Köööör!

Wawawawiwawa! Jobbet gick bra igår kväll och nu sitter jag i skolan för att ta tag lite kvantitativ fakta. I eftermiddag ska jag göra min första inspelade telefonintervju, som vanligt gör det mig alldeles nervös. Varför blir jag nervös av ett samtal månne?

Nej nu jävlar kör vi!

Tired!

Just nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ögonlocken vill bara falla ihop och kroppen vill inte röra sig en millimeter. Dagen har dock varit späckad men när jag tänke ta mig till gymmet slocknade jag totalt i några minuter. Känner mig som en riktigt risbuske nu men samtidigt så skriker kroppen efter träning! Jag börjar känna att det inte är hållbart att jobba varenda jävla dag och samtidigt gå i skolan hela dagarna. Jag gör ju knappast saken bättre genom att ta mig ut på krogen för att träffa folk när jag äntligen har lite ledig tid över. Dumma, dumma mig!

Jag behöver ledig kvalitetstid. Jag vill ta mig ett härligt träningspass, gå och sola, äta en lugn och god middag och bara slappa framför teven! Kyslkåpet skriker efter en handling och kroppen efter sömn! Ge mig!

hepp!

Flyyyt!

Idag är jag givetvis lika trött som alltid, men som tur är har plugget flytit på fint under förmiddagen :) Har bland annat bokat in en telefonintervju med en respondent till imorn, yeah! Tror att Sanna har haft ett bra flyt med de teoretiska delarna också, sweeet!

Nej om man skulle hoppa ur mjukiskläderna och göra sig klar för en välförtjänt lunch på stan innan det är dags för handledning kanske?

Hörs!


Nattlig nätshopping

Herregud... Här sitter jag halv fem på natten och kan inte sova. Vad gör jag istället mån tro?? Givetvis sätter jag igång och nätshoppar (?!) Inte konstigt att jag inte förstår hur jag skulle klara mig utan extrajobb, hittar ju så mkt fynd som jag bara måste ha!
Började med ett litet span på Blondinbellas shop, bellme.se <-- kan jag rekomendera starkt. Hittade iaf kanonbra erbjudande på min bästaste hårprodukt :)

Klickade vidare till White Planet, och vad ser jag där om inte Påsk Rea! Ååh, kunde inte motstå att klicka hem en limegrön zip-underställströja från Kari Traa och ett par gråmönstrade långisar, även de från Kari Traa. Har varit sugen på en Kari Traa underställströja ett tag nu och när jag fick både tröja och byxor för endast 838 kr gick det bara inte att låta bli! Vilket jävla fynd! Lite synd att skidsäsongen börjar gå mot sitt slut nu bara...




Nej nu kommer jag nog att kunna sova lite bättre :)

Love!

Ge mig ledighet!

Shit Pommes vad jag är trött nu! Såg fram emot ett ganska simpelt arbetspass idag... Tji fick jag! 10, 5 hektiska timmar blev det tillslut. Måttligt besviken på en del människor måste jag även medge, skönt att det däremot finns vissa härliga människor som muntrar upp i dessa lägen :)

Nu borde jag utan tvekan försöka varva ner snabbt och somna in för imorgon väntar ytterligare en hektisk dag. Plugg, plugg, plugg, lunch på stan, handledning, fika på Etour, träning och till sist jobb står på schemat!



Holy macaroni vad jag längtar till på fredag! På fredag får jag nämligen vara ledig, helt underbart! Inget jobb är inplanerat och skolan kommer läggas åt sidan så att jag kan gliiiiida i Åre :) Ge mig!!!!





Sleep tight!

:)

Yeehaaa, var nyss in på skatteverkets hemsida och såg att jag får tillbaka på skatten i år igen. Känns underbart med tanke på att jag trodde att jag skulle behöva betala tillbaka i år :) Härligt besked med andra ord!

En jobbig grej som slog mig nyss är däremot problemet med nysningar när man sätter på mascaran. Varför blir jag alltid tvungen att nysa just när mascaran är färdigpensla? Jätte jobbigt att behöva tvätta bort de svarta märkena som blir på ögonlocket efteråt. <-- Dagens I-landsproblem?

Nej, nu ska jag gå och tjäna mej en hacka :P

Bibliotekskrångel!

Hej och hå, idag kämpar vi på med våran C-uppsats! Startade dagen med ett besök till biblioteket för att hitta lite teoretiska utgångspunkter. Insåg att Sanna och jag inte kan gå låna böcker utan att ta med lösa pengar längre... Våra lånekonton var nämligen överfyllda med sena lån :P Jaja, efter ett samtal med en helt inkompetent biblotikare och efter att ha löst ut mitt biblotekskonto fick vi med oss lite böcker hem iaf :)



Nu kämpar jag på med konsumentbeteende medan Sanna har fullt upp med distrubitionskanaler... Dags att lägga manken till innan jag måste vidare till jobbet med andra ord!

Hej hej.

Jobbigt...

Besvikelse är jobbigt! När andra människor gör mig besviken är det oerhört jobbigt. När jag blir besviken på mig själv är det extremt jävla asjobbigt!
Jag tycker inte om att bli besviken, man skulle kunna säga att besvikelser gör mig lite besviken på livet...

En annan sak som är sjukt jobbigt är att gå upp på morgnarna... Därför är det banne mig dags för mig att krypa till kojs nu!

Sleep tight hörrni!

Terräng av taggtråd...

Det är underligt hur något som man innerst inne vet är helt och hållet rätt kan kännas så oerhört svårt och fel... Att ta den lätta vägen och låta livet fortsätta precis likadant känns ibland som ett väldigt lättsamt och bekvämt val. Men men, livet är inte alltid en dans på rosor.

Det sägs att livet är hårt för de hårda... Helvete vad hård jag ska vara tillbaka!


Hej då!

Dumma, dumma människor

Om det är något som gör mig riktigt riktigt irriterad så är det ren och simpel dumhet. Jag kan verkligen förstå mig på uttrycket "banka vett" i någon, ibland är det nämligen precis vad jag vill göra, gå fram till ett riktigt pucko och slå in sanningen eller faktan i huvudet på denne. Fascinerande är även att människor som har höga kunskaper inom vissa ämnen och en bred allmänbildning kan vara så oerhört dumma när det kommer till livets handlingar och vad som är rätt och fel! Jag förundras över den här typen av folk.

Nej ni, idag är inte mina tankar om mänskligheten särskilt höga, jag anser att världen är full av alltför många riktiga spån... Stackars, stackars folk!

! ! !

Det sägs att vissa människor inte är bra för varandra, att vissa människor tar fram de värsta sidorna hos en del. Jag tror det stämmer, vissa människor ska helt enkelt inte ha med varandra att göra. Dock kan vi inte skylla vårt beteende på andra. Våra handlingar och vårt agerande måste vi själva ta ansvar för, det är bara idiotiskt och fegt att skylla det på andra. Jag gör massor med fel men jag står åtminstone för dem. Det är mer än vad som går att säga om många andra.

