Framme!

Min resa till Stavanger gick sådær igår.... Børjade med att jag hade 60 kilo med mig nær grænsen ær 20... Med andra ord fick jag læmna en væska hemma och istællet resa ivæg med ynka 45 kilo :P

Væl framme så hittade inte min taxichaffør till adressen så jag fick sjælv knappa in den på gps:en, måttligt bra nær min norska stavning inte ær helt hundra :P kan tillægga att Taxi hær i Norge tydligen kostar skjortan!

Anyhow så kænns livet bra nu, har dock en hel del støk med detta nedrans skattekort, kontrakt från olika håll ska vara påskrivna och jag flænger fram och tillbaka som en dum liten svenska!

Nej nu ska jag styra upp det hær och visa att jag ær en kæmpeflink jænte! Flott de!

Snakkes!

Hej då Sverige...

Ångest, förväntan, hopp, klump i magen, saknad, lycka och bra mkt mer avlöser mina tankar och magkänsla konstant. Nu är det mina sista timmar i Sverige och känslorna är minst sagt blandade.


Lurig tjej på g mot Marité = SAKNAR REDAN!

Nej ni, vi hörs i landet i väst.

Heia Norge!

De sista dagarna

Lite bilder från de få tillfällen jag lyckades ha kameran med mig mina sista dagar innan flytten....


Utsikten från fönstret när jag städade lägenheten = öldrickande vänner


Äntligen kom det riktiga sommarkvällar till Östersund


Marité fick sig en sista omgång.



Som sagt...


En sväng förbi det nya sommarhuset i Hälsningland...

Nu ska jag ner i centrum och styra upp lite.

Hepp hepp

Ångestfyllt...

Dåligt med uppdate från min sida på sista tiden men det har varit fullt upp med saker och ting samtidigt som tankarna har snurrat som sjutton.

Mina sista dagar i Östersund var kanon (bortsett från all flyttstädning vill säga). Sommarvärmen kom äntligen på besök och vi grillade och besökte uteserveringar om vartannat, trevligt värre :)

Tyvärr har dock en ångestklump över att lämna mitt gamla liv växt och växt för varje dag. Jag kommer att sakna mina vänner och min underbara familj så oerhört och helt plötsligt känns Stavanger så långt bort. I lördags när det var dags att flytta så var jag alldelles kallsvettig och kräktes som en toka. Dock vat detta inte pga av att det var midsommarafton dagen innan eftersom att jag då jobbade och sedan rundade av kvällen med två glas redrose med Sanna och Fidde innan det blev sängen. Jag hade snarare ngn underlig typ av ångest... När jag tillslut var klar med allt och efter att ha sagt hejdå till mina bästa vänner och grannar, Sanna och Fidde, så brast jag ut i gråt i flera timmar, huvva vad tråkigt det kändes.

Aja lördagskvällen spenderades iaf i mina föräldrars nyinköpta sommarhus vilket var mkt trevligt. Idag var destu mer hektiskt, bilfärd hem till Enköping, sen middag med familjen, styra upp inför resan, träffa Hanna som fyllde år och sedan avsluta kvällen tillsammans med Emma och Milla. Måstre passa på att atcka Hanna för det fina armbandet jag fick idag, nu kommer jag ha snyggast handled i hela Stavanger ;)

Tisdagskvällen

Gårdagskvällen bjöd på ett trevligt avbrott från mina sysslor. Jag, Sanna, Fidde och Jocke grillade en utsökt middag innan vi kollade Nigeria-Sydkorea. Efter matchen bytte vi ut Jocke mot Anders och vi tog oss en kort sväng på Bishop Arms. Där kan man säga att det var lite varierat folk :P Hursom helst så avslutade vi kvällen med lite frågesport. Trevlig kväll som sagt!


Sanna är kung på att göra sallad!


Eftersom att sommaren vägrar komma hit så fick vi ta med grillen in tillslut :P


Dåligt väder innebär ju även att man får lov att äta inne...

Tack och bock!

Nu vill jag börja med att tacka min chef Tobbe för det fina intyget jag fick idag! Hade banne mig inte kunnit skriva det bättre själv ;) Tusen tack!

För övrigt har jag pausat lite i mitt pysslande idag och fikat med Jenny G, Fia och Fredrik, mkt trevligt :) Tog mig även en runda på stan för att försöka hitta ngt fint till älskade Sanna som fyller år på fredag, gick tyvärr skitdåligt...

