raffael

Gött att jobba igår igen, lite ogött bara att jag satt lte i skiten, hade mongolidmkt att göra och blev sinnessykt svettig :P

Tog mig iaf en liten afterwork på Brasseriet efter jobbet för att sen bege mig till 2325. Trevligt trevligt och fet-tjockt med folk. Ngt som däremot inte var så trevligt var att Carro o Borre övertalaövertalade mig till att äta fish n chps efteråt. Inte gott!!!


Anyhow, frågan är vad som sker ikväll?!

36,5

Min nedrans hosta gör det banne mig inte lätt för mig att sova om nätterna må jag säga. Aja, jag är glad endå eftersom att min temperatur äntligen är tillbaka på mitt normala 36,5 vilket gör att jag är helt feberfri !!! :) = Lycklig Linda!

Nu ska jag vara en trevlig vän o laga Pannkaksfrukost tänkte jag! Jag är för övrigt asbra på att laga just pannkakor, så det så!


Mmmmm...


Haaa deeee!

Tillfrisknarn

Jag är typ asfrän som har gått från 39.9 i feber till normala 36.9 på ett endaste dygn. Behöver jag säga att jag har sovit, o sovit, o sovit :P Oerhört skönt iaf eftersom att jag HATAR att vara sjuk!
Aja, under kvällen tog jag mig iaf igenom ytterligare två långfilmer; "Black swan" och "Sweeney Todd". Båda två var riktigt bra filmer även om den förstnämna av dem var aningen konstig...

Nej ni, hög tid att sova så att jag är pigg imorgon när jag äntligen får återgå till jobbet :)


Underbara Johnny Depp <3

Stackars mig!

Igår och idag har det varit synd om mig! Febrig, halsont, hostig, snorar som sjutton och en sprängande huvudvärk. Att febern dessutom har nått upp i 39.9 har gjort att jag knappt har rört mig från sängen/soffan. Sjukt tråkigt och jag är nu sjukt rastlös! Aja, hinner får ju se en hel del film iaf och det är ju trevligt, idag har jag hittills avverkat "The social network" och "Harry Potter 4" Nice nice. Visste ni förresten att han som grundade facebook är världens yngsta billionär och att facebook värderas till 25 billioner dollar. Hur sjukt är inte det?!?!?!?

Nu ska jag laga krubb :)


Skakis

I hela januari har jag nästan varit säker på att det spökar i vårat hus och jag har därför legat och varit livrädd på mitt lillaloft. Häromdagen insåg jag dock att de underliga ljuden som försigår om nätterna/mornarna är tåget. Behöver jag äsga att jag kände mig en aning dum?!:P

Igår gjorde jag btw en ny tattuering, i helsike vad ont den gjorde, trodde jag skulle börja grina och var typ skakig efter en timmes lidande :P Nu är den iaf klar vilket innebär att jag har en liten ängel som alltid vakar över mig :) Love it!


Nu ska jag gå och jobba! Haaaa deeeee!

Bloody

Skrev ju för typ en vecka sedan att jag skulle pallra mig till skatteverket; ta daaa, en vecka senare har jag lyckats bocka av det :P Pinsamt vilken sopa jag är ibland...

För övrigt så har arbetsveckan satt igång nu igen vilket är ganska så nice, hade tagit mig ledigt i lördags helt utan anledning så efter tre dagars ledighet med enormt mkt filmtittande, degande, kalasande och för långa efterfester så var det ganska gött att få fart på verkligheten igen! Dock meget skönt att få en tredagars ledighet bara så där :)

Efter jobbet idag så sträcktittade jag och Carro klart de sista avsnitten av den tredje säsongen av True Blood. Damn vad jag kommer sakna det men förhoppningsvis leder detta till att jag härmed kommer i säng lite tidigare om kvällarna :)


Skarsgård må spela en vidrig karaktär i denna serie, men seriöst, är han assnygg eller är han assnygg? Jo han är ungefär så assnygg att jag skulle betala honom för att dejta mig.

Nu ska jag sova som en princess!

Snakkes!

Mask






Igår när jag skulle lägga mig så var det på tok för kallt på mit lilla loft men istället för att gå och skruva upp elementet så la jag mig helt enkelt med tjocktröjan och mysbyxerna på. Är detta ett tydligt tecken på att jag är en latmask?!




Idag har jag förresten försökt vara duktig och fixa med vårat internet eftersom att vi tydligen borde byta kanal elr ngt. Det här mina damer och herrar, är ett ämne som är helt utanför ngt av mina kunskapsområden och har därför kostat mig massor av frustration utan att jag har kommitfram till ngt alls, huvva!


Time to get ready for work!


Att skjuta upp

Carro kom tillbaka till Stavanger idag och har för närvarande flyttat in i vårat gästrum :) Det gillar vi starkt! En annan sak vi gillar stark är åran komnversation efter att ha kommit hem från en afterworköl;
Jag: Fasen, imorn ska jag antingen plocka iordning bland alla mina kläder och grejer på loftet eller gå till skattverket innan jobbet, helst båda.
Carro: Men du kan väl följa med till skatteverket på torsdag?
Jag: Varför just torsdag?
Carro: Så slipper vi imorn.
Haha, gillar tänket :P

Btw så fyller min minsta-lilla-plutt-syster 18 år idag. Hur sjutton är detta möjligt och när fasen blev jag så gammal?!