Nu får det fanimej vara nog!

Do it!

Gick hem till Freddie för ett glas rött med honom och Tommy efter jobbet, sweet! Insåg efter att ha poppat DJ Tiesto att jag är så sjukt sugen på Sensation white! Milla, här räknar jag med dig min princess! Kan ju åtminstone köre en light variation i Parken, Köpenhamn!

Nej men om jag skulle göra Östersunds nattliv kanske?! :)

Hörs!

Mer sushi åt folket!

Idag väljer jag att hylla sushi! Jag fanimej älskar denna underbara rätt och anser att man behöver en veckodos av den för att må bra! Sushi fungerar banne mig som medicin när man är nere, när man är stressad, när man ska unna sig ngt eller när man vill fira! Framförallt är det en underbar rätt eftersom den fungerar med rött vin, vitt vin, öl, läsk, vatten, saft eller vad sjutton man vill dricka!

Tack vare att Samuraj även erbjuder annan asiatisk mat lyckades jag få med mig Freddie och på så vis få min dos av rå fisk även denna vecka. I like!

Nu är det time att springa till jobbet!

Hepp hepp!

Tröttast!

Äntligen hemma från jobbet! Fick jobba som en tok idag. Fullsatt restaurang plus att gästerna dessutom skulle ha fördrinkar, cocktails och hela köret. Blev en stressig och svettig kväll!

Varvade ner med att glas cava när vi äntligen var klara, mkt välförtjänt! Annat var det igår, då blev det en ordentlig afterwork...

Aja, koma-läge nästa!

Toodels!

BTW!

Två viktiga notiser innan jag springer vidare till jobbet;

1: Fick precis en flyers av O´learys genom brevinkastet. Flyersen förmedlade att det var student/kändislördag på lördag. Studentlördag eftersom att mercenatkortet ger 20% rabatt, fine. Kändislördag för att Kristoffer från Paradise Hotel ska komma... Say what? Åldersgränsen för kvällen är dessutom 23 år. Menar de på allvar att de ska locka 23+ med att ta dit Paradise Hotel-Kristoffer??? Herregud....

2: Hörde från en vän som har bättre koll på skvaller än jag själv att Carola var noga med att välja ut en bra födelsedagspresent till sitt fadderbarn. Hon köpte efter förslag från sin son en parfym. Vad i helvete tänkte hon med? Menar hon allvarligt att kroppslukten är ngt som borde prioriteras lite högre i tredje världen? Det är ju skönt för ett fattigt barn att åtminstone lukta gott när den knappt har mat, vatten eller tak över huvudet?! Carola Häggqvist gör mig mörkrädd!

Hej hej!

DÖD åt csn!

Åhhh, vad jag är less just nu! Har spenderat dagen med att formulera mail, ringt samtal och försökt leta rätt på inkomstuppgifter sen 2008, inte så lätt inte. Varför i helvete kan vi inte privatisera studielånen och förinta csn? Jag kan inte förstå varför det ska vara nödvändigt med maxbelopp. Tänken är väl för guds skull att vi som pluggar ska ut i arbetslivet sen, ska man då inte uppmuntras att få in en fot och skapa kontakter??? Det är fan helt jävla sinnes! Jag blir så sjukt förbannad!
Jag själv tycker om att unna mig vilket man inte kan göra på de pengar csn delar ut, därför har jag hela tiden extrajobbat. Mina studier har inte störts av det överhuvudtaget och jag gillar att ha fullt upp. Dock råkade jag tydligen passera maxbeloppet 2008 med några ynka få tusenlapper. Detta gör att jag måste redovisa varenda krona för varje månad för att slippa betala tillbaka. Hur jävla lätt är det när jag hade 6 olika arbetsgivare det året??? Dessutom har vissa valt att stänga igen... Så sjukt mkt onödigt krångel! Gaaah!


Död åt CentralaStudieNämnden ( för visst är det väl så de heter?!)

Hej då!

Life?

Den här veckan känner jag att min blogg inte är den roligaste... Livet just nu består av plugg, jobb, plugg, jobb och lite mera plugg och jobb. Får bättra mig helt enkelt!
Känner mig väldigt sliten idag, dygnet blir lixom lite vänt när man jobbar till 03.00 en tisdagkväll! Med andra ord var jag glad över att Sannas telefon strulade idag så att hon inte kunde ringa och väcka mig tidigt :P. Vi fick iaf lite plugg gjort så nu har vi koll på vad vi ska pyssla med de närmaste dagarna, känns skönt!

Nej nu är det dags att göra mig klar och bege mig mot ännu en jobbkväll.

Hörs!

Hemkommen

Holy macaroni, äntligen hemma från jobbet. Vad kan jag säga.... Det va en intressant dag för att härma Jenny G! 385 pers som äter 3-rätters kräver en del jobb. 10 st helt färska i personalen käver en del jobb det med...




<-- När jag har bra dagar på jobbet se jag ut ungefä så här








För övrigt insåg jag ikväll att jag har tagit på mig jobb 8 dagar i rad, måttligt smart när jag dessutom går i skolan 100 % dagtid, typiskt mig!

Hepp!

Sömntutan Flygt...

Idag är jag nog världens tröttaste tjej! Hade klockan på ring 07.15 imorse eftersom jag tänkte ta tag i massa tråkigheter och även gå och gymma. Tyvärr sa min kropp bara nej, först 10.05 lyckades jag ta mig upp ur sängen. Bra jobbat Linda... Aja, tvätten är i maskinen och städgrejerna är framtagna. Usch, jag hatar att städa! När jag är fädigpluggad och skaffar mig ett odentligt jobb ska jag utan tvekan ha städhjälp!



Stort plus är iaf att Sanna och jag fick positia svar från respondenter till våran uppsats vilket gör att vi inte behöver lägga ner tid på det idag, yeeehaa!

Tjingeling!

Adolf?

Den här veckan har börjat kanon! Nu har jag en sån där härligt bra känsla i magen :) Vädret tyder på vår, skolan gick som tidigare nämnt bra och jag var fanimej stakast på gymmet (eller nästan iaf). Trots att jag har varit lite lat de senaste veckorna gick det kanon! Kände mig lite som starke Adolf :P Eller?!

Nu njuts det av Melissa Horn för fullt och snart ska jag springa iväg till jobbet! Wish me luck!




Hepp!

Sommar på ön

Idag var minsann Sanna och jag effektivare än effektivast! Gick till skolan 09.00 och hade skrivit klart våran opponering strax innan 11.00, klockrent! Lägger vi bara manken till så är vi ett himlans bra team hon och jag!

Det är skönt med lite tid över, tog tag i lite tråkigheter som måste göras, belata räkningar, diska osv. Allt som jag hatar med andra ord!

Jag var ner en sväng på jobbet (Gamla Teatern) också och tackade ja till sommarjobb. Det blir alltså en sommar på ön med Tove, kan bli skoj! Beslutet känns dock ganska wierd, jag var trots allt inställd på att lämna Östersund och Norrland i juni... Men men, allt blir inte alltid som man har tänkt det, sommaren kommer bli toppen ändå. En fast tjänst och vetenskapen om att jobba med härliga människor är ju aldrig fel!