Aja, nu ska jag pyssla vidare innan det blir lite grillning och ett glas rosé med mina favoriter Sana, Fidde och Jocke :)

Minnen

Förutom lite underliga fynd i garderoben så hittar jag en del andra saker som jag helt hade glömt bort nu när jag går igenom lägenheten bit för bit.. Det absolut roligaste var när jag hittade min dagbok från sommaren 2006 när jag gjorde en säsong på Kreta. Herregud, säger jag bara. Minnena kom tillbaka och jag satt och skrattade som en gnu när jag läste om mina och Camillas galna äventyr. Dock märks det att jag var 4 år yngre eftersom att jag aldrig hade pallat leva så nu!


Kreta 2006.

Pula i köket?

Idag har jag benne mig inte gjort mkt roligt, bara massa fixande och trixande och tvättat en hel del. En väska som ska med till Norge är redan färdigpackad och full, den består av handdukar och sängkläder o dyl. Fattar ni hur sjukt mkt väskor jag måste ha med när bara sånt skit tar upp en väska... Lite lagom med övervikt på flyget skulle jag tro.

Förresten så smygtränar jag lite på norskan lite då och då. I mina mail jag skickar till Norge använder jag de norska artighetsfraserna och när jag pratar för mig själv (ja jag brukar faktiskt göra det ibland) så pratar jag så mkt norska jag bara kan ;)

När jag var i Norge för ca 2 månader sen så fick jag lite varningar av den ekonomiansvariga på vad jag inte skulle säga, exempelvis:
- Tös = Slampa på norska
- Pula = Knulla på norska
Jag vill be om ursäkt till mamma och pappa för mitt fula och vulgära språk men förstå vad sjukt det skulle bli om jag pratar med ngn norsk som frågar vad jag gör och mitt svar exempelvis blir "Jag pular och donar i köket". Förså hur oerhört fel det skulle kunna bli!

Förresten kör jag Rasmus Seebach på repeat idag i bris på bra norsk musik..!

Förråds fynd

Idag håller jag på att förbreder mig för fullt inför flytten. Usch, det är verkligen inte roligt att packa ihop grejer, tvätta, linda in ömma föremål i tidningspapper osv...

Dagens stora fråga är dessutom varför det låg massa trasmattor i mitt förråd??? Jag har aldrig någonsin ägt ngn eftersom att det är bland det fulaste jag vet! En ytterligare fråga är också varför jag äger en hemtelefon som fortfarande befinner sig ouppackad i kartongen? Hur tänkte jag där? Mkt fynd i mitt förråd idag minsann...

Förutom alla tråkiga måsten har jag även lagat norsk fisksoppa idag, bra för att komma i rätt stämning tänkte jag ;)

En knasig känsla

Idag är det precis en vecka kvar till jag flyger till Stavanger. Tror inte att jag riktigt har fattat att jag ska lämna Östersund och alla vänner än... Igår tog jag ett låååångt samtal med far min angående flytten och vi diskuterade allt det praktiska jag måste tänka på. Efter ett tag blev jag nästan ledsen, jag kommer ju att sakna Östersund, alla arbetskamrater, mina vänner, vintern i Åre och framförallt min vapendragare Sanna så att det är helt sjukt!

Att lämna Östersund känns faktikskt betydligt jobbigare än att lämna Enköping. Enköping visste jag ju iaf att jag skulle ha anledning att komma tillbaka till.... Dock börjar jag redan leta anledningar till att komma tillbaka hit ;)


Älskade Östersund.

Sweet home

Just nu är jag enormt glad över att jag är hemma. Jag var nämligen lite inställd på att jag skulle bli kvar ute på Verkön inatt men eftersom att allt flöt på fint kunde jag bege mig hem kring 01.30-tiden :)

Hur som helst så var det iaf en stor 50-årsfest på ön idag. Stackarna hade lagt ut enormt mkt pengar och planering men vädergudarna var tydligen inte på deras sida. Regn, kyla och näst intill storm är ju inte det ultimata när man har ett stort partytält...

