Jag har precis fått ett jobb till hösten, innan dess tror jag att jag sökte runt 30 olika arbeten över hela Norden!
För övrigt har jag aldrig varit arbetslös och jag har konstant haft jobb sedan jag var 16 år eftersom att jag söker och sedan tar det som erbjuds. Tar man det som erbjuds så får man också erfarenhet, så enkelt är det! Sluta gnäll över eran situation och ta tag i den istället! Jag kan förstå att det är svårt och att många blir arbetslösa under kortare perioder pga varsel och liknande men då får man kanske skaffa ett extrajobb så länge. Fel att skaffa er en utbildning?! Då slipper ni vara arbetslösa och ökar även chanserna till att få ett jobb. Men det kanke är en för stor ansträngning?


Tyvärr, men jag vill inte betala skatt för att soffpotatisar ska kunna unna sig snask i soffan medan de sitter hemma och kollar på Lilla huset på prärien om dagarna.




Så nu var det sagt ;)

Analyserar för fullt

Nu har jag tagit lunchpaus i analyserandet. Jag och Sanna sitter dessutom och snorar ikapp, snuskigt värre!

För övrigt så kan jag berätta för er som inte har skrivit en analys till en C-uppsats ngn gång att det INTE är så lätt! Herregud, det är så mkt vi kommer fram till men så lite vi lyckas få ner... Förhoppningsvis kommer tagnentbordet glöda i eftermiddag när vi har fått i oss lite energi!

Tjingeling!

Snorbomb


Statusläge just nu:
Brinnande rivjärn i halsen, snorbomb i huvudet, öm och svullen körtel och susande smärta i öronen. Usch!


Men:
Vad jag vet har jag inte cancer, jag lever inte i fattigdom, jag har inget drogberoende, troligtvis är jag inte döende, jag har två ben och två armar och om en vecka är jag troligtvis frisk igen. Dessutom lyser solen idag :)

Dags att rusa till skolan!

Körtel-helvete!

6 timmars plugg och sedan 7 timmars jobb, CHECK! Med tanke på att hela veckan ser likadan ut så lär jag inte hinna med ngt annat... Kul liv?! Aja, mår ju som en kråka och min körtel har blivit svulen som en köttbulle och är förbaskat öm så ngn träning är inte aktuell även om det skulle finnas tid. Nu håller jag bara tummarna för att jag inte blir sjuk... Det är nämligen otänkbart för tillfället, uppsatsen skriver sig ju inte av sig själv och utan jobb så blir det inget cash is king...

Jobbet gick iaf fint idag och jag lyckades komma hem precis lagom till CSI NY :) Me like!

Nej men om mitt illa mående kunde gå ner snart kanske?

Det tar sig

Efter mkt knåpande och frenetiskt pluggande så fick vi tillslut mkt gjort i skolan idag. Efter mkt stök anser vi teorin, empirin och metoden äntligen klara. Nu är det bara att hoppas på att vår kära handledare är av samma åsikt så att vi slipper ändra så mkt! Imorn blir det till att ta tag i analysen och det kan ju bli spännande...

Btw så vaknade jag med träningvärk, en mkt trasig hals och ett snorproppat huvud imorse. Jag hade ngn förhoppning om att det skulle ge sig med dagen men det har snarare spridit sig vidare till öronen. Helst av allt skulle jag vilja ligga hemma och vila upp mig men istället ska jag springa iväg och jobba snart. Jag får väl helt enkelt se till att jobba bort det onda!


Så här bra hoppas jag att jobbet går ikväll!

Hoppas ni får en trevlig måndagskväll!

Ny vecka och återigen nya tag

Måndagsmornar är verkligen inte det bästa jag vet. Idag hade jag och Sanna dessutom bestämt att vi skulle gå till skolan så tidigt som 08.50! Huvva! Som tur var lös solen när väckarklockan ringde och det gjorde ju iaf att det blev lite lättare att ta sig upp. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att bli en morgonmänniska?


Hur som helst så är jag nu inne i en period då jag försöker att bli en ordentlig och lite mer ordningsam männsika. Imorse gjorde jag mig faktiskt en ordentlig matlåda. Moget, ekonomiskt och aningen präktigt. Pluspoäng till mig :) (Notera att jag tom rev ost som jag dekorerade med).



För övrigt har förmiddagen spenderats med detta sablans metodavsnitt. Det tycks ju aldrig bli perfekt...




Rensning

Vad passar bättre att göra mitt i natten när jag egentligen borde sova än att rensa garderoben mån tro? Det var väl ganska dumt av mig att vänta så länge innan jag väl satte igång kan man tycka. Aja, nu är det gjort och det känns oerhört skönt. 6½ påsar med kläder och ytterligare två par skor får härmed tacka för sig!



Tack och bock!

Svenne-krubb

Ngt som jag är riktigt dålig på är att laga riktig mat åt mig själv. Jag menar inte att jag är dålig på själva matlagningen, men det känns så oerhört tråkigt att laga mat till sig själv bara. Jobbar jag så äter jag ju mat på jobbet, är jag däremot ledig så är det lätt hänt att det blir sushi eller ngt som jag rör ihop på typ 10 min. Sallad är en favorit precis som pasta med pesto, soltorkad tomat och mozzarella, djävulskt gott men tar varken tid eller innebär en massa disk! Jag är helt enkelt väldigt lat i köket. Fram till för bara några veckor sen så hade jag ju iaf turen att ha ett ex som sällskap och som kock...