Nu är det dags för mig att pumpa mig stark på gymmet!

Hej och hå!

What a beautiful day!

Vaknade upp till en solig och härlig vårvinterdag imorse, sweet! Tyvärr kommer jag nog inte hinna njuta av vädret eftersom att dagen måste spendreras med att skriva en opponering till seminariumet imorn. Jag gillar dock inte riktigt det där med att opponera på andras arbeten måste jag medge. Det är svårt att ge kritik som skribenten inte tar illa vid sig av, samtidigt måste vi kritisera, det är ju vår uppgift att hitta styrkor och svagheter.... Jaja det är väl bara att ta tag i uppgiften helt enkelt!


Gårdagens kanondag i Åre!

Ha en toppendag!

Hörs!

Årehelg!

Återigen har en helg i Åre inneburit dåligt med uppdateringar från min sida. Jag har helt enkelt haft fullt upp.
Lördagen spenderades iaf i sällskap med kusiner. faster och farbror. Vi åkte skidor hela dagen och gick sedan ut och åt innan de skulle bege sig hem till Skåne. Trevlig dag!

Två av tre charmiga små knuttar


Kvällen däremot blev lite vildare. Började med lite stughäng i Tege med Jocke och Fidde innan vi gav oss in till byn och Bygget. Sjukt mkt folk ute, synd bara att jag inte rikrigt var på g eftersom att jag var så enormt trött... Aja, det var trevligt iaf!

<-- Youshi var kvällens party-animal :)



I morse (läs mitt på dagen) väcktes vi av strålande sol och kanonväder så det  blev en hel del häng och lek i backen!


Svart på en kvart?


Lek i snön :)

Nej nu har jag saker att ta tag i!

Hörs!

Sjuuukt!

Mkt knasig dag idag måste jag säga! Jag blev ju som jag skrev i det förra inlägget inringd tidigare till jobbet eftersom att det tydligen var körigt... När jag efter en halvtimmes prommenad i snöblandat regn äntligen är framme så fungerar inte hissen upp. Helt jävla sinnes!!! För er som inte vet vad Arctura är så är det nämligen en restaurang som ligger högst uppe på ett vattentorn. Den ligger alltså 55 meter upp, vilket innebär 323 jävla trappsteg utanpå själva byggnaden.
Hursom helst så arbetade vi på som vanligt eftersom att vi trodde att hissen skulle bli lagad inom kort, aj så fel vi hade! Hiss-helvetet kommer tydligen inte bli lagad förräns nästa vecka. Detta innebar att vi var tvungna att ringa upp alla gäster som hade bokat bord och förklara läget, vilket i sin tur ledde till att nästan alla avbokade, vilket i sin tur ledde till att det bara var för oss att packa ihop och gå hem. Värt?!

Nu är frågan vad resten av kvällen erbjuder... Sanna nämnde ngt om att ta ett glas vin. Kanske kan vara ngt?!


Tjingeling!

Typiskt

Åååhhh, precis när jag skulle sätta mig ner och äta lunch fick jag ett samtal från jobbet. De sa att det var kaos och att det vore bra om jag kom så fort som möjligt.... Åååhhh, detta betyder ju att jag inte har tid för matkoma.

Jaja, jag får helt enkelt poppa Stereo Love och Your Love allt vad jag kan för att tagga till.

Hörs!

Ändrade planer

Nu skulle jag egentligen varit på g till Åre, men icke då. Tog på mig ett arbetspass ikväll med, vilket betyder att mina kusiner som befinner sig i Åre för stunden kommer att vara mkt besvikna. Usch, sånt känns inte kul alls.. Men men, sjukdomar och skit gör att man får ställa upp ibland, sen är stämmer det ju att "cash is king"... Får bli Åre imornbitti!

Nej men om jag skulle leta upp en riktigt bra födelsedagspresent till en 11-åring..?!

Tjingeling!

Afterwork på det!

Nu är jag färdigjobbad :) Sjuuukt ont i fötterna eftersom att ngn mupp har snott mina arbetsskor och mina svarta jumpaskor var inlåsta hos Sanna och Fidde, vilket gjorde att jag fick jobba i ballerina-plux, inte bra för mina stackars fossingar! Aja, jobbet gled på riktigt bra idag så det var ju skönt iaf. Nu ska jag och Freddie bege oss till Plaza för en afterwork :)



Adjö!

Degardag och arbetskväll


Idag har jag fanimej inte gjort någonting över huvud taget.  Det bästa av allt är att jag inte behöver ha ångest för det eftersom att PM:et som ska vara inne imorn blev klart igår. Jag och Sanna blev dessutom nöjda med arbetet, vi är så jävla bra!





Men men, en heeeel slappardag finns det inte plats för så snart bär det av för ett arbetspass. Ska faktsikt jobba på Arctura idag, det händer ju inte ofta. Förhoppningsvis blir det inte en alltför sen kväll...

Hepp hepp!

Kanoners!





Igårkväll tyckte vi att det var läge att unna oss lite! Efter bra jobb i veckan förtjände Sanna och jag utan tvekan lite sushi och rödtjut!





Fidde och Jock förtjänade det tydligen också, vilket gjorde att det blev en spontan utgång. Måste säga att jag blev positivt överraskad. Hade ju inte direkt höga förväntningar på Östersund en onsdag, men det var ganska bra med folk ute. Bra med lammkött för de som gillar sånt :P











Lamkötts-Petter stod för kvällen bästa drinkar -->

Idag började dagen dessutom klockrent. Jag hade nämligen spikat in ett B på sista tentan, grattis till mig!

Hörs!

Dum = lycklig?

Min pappa har alltid hävdat att för att bli en framstående idrottsman/kvinna måste man vara lite koko. Samtidigt är det kännt att destu mer vi vet, destu mer förstår vi att vi inte vet. Destu mer vi läser och destu mer vi fördjupar oss hittar vi brister och problem, både i det privata livet och samhället i stort. Kan vi därför säga att obildade och ovetande människor har större chans att vara lyckliga? Kan alltså lycka kopplas samman med dumhet? Ett litet barn innehar inte särskilt breda kunskaper, men hur ofta hör vi om deprimerade femåringar?

Om exempelvis våran partner är otrogen och bedrar oss, vill vi då veta om det och på så vis bli osams och troligtvis sårade, eller går vi hellre lyckligt ovetande?





Kan vi gömma oss bakom vår dumhet, och har i så fall riktiga puckon människor större chans att leva ett lyckligt liv?





Nu ska jag plugga vidare och bli smartare eftersom att jag trots allt inte vill gå omkring som ett dumpucko!

Hepp hepp!

Lugna lögnare?