Grattis älskade Maja!


Lazy monday

Andra dagen i tad ledigt idag och jag har latat mig som 17.
Har plöjt mig igenom 3 långfilmer, ätit tacos, kladdkaka, chirre o dirre och fått mig ett glas rött. Med andra ord borde jag vara väl förbredd för arbetsveckan som sätter igång imorgon!

Ngt avsnitt True blood o sen sängen!

Old?

En arbetsvecka är avklarad efter ledigheten, gött!
Efter gårdagens arbetspass passade jag iaf på att fira att veckan var avklarad och att jag har två lediga dagar framför mig med en utgång. Känns nästan som att jag gjorde halva Stavanger på två timmar....Hann med Brasseriet, Dickens, Ittepå, Taket och 2325 innan jag begav mig på efterfest..! Idag inser jag tyvärr att jag har blivit för gammal för sånt rännande eftersom att jag har en vidrig huvudvärk och min kropp vägrar att lyssna på mig... Endå var jag yngst, så frågan är hur mina manliga kompajoner mår idag?! ;P

Btw så är dagans plan champagne, trerätters, underbart rödvin och mojitos. Jag har ansvaret för förrätten, skaldjursrisotto, gott till champagne tänkte jag ;)


Sjuka cravings akkurat nå så jag lär ju styra upp dagen :)

back home

Då var jag hemma i vardagen i Stavanger igen, känns helt okey förutom min sjuuuka förkyldning, ögoninflamation och en visdomstand som är på väg, det kunde ha varit bättre med andra ord. En ytterligare grej som är lite jobbigt är att våran lgh är som en enda stor hinderbana just nu, grejer precis överallt, huvva, måste ta tag i det i veckan!

Nu ska jag återgå till mitt True Blood-maraton :)

haaa deee


Fantastisk!

För  tillfället sitter jag i lobbyn på hotellet och väntar på Sara och Micke som passade på att går på spa idag igen. Jag å andra sidan kunde inte följa med eftersom att jag hostar som en tok och snorar som ettlitet barn medan mina stackars inflamerade ögon vararoch klibbar. Usch!

Aja, helgen här i Danmark har varit fantastisk! Vi har gemensamt kommit fram till att den 1:a januari aldrig inträffade och därmed var årets första dag igår :P Eftersom att vi ville starta året på bästa sätt så blev det spa och champagne under dagen innan vi gick ut och åt en underbar italiensk middag med lika underbart vin. Kvällen avslutades senare med Paranormal Activity 2. Läskigt värre, I LIke! Visste ni förresten att man fick dricka öl under bion här i Danmark?! Astrevligt tyckte vi iaf!

Nej ni, en kall Tuborg väntar :)


Happy New Year

Idag är jag och mina kompanjoner här i Köpenhamn långt ifrån i form. Frågan är, var det värt det? Vid första eftertanke så är svaret tveklöst ja! Gårdagen var helt klart minnesvärd!

Hursomhelst så startade vi dagen med en mysig frulle och gick sedan och strosade på Ströget varvat med att besöka några trevliga pubar, trevligt trevligt. När det sedan var dags att checka in på hotellet blev vi tyvärr lite besvikna på vår svit, den höll tyvärr inte alls den klassen som vi hade förväntat oss...
Ngt som däremot var över förväntan var våran nyårsmiddag, fy i helvete vad god maten var. Som extra krydda drack vi en extremt god champagne till hummern, ska det vara så ska det! Lovley!

Efter middagen och ett snabbt besök på en skotsk pub hamnade vi på ngt sätt bland alla vip-gäster på en sjuukt stekig nattklubb. Fria groggar fram till klickan 23.00 var en extremt trevlig sak då, inte lika trevligt för huvudet idag... '
Ngt som visade sig vara en flopp var att fira tolvslaget inne på en nattklubb, såg inte en enda raket och när det var dags för nyårsskålen stod jag och Sara med tomma glas medan Micke stod och hängde i baren. Bra planering av oss :P Ngt som däremot var ganska så nice var att Sara och jag hade sällskap av komikern Björn Gustavsson vid tolvslaget och han är ju bara för söööt! Dock lekte vi dryga som sjutton och låtsades att vi inte kände igen honom under hela kvällen. Haha, komiskt när hans vänner frågade om vi inte visste vém han var och vi blånekade :P Även komiskt att Idol-Ola kom och fylledansade med oss på småtimmarn, han är ju inte direkt ful han heller... Han ooch Björn verkade tydligen vara vänner...

Aja, efter bland annat 6 flaskor champagne på tre personer igår så har dagen varit allt annat än produktiv... Har varken sett oss omkring i stan eller utnyttjat spaavdelningen som planerat....

Dagens oskönaste syn kan ha varit oss tre under lunchen. Tre personer med fem olika maträtter plus att bordet även var fullt med halvdruckna Bloody Marys, Coronas, läsk och daquires. Heja oss :P

RSS 2.0