ONS

Nu är det oljemässa (eller ONS som det av ngn anledning heter) här i Stavanger. Detta innebär alltså att varenda hotell är fullbokat och att Stavanger under några dagar helt plötsligt har 45 000 fler invånare, vilket i sin tur innebär att varenda restaurang har det bussy bussy de här dagarna. Bussy, bussy innebär också massa jobb vilket i sin tur innebär mer pengar men en tröttare Linda!
Anyhow så älskar jag det, älskar att ha fullt upp! De här dagarna har jag även söta Carro på uppläring på Bistron vilket är himelens kul och dessutom gör att jag får sällskap hem om natten, awesome!

På tal om inget så tycker jag att det är hög tid för Sara och Micke att ta sitt pick och pack och komma hem! We miss you!

tatoo

Hej och hå, härmed utnämner jag mig själv till Sveriges sämsta bloggare. Dock kan jag skylla på att min dator har pajat, vilket känns fördjävla jobbigt, speciellt när man befinner sig i ett land där allt kostar skjortan... :( Aja, jag får snylta lite på mina kära kombosar innan jag köper mig en ny helt enkelt...

Hur som helst så klev jag på mitt heltidsjobb på bistron ordentligt nu i tisdags när vi öppnade... Givetvis kom det in tre miljardärer med massor av inflytande redan andra dagen så jag höll på att skita ner mig av nervositet :P Aja, fint går det iag och jag trivs som fisken i vattnet, hur mysigt ställe som helst.

I själva staden trivs jag fortfarande hur fint som helst och till mina kära förädrars stora besvikelse gjorde jag dessutom en tatuering i söndags, Im in love! Sorry mum and dad men det är smällar man får ta som förälder ;)

Tyvärr måste jag säga att det känns som att sommaren börjar lida mot sitt slut, regnet har blivit höstregn och jag är inte längre ute på byn var och varannan kväll, vilket dock är bra både för hälsa och ekonomi :P

Nej nu ska jag göra lite nytta...


Haaaa deeee!


Lusekoftaland

Det är så jävla typiskt, min dator har pajjat... gaaaahh!

Aja, annars är allt fortsatt bra här och jag har haft ledigt i två dagar nu vilket tom betyder att jag har lagat mat och gjort vanliga sysslor, not bad! Dock måste jag påpeka att det absolut sämsta med Norge är martbutikernas oerhört kassa utbud. Seriöst, jag vill ha rökt skina till mina mackor!!!! Dessutom kostar 500g köttbullar ca 70 nok vilket är helt sinnessjukt! Aja, idag köpte jag räkor bara för att det är så billigt. Räkor och lax är banne mig det enda som har bra priser här!
En annan underlig matvana vi har skaffat oss är Deli de Luca på väg hem från krogen/efterfesten, stackars lille gutt som jobbar där som behöver stå ut med oss konstant!!!

Aja, för övrigt så kommer jag att sätta igång ordentligt på bistron från och med nästa vecka och se över mat, viner och personalö inför hösten, ska bli riktigt kul :) Dock kommer jag att sakna alla sötnosar jag jobbar med nu eftersom att vi har så sjuuukt kul tillsammans!

Aja, en grej som jag inte tror att jag har berättat om är att de har "supersöndag! här den första söndagen i månaden. Då får man tv¨för en på vissa ställen och ett annat ställe säljer drinkar för 39 kr, awesome! I söndags var det iaf supersöndag och vi hade det riktigt fett! På måndagen var det dock inte lika fett att joba 11 timmar men vad gör man inte lixom?! Hursomhelst så slöt vi som bor tillsammans en pakt om att vi inte skulle gå ut på dagar, vad händer? Jo givetvis så jobbade jag en långpanna även på tisdagen men precis när jag ska stänga och gå hem kommer ett glatt gäng in och berättar ett

RSS 2.0