Ibland kan jag inte förstå varför jag måste ljuga åt ngn, när personen i fråga sen bara lindar in sig i lögner. Gör jag då inte personen en tjänst genom att säga sanningen?! Jag säger inte att jag är guds bästa barn och att jag aldrig har gjort ngt fel, men jag skulle aldrig klara av att bygga upp mitt liv på lögner. Jag skulle heller inte klara av att starta eller bygga upp mina relationer, vänskapliga eller kärkleksmässiga, på lögner. Lever sånna människor med en konstant rädsla att avslöjas, eller har lögnerna blivit en sån inbiten vana att det faller dem naturligt?

Hörs!

Flytande....

Trots lite motgångar i förmiddags så har dagen flytit på fiint. Ligger enligt planerna i skolan och jobbet flöt på idag! Dock kan jag inte förstå varför det jämt dyker upp massa saker att göra när man äntligen tror att man får gå hem?!

Förresten ber jag om ursäkt till min söta syster Sara för att jag har varit sämst på att ringa upp... Lovar att ringa imorn, okey?!

Nu ska jag gå och spöa skiten ur Freddie i yatzy!

Hej då, luden tå!

Alla borde fungera som jag!

Varför fungerar och tänker inte alla männsikor som jag? Det sägs att det är bra att vi människor har olika intressen, mål och motivation i livet, men när andras intressen och mål ställer till det för mina egna har jag svårt att se det positiva.


Jag är nog världens bästa tänkare!

Förresten är det attans att jag inte hann träna idag. Det var det nedrans uppsats-skrivandet som drog ut på tiden. Nu ska jag gå och jobba istället, hard-working-woman som man är ;)

Ajöss!

Nervvrak?

Nu under förmiddagen har jag suttit och letat mailadresser till personer som vi vill ha med i våran sk "expertgrupp" till min och Sannas C-uppsats. Dock blir jag oerhört frustrerad när jag inte direkt hittar en lämplig mailadress, utan inser att jag måste ringa upp stället och fråga mig fram. Jag kan inte förstå varför jag tycker det är så jobbigt att ringa upp människor för att be om lite information. Det är som att jag blir nervös så fort jag ska prata om något viktigt... Vad sjutton är det för fel på mig?





<-- Så här känner jag mig ungefär...













Nu ska jag fortsätta skrivandet innan det blir våffellunch hos Freddie.

Tillevippen!

Idag ska jag ta i så att det ryker!

Igår var en oerört lugn dag på jobbet. Tommy hävdade att det var lätta cash men jag måste medge att jag föredrar lite stress. Det är ju knappast så att tiden springer förbi om man endast går och pular med småsaker...

Efter jobbet blev det en film med Freddie. Tror att det faktsikt var en bra film men min kropp var helt utmattad efter en lång dag så jag kunde som vanligt inte hålla mig vaken, typsikt. Aja, jag fick iaf ordentligt med sömn, ca 7 h!!! Kan knappt komma ihåg när det hände en vardag tidigare...











<-- Me like sleeping!




















Snart blir det en sväng upp till skolan för att låna lite vettiga böcker. Sen ska det skrivas metod så att tagnentbordet glöder!


Kram, klem, hug!

Sugen på annat...

Nu har jag och Sanna kämpat och kämpat med uppsatsen men jag känner tyvärr att jag inte riktigt får till det och klappar därför igen pluggandet för dagen.

För övrigt känner jag en enorm saknad idag. Jag saknar Ullareds-Kjell! Jag vill höra hur han är "sugen på annat" och hur han längtar hem till barskåpet. När får vi se mer av denna underbara Tv-kändis? Dessutom insåg jag nyss att jag kommer missa första avsnittet när Färjan-Håkan startar en bar i Thailand, plus mina älskade Hollywoodfruar. Hur ska detta gå?


Ullareds-Kjell dricker grogg.


Nej nu ska jag ladda inför jobb.

Hepp hepp!

Kul. Eller?!

Har precis haft en gästföreläsning om GIS-modellen. Det var väl inte så jättekul direkt... Men nu vet jag iaf att jag inte kommer att söka jobb som GIS-analytiker när jag är klar! Ibland blir jag fascinerad av hur vissa kan tycka det är intressant med saker som verkligen får mig att slumra till. Men tur är väl det!

Idag känns det som att våren verkligen är på G, sjukt skönt. Det märks både på vädret, men även i klassrummet idag där ljusa kläder och pastellfärhade naglar muntrade upp den annars lite dåsiga stämningen :)


Ge mig vår nuuuuu!


Nej nu ska jag över till Sanna och ta tag i C-uppsatsen!

Hörs!

Ny vecka - nya tag!

Nu är det en ny vecka och då krävs nya tag! Idag kickstartade jag dagen med ett gympass. Jag är verkligen inte någon morgonmänniska och min kropp är inte byggd för fysiska ansträngning över huvud taget innan kl 12.00 men det gick fint. Solen sken och fåglarna kvittrade när jag gick till gymmet vilket gjorde allt lite lättare.

Idag är det fullt upp. Snart är det dags för föreläsning, sen ska de pluggas och efter det är det är det jobbet som kallar. Helst av allt skulle jag vilja vara ute och njuta av det underbara vårvädret men men...


Att grilla korv och åka skridskor på isen känns lite mer lockande än att plugga idag...



Nu ska jag sätta fart!

Hepp hepp!

Bra helg!

Ber om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen i helgen men har haft fullt upp!
Åkte ju till Åre i fredags, det är ju alltid trevligt. Kvällen bjöd på lite lite vinintag i Tege innan vi begav oss in till byn. Tog oss en öl på ett nytt ställe som var ganska trevligt, mkt annorlunda inredning dock, kontroversiella bilder på nakna kvinnor täckte nämligen väggarna, hmmm... Vi gick iaf vidare till Bygget efter ett tag, mkt trevligt! Jag kan ibland tycka att Bygget är lite överskattat men det var riktigt kul att komma in och spinka in människorna där. En himla blandning av allt från champagne-drickande stekare till baggy-klädda säsongare, me like!

Här ser vi en bild på mig när jag stortivs, en kall Heiniken, en ölkorv och iklädd skidbyxor!







I går gav jag mig ut i backen för att träffa mina skånska kusiner. Charmiga barn men ack så intensiva, tog inte lång tid innan jag insåg att jag inte är mogen för familj än :P














Igårkväll åkte jag tillbaka till Östersund för att rackaruua lite :) Kvällen avslutades på Marité, riktigt kul att de valde att ha öppet!

Idag däremot har det varit en riktig deg-söndag. Freddie och jag har käkat pizza och kikat film, lagom ansträngande.

Toodels!

Åh rey!

Nu är både skid- och partykläderna packade, dessutom bättradet Sanna och jag på brännan efter tentan. Med andra ord kan man säga att vi är redo att göra ÅRE :) Det bara att hoppas på att vädret är på våran sida och att jag lyckas övertala Sanna att prova på ski-cross banan i helgen. Tror inte direkt att jag är någon stjärna på ski-cross men det är ju aldrig fel att prova!



Klem klem!

Linda like!

Tentan gick över förväntan, underbart! Det sägs att man inte ropa hej förrän man är över bäcken men man kan väl vinka lite iaf?! Efter tenta kommer givetvis tentafest :) Idag blir det dock i form av afterski i Åre, inte helt fel!