Aja, idag lagade jag iaf riktig svenne-banan-mat, spegetti och köttfärsås, blev underbart gott eftersom att jag egentligen är en stjärna i köket ;) Gjorde mig även en tomat- och mozzarellasallad till förrätt och avslutade med mörkchoklad, sweet!

Massa ost och massa ketchup! :)

Tänk om jag kanske skulle rensa garderoben?!

Köttigt

Efter lite laddning och extremt mkt lägenhetsletande tog jag mig till slut till gymmet, gött! Tyvärr var det svårt att vara starkast på stället eftersom att biffarna avlöste varandra :P

Som vanligt var den lilla grön-gula anorektikern och tränade. Det är helt sjukt, tjejen är så smal och utmattad att hennes hudfärg faktiskt går i grönt, riktigt obehagligt att se! Den enda fördelen med att träna samtidigt som henne är att man slipper ju att känna sig som en klenis, haha. Nej men skämt och sido, det är verkligen tragiskt. Alla som tränar på fristilen vet vem hon är eftersom att hon är där JÄMT! Inte nog med att hon är där varje dag utan hon håller på i flera timmar dessutom. Herregud, tjejen kan ju inte äta mer än en tomat om dagen eller så. Jag kan inte låta bli att fundera på vad hennes föräldrar säger eller gör, eller hur stort ansvar gymmet egentligen har. Jag själv hade faktiskt portat henne från gymmet för längesedan. Stackarn...


Här ser vi en träningsvillig jente med lite kött på benen iaf :P

Matlagning nästa!

Söndag

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon! Lika bra att vila ut nu eftersom att jag jobbar varje kväll den kommande veckan plus att jag måste plugga varje dag. Det kommer alltså bli heltid x2 och då är ju inte sömn och vila ngt som kommer att hinnas med. Aja, har iaf veckohandlat så ngt vettigt har jag ju gjort!

Uppdateringen inom vädret här i norr säger att det snöade i fem min och nu blåser det banne mig nästan storm. Med andra ord har jag fortfarande ulljacka trots att det är den 2:a maj, mkt illa! Jag längtar som en gnu efter värme nu!


Ge mig!

Dags att ladda inför gymmet!

Pisslördag!

Helskotta vilken enormt tråkig lördagkväll jag har! Jag halvligger i soffan och mofflar godis, småkikar på Patrioten och läser massvis med idiotiska bloggar (läser givetvis vissa bra bloggar också). Jag har iaf gjort lite nytta och tagit tag i lägenhetsletandet, det käns ju ganska så läskigt att jag snart inte har ngt boende... Jag anmälde iaf intresse på två lägenheter så nu är det väl bara att hoppas..!

Som jag nämde tidigare idag så var jag och Sofia och åt Sushi vid lunchtid, mumma! Eftersom att vi båda är stammisar på stället så började den asiatiska (jag tror att han är korean) servitören att småprata med oss. Eftersom att han bryter en del så är det ibland lite svårt att förstå vad han säger men efter ett tag insåg vi att han frågade "supa igår"? Vem sjutton säger att man super? Vi svarade att vi var på Plaza bara för att vara trevliga. Det var ju knappast läge att förklara att normalt folk inte uttrycker sig på det sättet eller att det enbart är 15-åringar med oansvariga föräldrar som är ute och super. Vilken normal vuxen människa går ut och super på Valborg? Vi var på middag, festade, gick på krogen och drack alkohol, men jag vill verkligen inte säga att vi söp. Haha skrattretande ju mer jag tänker på det... Tänk vad konstiga ordval kan få oss att uppfatta saker olika!

Jag vå väg till Plaza igår...

Vart är karln?

Att jag inte är ngt fan av singellivet är knappast ngn nyhet. Det som andra människor ser som fördelarna med att vara singel  anser jag inte vara i närheten av fördelarna man får i ett förhållande...
De senaste veckorna har jag dock blivit mer och mer bekväm som singel och fördelen om att inte behöva anpassa sig har verkligen visat sin betydelse. Beslutet om att flytta till Norge skulle ju knappast vara lika lätt om mannen i mitt liv ville bo i Säffle tex...
Idag däremot, den 1:a maj, en enormt röd dag då svenskarna antingen är ute på ngn idiotisk demonstration eller är trötta och slitna från gårdagen är en perfekt dag att ha pojkvän. Idag saknar jag mannen i mitt liv! Min kväll kommer troligtvis spenderas framför teven med en godispåse eller liknande, då vore det ju helt underbart att ha en famn att krypa ner i och få lite mys och sällskap i tv-soffan. Men men, nedrälningen har börjat, om 1 månad och 29 dagar har jag min första arbetsdag i Stavanger. Förhoppningsvis står min själsfrände med öppna armar och tar emot mig där ;)


Typ så här vill jag bli överrumplad med kärlek ;)

Mot hemköp och lösgodisavdelningen!

Trevlig kväll

Det blev en trevlig Valborg trots alla mina oklarheter, frågor och bekymmer jag hade på morgonkvisten. Firandet började ute på gården med ett glas bubbel, alltid trevligt! Vid middagstid begav jag mig till Anette för lite grillning. Åt så enormt mkt och god mat så jag var banne mig mätt i flera timmar! När matsmältningen hade fått jobba lite vandrade några av oss vidare till ett smockat Plaza. Jag hade riktigt trevligt trots ett mkt dåligt coverband. Vart sjutton hade de hittat dem?
Sofia och jag avslutade iaf kvällen med ett försök till att vara drottningar på dansgolvet eller ngt i de stilen :) Det faktiskt riktigt roligt och jag blev tom oerhört besviken när de stängde, jag var ju i fas :)

Nu är det dags att stilla hungern med lite sushi!

RSS 2.0