För första dagen den här veckan bjuder Östersund på solsken, lovley. Idag känner jag igen mig själv, jag känner mig lättad och lycklig. Nu välkomnar jag helgen med ett leende.

Nu väntar en fika med Anette, Sofia och Sanna!

Ha det gött duuuudes!

Må gud vara med mig!

Vaknade som ett trött vrak även idag och var inte alls sugen på att lämna sängen. Tyvärr var inte valen särskilt många så det var bara att släpa sig upp. Dock kom dagen igång med två positiva saker; 1: Min tvätt som jag lämnade i tvättstugan inatt eftersom jag var för trött för att ta upp den låg kvar där jag lämnade den, mkt skönt. 2: Mina frukostägg blev perfekt kokade, det kan betyda mkt för resten av dagen det :)

Nu är det bara att hålla tummarna det hårdaste vi kan gott folk så att tentan sitter som en smäck! <-- gillar skarpt det uttrycket förresten. Som rubriken lyder, må gud vara med mig idag ;)

Ser jag förresten tecken på fint väder ute idag?
:)

Ha de göy!

Ingen rast och ingen ro...

Att stå i baren kan vara kul ibland. Att så i baren och främst sälja lättöl är dock inte så jättekul :P Men men, det blev en tidig kväll vilket var tur för min del. Nu har jag i alla fall några timmar på mig att idiot-plugga in i det sista. Måste tvätta också vilket inte är jättekul att komma på halv elva på kvällen... Men eftersom att jag tänkte åka till Åre imorn så har jag inget val, typsikt också! Jag har en känsla av att det här kommer att bli en lååång natt och en jobbig morgon.

Nej, nu måste jag ta tag i grejer!

Ha de!

Din älskling har ett namn

Den här veckan har jag varit lättirriterad, jag har stört mig på saker och jag har varit grinig. En sak som stör mig nå så fruktansvärt är när folk säger, eller framförallt skriver i sin statusrad på facebook att de ska umgås med "älsklingen". Älsklingen???? Vad är det för oerhört löjligt uttryck? Låter ju som att man ska gå hem och gulla med en katt. Jag hatar de här fjollerierna! Nu kommer flera att tänka att det är för att jag är singel och att jag är avundsjuk men så är inte fallet. Det skulle aldrig någonsin falla mig in att kalla min pojkvän/sambo/man för "älsklingen". Ni hör ju själva hur sjukt det låter; "nu ska älsklingen och jag ha myskväll". Om folk nu mot förmodan måste vara så löjliga så kan de väl nöja sig med "min älskling", det är iaf snäppet bättre.... Jag kan dock inte förstå vad det är för fel med att använda riktiga namn då de talar om varandra?!

Förutom min irritation över människors sätt att tala om sin käresta så har dagen i stort sett enbart innehållit plugg, plugg och plugg. Kristian kom över en sväng och vi alla tre satt och förökte få ngn rätsida på problemen... Kände att vi var tvungna att beställa sushi för att få ngn fason på det. Tack gode gud för sushi! Ganska kul för övrigt att att när jag ringde och beställde så frågade snubben om det var "killen" som skulle komma och hämta. Sanna och jag brukar nämligen skicka Fidde :P Man är en bra stammis när de känner igen rösten över telefon :)

Det är lätt att tankarna flyger iväg till annat när man pluggar, tex till såna här festligheter :)

 

Nej nu ska väl jag styra upp mig och göra mig redo för att jobba. Helsike vad jag ska servera öl till Jazzfantaster!

 

Klem!

 

 


Bad week

Kan inte den här veckan bara få ett slut?
Jag kämpar och kämpar men kommer ingen vart... Aldrig tidigare har jag varit med om att en tenta-vecka har kännts så tung. Den här veckan är nog bland de värsta i hela mitt liv. Inte nog med att plugget känns tungt, det går ut över alltannat också. Det gör att jag känner mig som ett vrak, vilket gör att jag är allmänt kort och surig.


Mest lidande den här veckan har nog ändå min träning blivit. Har endast hunnit med ett endaste pass. Ivanliga fall när torsdagen går mot sitt slut brukar jag ligga på fyra. Vad sjutton ska jag göra av min energi nu?

Här kommer en liten lista på vad jag hellre skulle göra än att plugga statistik:
  • Göra min egen korv
  • Rensa fisk
  • Tvätta
  • Städa
  • Slamsuga i ett u-land
  • Putsa fönster
  • Para ihop strumpor
  • Stoppa sockor
  • Stöpa ljus
  • Dejta en äcklig alkoholist
  • Diska åt en hel skolmatsal
  • Gå på ett möte med livets ord
  • Byta blöjor
  • Duscha och tvätta pensionärer
Detta var alltså bara ett axplock...

Förresten så var Sanna och jag precis på väg för att sola (nej jag vet att det onte är bra men jag vill heller inte gå omkring helt genomskinligg). Hur som helst så gick det inte att öppna dörren till solariestället, ngt litet pucko måste alltså ha glömt att låsa upp den idag. Skit också!

Jag vill vara brun och fräsch!



Shoobree!

Tönt?

Igår gjorde jag ett test på facebook som hette "Är du en tönt?". Mitt svar jag fick var ngt i stil med att jag skulle passa mig för jag var nära att åka dit. Kul, Tönt-Linda, är det jag det? Har jag vid 22-års ålder blivit för gammal för att hänga med?

Jag kanske är en tönt ändå?

Bilden ovan visar alltså den osminkade sanningen när jag och Sanna får tentaångest. Vi bjuder på den :P

Efter allt pluggande idag poch sen ett stenhårt Body Combat-pass på det anser vi att vi förtjänar ett (eller kanske två?) glas rött ikväll. Våran tradition är ju egentligen att dricka lite vin, dippa grönsaker och gå igenom det viktigaste inför tentan kvällen innan. Den här gången fungerar det tyvärr inte eftersom att jag jobbar imorn kväll. Men jag klagar inte, ett glas rött kommer sitta ljuvligt fint ikväll!


Eskimåpuss!

El klumpo de ångesto

Nej nu börjar jag nästan anse mig klar med pluggandet för idag. Jag lär mig ju ändå inget känns det som. Dessutom kom jag på att jag hade glömt att anmäla mig till tentan, typiskt! Nu när jag skulle ta tag i det gick det givetvis inte att komma in på portalen. Är detta ett tecken? :S
Ångestklumpen växer, snart är den så stor så att jag knappt kan gå. För att citera Sanna; "Jag känner mig lite skjuten, just nu känns det inte bra". Det här är verkligen det värsta med att plugga, den ständiga ångesten. Kan inte jag bara få vara klar nu och få ett roligt och välbetalt jobb?

Aja, snart är det dags för mig att kicka ass med ett Body Combat-pass, det kanske kan ge lite ny energi?

Thug life!

Studiecirkeln på Södra grön...

Här sitter vi nu jag och Sanna och försöker allt vad vi kan med denna praktiska statistik. Vilket jävla skitämne, kommer vi någonsin ha nytta för det här kan man fråga sig?! Don´t think so...

Anyway, när det är riktigt ointresant är det lätt att bli oseriös, ett tydligt exempel på detta är när vi sitter 1,5 meter ifrån varandra men ändå skickar idiotiska meddelanden på msn. Så här såg det ut för några minuter sen:

Sanna säger:
gillar du bajs?
Linda säger:
det beror på hur det tillagas, med rätt tillbehör så är det helt ok
du?
Sanna säger:
jo helt okej, kanske blir bajs i min soppa ikväll. gött
Linda säger:
fan vad sweeet

Mognaden ligger på noll och likaså motivationen...
Dags att fylla på med ny energi kanske?

Toodels!

Plugg-time!

Nu är det dags att packa ihop pluggsakerna och bege mig till Sanna. Holy macaroni vad vi ska lära oss viktiga saker idag!




Nya tag!

Nu har jag haft två kassa dagar, imorn ska jag ändra på det. Imorgon ska bli en bra dag!

Så här glad och på g ska jag vara hela dagen imorn!



En grej som nästan alltid fungerar som motivation och piggar upp är att träna och röra på sig. Med andra ord var det jävligt dumt att plugget drog ut på tiden idag så att jag aldrig kom iväg på min träning så som det var planerat.
Tyvärr blir det dessutom en ond cirkel, skippar jag träningen är det lättare att äta fel också... Idag skulle iaf jag och Freddie laga mat men väl inne på hemköp blir jag en grin-Olle och är inte sugen på ngt av förslagen som kommer på tal. Istället för att laga ngn vettig rätt går vi då och plockar allt det som vi villl ha och gör ngn sorts udda tapas. Kvällen till ära blev det alltså: vitlöksbröd, grillad kyckling, ribs, vitlöksfrästa champinjoner, cocktailtomater, potatissallad och kanelbullar. Jaa, vad säger man?
Imorn blir det andra bullar, imorn ska jag svettas skiten ur mig.

Nu ska jag krypa till kojs så att jag är redo att insupa oerhört mkt ny information imorn!

Sleep tight!

Ingen dans på rosor

Klockan är nu 18.33 och jag har inte lärt mig ett skit idag. Praktisk statistik och kvantitativ metod med allt vad det innebär är fruktansvärt!

Så här mkt hatar vi våran bok!



Sanna sitter och tjatar om att vi ska gå och handla vin och styra upp fest. Åtminstone dricka lite vin och genom alkoholens påverkan lära oss om snöbollsurval och intervallsfrekvenser. Men jag tar mitt förnuft till fånga och är en banger idag. Tråk-Linda!

Idag känner jag mig som en nöt utanför påsens kant. Jag känner mig lika korkad som Linda Rosing och lika grå som Caroline af Ugglas. Idag har jag nästan förståelse för de som skjuter problemen under mattan genom att gå ut och köpa droger, bli höga och sen glömma alltihop. Jag har nästan förståelse för tragiska soc-fall. Då är det illa!


Just nu ser jag endast fram emot fredageftermiddag när tentan är över. Då jävlar ska jag göra ÅRE!

Så här bra ska jag ha det i helgen tänkte jag!



Tjillevippen!

Ångestladdat!

Tentaplugg ger verkligen tentaångest! Det blir knappast lättare av att ämnet är riktigt tråkigt och jag knappt fattar mina egna anteckningar...
Som vanligt när jag och Sanna tentapluggar övergår vi till panik inför framtiden och funderingar kring jobb och vart sjutton i Sverige vi vill bo. Nu är vi i full gång med att spana in KY-utbildningar... känns lite omvänt när jag får en examen från universitet i vår men skit samma, ngt måste jag ju hita på.


Höres!

Pluggis

Idag är dety tentaplugg med stort T som gäller. Borde väl egentligen gå på en 4 timmars lång föreläsning/lab men känner att det vi har gjort tidigare inte har gett mig särskilt mkt. Nollhypoteser hit och frekvenstabeller dit, vad ska jag med det till? Istället känner jag att litteraturen och anteckningarna får full fokus idag. Kan ju vara bra om jag får ngt hum om vad tentan egentligen handlar om eftersom att det är dags på fredag...

Nu ska jag till Sanna och bli en smarting!


Sur-mört!

Så här missnöjd och grinig såg jag ut när jag var tvungen att åka idag.
Stackars chafför som var tvungen att plocka upp en sån grin-Olle som jag... Dock kan man se solen sticka fram i bakgrunden. Det är ju mer än vad man kan säga om skitvädret som välkomnade mig när jag kom till ÖSD.

Nu ska jag nog gå och krama kudden så att denna eländiga dag kan få ett slut!

Hepp hepp!

Pessimisten Flygt

Idag är en usel dag. Idag känner jag hat, frustration och irritation. Idag vill inget gå min väg.
Idag hatar jag Östersund, idag hatar jag att jag är klumpig. Idag hatar jag att resa, jag hatar att kånka på väskor. Jag hatar när det inte är min dag! Idag är jag jävulskt less!

Dagen började väl helt ok. Jag kände att jag hellre skulle vara kvar hemma och bli bortskämd av familjen än att åka tillbaka, men what a fuck, det är bara att bita ihop.
När jag däremot sitter och försöker fördriva tid på Max på Arlanda tappar jag ut halva burgaren på mina tights, attans! Resten av burgaren dyker rakt ner i min cola, dubbel-attans! Jag skjuter ifrån mig den då vidriga brickan med sunkig snabbmat och tar tag i pluggandet. Det tar inte lång tid innan jag inser att boken är bland det tråkigaste jag har läst under mina snart sex terminer, trippel-attans! När jag går på planet tar jag istället för boken en kvällstidning och förskjuter pluggångesten till imorn, förskjutet-attans! Som vanligt så somnar jag under flygresan och reagerar inte riktigt över att vi är på g att landa, vilket innebär att jag får sjukt ont i nacken när pilioten sätter igång att skaka planet som en jävla torktumlare, kvadruppel-attans! När jag tillslut får kliva av planet håller jag på att blåsa bort totalt, jag har alltså bytt ut ett soligt Uppland mot ett blåsigt och grått Jämtland, 5 x attans! På vägen in med flygbussen passar jag på att hata Östersund lite mer. Jag hatar att det ligger mitt i ingenstans. Jag hatar den smutsiga snön. Jag hatar att jag har mellan 55 och 100 mil till min familj och mina barndomsvänner. Fula jävla skitstad! Den sista lilla skitbiten där jag måste kånka till fots på två väskor är sjukt hal så jag halkar omkull, super-attans! Jag vill bara sitta där mitt i gatan och grina som ett barn. Jävla skitdag.

Nu ska jag dessutom gå och jobba, har en känsla av att det inte blir det bästa arbetspasset i mitt liv, ATTANS!!!

Hörs!

Stjärtigt läge!

Idag känner jag mig less! Jag är inte ett dugg sugen på att åka hem till Östersund faktiskt. Jag gillar livet där uppe men när jag kommer hem och får träffa vänner och familj så vill jag ha mer. Jag vill inte åka ifrån det redan. Jag vill inte sätta igång med tentapluggandet. Dessutom är jag inte ett dugg sugen på att åka flygbuss i en timme och sen sitta och vänta på Arlanda i 1 ½ timme innan flyget går. Usch och fy!

Men men, nu får jag peppa upp mig! Jag har det bra där uppe och jag ska vara glad över att jag har så underbara människor att komma hem till och hälsa på här nere. Camilla, Emma och Hanna är helt underbara vänner! Sen ska vi inte glömma Johan, kan vara en av de bästa killarna jag känner! Sjukt drygt att jag troligtvis inte ser ngn förrän i sommar dock.

Nu måste jag ta tag i dagen och samla ihop alla mina saker som ligger utspridda i huset...

Hörs i norr!

Filmsöndag

Dagens och kvällens filmtittande har minst sagt varit allvarligt och gripande. Jag och Milla tog oss igenom Precious under efermiddagen, helt omöjligt att inte bli berörd! Filmen fick mig att bli riktigt illamående och väckte den lilla socionomen som bor inom mig till liv. Kan rekomenderas.
Nu under kvällen såg vi en om möjligt än mer känsloladdad film som fick oss båda att bli riktigt förbannade, Soraya M. Den här gången var det feministen i mig som blev ordentligt väckt. Jag rekomenderar den varmt och går t o m så pass långt att jag säger att alla människor borde se den!

Hörs!

Bottenlös

Till att börja med så kan jag ju berätta att gårdagen var riktigt nice! Det blev en trevlig och god middag med min älskade Milla och underbara Johan innan de andra droppade in. Minnena flödade, och vinet likaså :)
Johan hävdade att han var såååå bra på att laga mat. Upp till bevis alltså ;)

Hög mognadsnivå när Milla lägger sig och snortar flingsalt. Eller?
Enköpings finest <3
Skål!



Lagom i gasen gled vi ner på Joar Blå... Var väl helt ok men försfesterna är ju i stort sett alltid bäst. Kvällen avslutades med en kebab på grillen. Vad man en kan säga om kvalitén på Grillens krubb så slår den de norrländska kebaberna med hästlängder!

Idag hade jag väntat mig att vara en trasig själ (jag är ju van med att krogen stänger kl 02 och är därför inte van vid att komma hem runt 04-bläcket). Men icke då. Även idag var jag oförskämt pigg. Fick mig en riktigt mysig eftermiddag med Milla i soffan och dagen-efter-krubb i form av underbara delikatessmackor, så pass att vi t o m lyckades få i oss en hel mozzarellaost var, det är fan bra jobbat! Jag förstår inte hur jag kan vara så sjukt bottenlös dagen efter?! Jag har lixom även lyckats äta alldeles för mkt middag och känner jag mig och Milla rätt så är det inte omöjligt att ytterligare kalorier slinker ner ikväll. Det är ju inte direkt så att jag har gått och blivit en flugviktare den här helgen om man säger så...

Nej ni, ytterligare filmtittande med Millerill väntar!

Hörs!

Klackarna i taket!

To night´s gonna be a good night, det känner jag på mig.
Lär bli en kväll i gamla dars anda med vännerna från förr :) Vi startar med middag at my place (eller snarare mina pärons) med Johan och Milla då vi korkar upp med rosa bubbel, sen bara ökar vi!

Höj glasen och slå klackarna i taket
blir nog kvällen motto.

Tjoh!


Vad hände?

Det blir aldrig som man tänkt det sägs det, och nog sjutton stämmer det.
Gårdagskvällen skulle bli lugn och tidig för att vi skulle vara fit for fight idag, blev det så kanske? Självlart inte. Men är det egentligen någon som blir förvånad när det gäller Milla och mig?! Inte jag iaf. Men jag klagar inte.
Hur som helst så satt iaf jag och Milla och drack lite vin, skvallrade, pratade minnen och spinkade in bloggar igår. Mkt trevligt! Efter ngt glas bestämmer vi oss för att ta oss ner till Starlounge för att kolla in folket i stan och ta en drink. Bara en drink, inget annat. En drink och sen bara åka hem. Planen var solklar, men...
Starlounge imponerade inte särskilt mkt. Drinken var god men det var nästan så att vi kände oss som två 18-åringar igen. Vi går iaf ut vid stängning och är redo att ta en taxi hem, men blir efter mkt tvekande fram och tillbaka övertalade om att gå på Joar. Joar blå en fredag??? Både förnuftet och våra outfits skrev nej, men what a fuck, nu gör vi Enköping blev den avslutande tanken.
Vi går in på stället och det första jag gör är att peka på VIP-hörnan och säga "Helt ärligt, hur fan kan det där gå runt? Vem vill sitta och försöka schteka i Enköping? Varför åker man inte till Stockholm istället?" Tjii fick jag. Det tar inte lång tid innan ena duden vi kom med pickar oss på axeln och visar att vi tydligen ska gå in där. Holy macaroni vad vi skämdes. Försökte gömma oss i hörnet och kände oss som två riktga drinkluder. Verkligen inte våran grej! Anyway, efter några klunkar bestämmde vi oss för att sluta skämmas (vi bor ju endå inte kvar) och istället höja glasen och köra på. Trots alla mina fördomar hade jag faktiskt trevligt. Det där kommer dock aldrig mer att ske!

Idag vaknade jag upp oförskämt pigg 08.40 och insåg att vädret var strålande! Nu lutar det åt Västerås en sväng.

Tjillevippen!

Gällivarehäng?!

Blev sjukt mkt häng på stan för min del idag, lunch, promenix, fika och sen fika igen :)
Underbart att få träffa mina gamla vänner igen, de är nog världens bästa! Dessutom så fick jag äntligen träffa Hannas bonde till karl idag. Bra jobbat vännen ;)

Nu sitter jag och lodar vid datorn brevid lillsystern och väntar otåligt på att far min ska komma hem och ge mig föda. Kvällen lär bli ganska lugn, lite rötjut och skvaller med Milla, kanske en drink på Star lounge på det?!

Idag tänkte jag förresten på en sak när jag satt och spinkade på folk. Skiter vissa människor i hur de ser ut eller är de helt bakom flötet? Jag menar, lite smink eller kläder i rätt storlek har väl inte skadat? Att borsta håret någon gång i veckan är det väl inte heller någon som har dött av?! I dagens samhälle kan det väl inte ha undgått någon vad som absolut inte ser ok ut? Jag menar inte att alla ska se top notch ut, och menar heller inte att jag själv gör det, men kom igen... Det är underligt det där.

Hörs!

En lack Linda

Blev det ngn träning för mig idag kanske? Svaret är tyvärr nej.
Jag blir så less! Jag hoppade gladeligen in i bilen och körde ner till centrum i tron om att Enköpingcity fortfarande har gratis parkering i två timmar, men märker ganska snabbt att så inte är fallet. Lyckas fiska upp en tia ur jackafickan och går fram till p-automaten. Men icke då, den vägrar att ta mynt och uppmanar istället att dra kortet. Fine tänker jag. Men funkar det? Näe för den vägrar även att läsa mitt kort. Efter att ha stått där som en idiot i flera minuter lackar jag ur. Jag hoppar in i bilen igen och kör hem riktigt jävla förbannad. Tack för den starten på dagen...

Som tur är har jag andra trevliga saker att se fram emot idag. Ska plocka upp Milla vid tåget efter elva, dra "varvet" in "the big city", möta upp Emma för en lunch och sen träffa Hanna fram mot eftermiddagen, sweet!

Hej då!

Fröken Flygt tycker till

Idag var jag minsann uppe med tuppen på riktigt, händer inte särskilt ofta måste jag medge. Följde med mamma och hämtade hennes bil (eftersom att hon av ngn underlig anledning kör hyrbil idag?!) så att jag kunde få ha den. Jag grinar inte för det eftersom att jag stortrivs i hennes lilla BMW! Sen när jag kom hem för att äta frukost så ser jag även att min underbara mamma har fyllt kylen med diverse laktosfria produkter, bara för att jag ska kunna äta precis som jag vill. Min mamma är bara för söt <3

En sak som dock gjorde mig mkt irriterad i morse var när jag lysnade på nyhetsmorgon och hörde att våran konflikträdda och fega regering röstat ner förslaget om att drogtesta ungdomar under 15 utan föräldrars tillstånd om det finns misstanke om drogmissbruk. Det här förslaget var tydligen för integritetskränkande hävdades det. Vilken bullshit! Tyvärr är det så att en liten del av samhället förstör för oss andra vettiga människor, men det är så det ligger till. Klart som fään att jag inte skulle tycka att det vore jättekul att bli tvingad till ett drogtest om jag var oskyldig, men hur sjutton blir vi av med problemen annars? Skulle bara lagen träda i kraft så skulle antagligen inte testerna ses så konstiga på sikt och förhoppningsvis kan vi på så sätt rädda dessa stackars knoddar som har hamnat fel. Men icke då, svenskar är fega människor som är rädda för att göra fel. Vi avvaktar hellre för att se hur det går (eller kanske hur långt det går?!) istället för att handla i tid. Vad är detta för vänstersamhälle???

Nej nog om detta. Nu ska jag ner och testa på A3s träningscenter tänkte jag :)

Ha de!

Home sweet home

Ligger i sängen i mitt gamla flickrum och har det allmänt bra. Det är faktiskt väldigt skönt att komma hem och bli ompysslad emellanåt. Mamsen hade lagat mycket god thaimat, sängen stod bäddad och handukar var framtagna, mkt skönt måste jag säga. När man inte bor hemma och konstant måste sköta allting själv lär man sig verkligen att uppskatta att bara komma hem och slappa! Däremot blev jag väldigt besviken när jag kom till Arlanda och insåg att vädret var grått, kallt och blåsigt. Med andra ord var det mindre lyckat av mig att lämna vinterjackan hemma och endast ta med mig ulljackan hem, hur gick tankarna där egentligen? Tur att jag har en mamma och en syster här hemma som jag kan tjyva en jacka av!


Aja, nu ska jag väl gå och vara social med familjen, känns som att jag har ett fullspäckat schema frmöver.
Men hur ser egentligen fest-planerna ut i lilla Enköping i helgen? :)


Toodels!


Hepp hepp!

Nu bestämmer jag att det är vår, där med basta! Jag tar på mig mina nya pastellfärgade kläder och stressar upp till skolan.

Hörs i Onebuying :)

Love!

God morgon världen!

Helt unerbart väder ute idag igen, gud vad jag vill ner i vinterpaken! Tyvärr känner jag att en sväng på isen inte riktigt hinns med idag, åker ju hem i eftermiddag så jag har en del att stå i. För det första så måste jag tvätta, dock var alla maskinerna upptagna i tvättstugan och jag har ju som vanligt glömt att boka tvätttid - hur kommer det sig att det alltid händer? Jag måste ju även hinna packa, gymmet inväntar ett besök, disken väntar och sen är det föreläsning/lab som gäller kl 13.00... Dock håller föreläsningen på till 17.00 och min flygbuss går 15.00, hur ska detta gå? Känns som att min planering för dagen inte riktigt har varit på topp, sällan... Varför är det alltid så här??? Gaahhh!

Anyway, hade en trevlig gårdagskväll (som dock kräver ett guybesök idag), åt en riktigt härlig middag med helstekt fläskfilé, bakad potats, tomatsallad och en sås som bokstavligt talat "knullade i munnen" (om Filip och Fredrik får snacka kuk i teve så får jag utan tvekan uttrycka mig så på min genen blogg). Lite rödtjut och chokladmousse på det så satt jag i jäsarläge i timtals :P Samvetet blir ju lite bättre över att det faktiskt rekomenderas ett glas (eller två?!) vin om dagen.

Nej du, nu ska jag hoppa i träningskläderna och kicka igång!

So long, suckers!

Snart bär det hemmåt!

Kom precis hem ifrån ett underbart träningspass, Body Combat, jag bara älskar det! Kickade ass som fan idag så jag passade på at köra lite core-styrka sen. Ger mig själv en stadig klapp på axeln nu och funderar vilket sätt som kan vara det trevligaste att fylla på med kalorier... Ordentligt med kalasande och fest till helgen kanske? :)

Förövrigt har jag idag varit ute och gått i det underbara vårvädret och tagit mig i kragen för att förbättra min bleka hudfärg. Dessutom, har jag bokat biljett hem, är på Arlanda 17.00 imorn. ska bli riktigt härligt att komma hem, har ju inte träffat familj och vänner sen i julas så nu är det äntligen dags! Blir hemma ganska länge (för att vara jag vill säga). Torsdagkväll till tisdagmorgon är tanken, får väl se vad enköping har att bjuda på under den tiden :)

Så här underbart väder hade vi förresten igår när vi var nere i vinterparken och frilufsade allt vad vi kunde :)

Underbara vinterväder.


Samanfattningsvis så har min dag varit nice, har dock lite ångest över att skolböckerna inte har varit särskilt prioriterade... aja, det får bli en annan dag.

Nu börjar jag bli hungrig som få och kilar därför över till exet-kexet för att laga baconinlindad helstekt fläskfilé :) Mumma!

Heppåer!


Att försöka sitt bästaste

Hej och hå!
Här sitter jag och gör mitt bästa för att skapa en blogg. Måste dock erkänna att jag önskar att jag var lite mer tekniskt lagt och förstod mig på hur sånt här fungerar på en gång. Men ge mig lite tålamod så ska jag minsann ordna upp det här, och då ska jag minsann bjuda på allt från kontroversiella åsikter, kritik, krönikor och kanske t. o. m. lite skvaller ;)

Hepp hepp, nu ska jag gå och sola!



Testing testing!

Hepp hepp, nu testas det för fullt!

RSS 2.0