Efter några timmar stod det kissandes karlar över halva gräsmattan, varpå Kicki kläcker kommentaren: "Herregud, alla dessa kossor som springer kan jag väl acceptera, men kukar, det vill jag fan inte se". Haha, jag höll på att dö av garv! Men faktum är att det inte är jättetrevligt att se folk kissa överallt, speciellt inte när man vet att man kommer springa omkring där sen....

Lördagslista

Idag känner jag mig stressad och förvirrad så nu tar jag det här i punktform.

1. Efter 2,5 timmar och 1300 kr fattigare så sa frisören att min hårfärg är "honungs-kola-beiget". Nu vet ni det!

2. Igår växlade jag in alla mynt som jag hade liggandes, det blev 750 kr. Tack och bock!

3. Rea på Scorett är farligt. Jag köpte två underbara men skyhöga partyskor igår men jag fattar inte hur jag ska kunna strutta runt på Stavangers kullerstensgator med dem...

4. Mkt bra kväll igår och en mkt god middag tillsammans med Sanna och Fidde!

5. Nu ska jag och Jenny G åka på Max innan vi beger oss ut mot Verkön för jobb!

6. Delar tyvärr inte med mig av några bilder idag eftersom att jag inte lyckades få med mig kameran igår, attans!

Ledig :)

Idag har jag tagit ledigt från jobbet, sjukt skönt. Jag kom på att det blir min sista riktiga helg här så en helt ledig festkväll innan jag flyttar måste jag ju få till. Ikväll är det dessutom Redbull-fest på Marite och eftersom att Fidde jobbar för dem blir Marite det självklara valet ikväll.

Snart ska jag dessutom till frisören för lite ljusa slingor, får väl se om jag räknas som blondin eller brunett när jag är klar :) Förresten kom precis min parfym jag beställde härom dagen. parfym.se är verkligen en klockren sida, taxfre priser och det tar bara ett par dagar att få hem grejorna, perfekt!

Förresten hann jag med en liten aw igår igen, givtevis på Plaza eftersom att det är torsdag. Sjuttsningen, det märks att det är sommar eftersom att det är folk ute oavsätt vilken dag det är!

Stackars ben

Holy macaroni vilken träningsvärk jag har idag! Det är banne mig illa när man knappt kan duscha eller gå på toaletten. Usch, det är tragiskt hur mkt muskler man tappar under ett längre träningsuppehåll..!

Förresten vaknade jag 08.35 imorse trots att jag kom i säng ca 03.30. Knasigt och väldigt olikt mig!

Nu ska jag nog ta tag i lite saker, frågan är bara vart sjutton jag ska börja...

AW

Idag hade jag ju som sagt en del att fira.... Dock var dagens lott såklart att jobba. Jobbet flöt faktiskt på bra som sjutton, gästerna var nyktra och jag var klar kring 22.00 = sweet :)
Efter jobbet kikade jag förbi mina kära grannar Sanna och Fidde och det visade sig att de satt och tog sig en öl. What a fuck tänkte jag och letade upp en halv flaska rosé :) Jag kan dock berätta för er att två glas vin ger bra mkt mer effekt än väntat när sömnbristen är total och man jobbar konstant. Vips sa det så fortsatte alltså afterworken på Marite. Me like, jag måste ju faktiskt suga ut det sista av Östersund nu!

Nej nu är det dags att sova. Det är ju faktiskt en dag imorn också!

Kirrat och klart


Nu är boende i Stavanger kirrat och klart :) Känns kanon! Jag ska dela en lägenhet med två norska tjejer, Nina och Trine, som verkar jättetrevliga. Dessutom studerar de reiseliv (alltså typ samma sak som jag har läst) så vi har nog endel gemensamt. Jag stötte dock på lite trubbel när jag rinde upp Nina idag för att få saker och ting bekräftat, att förstå norska över telefon är lixom inte det lättaste...



Nej nu ska jag gå och jobba min 10:e dag i rad, hejja hejja!

AAAAAAA = King!

Nu är det hög tid att skryta som aldrig förr, jag och Sanna satte ett A i betyg på våran C-uppsats/kandidatuppsats. 10-veckors slit lönade sig och högsta betyget blev vårt :)
Under mina tre år på universitetet har jag väl kanske inte gjort mig känd som ngn plugghäst och jag har heller aldrig tidigare fått A på verken en tenta eller ett arbete, jag har några stolta B:n som jag har skrytit med men det här slår allt med hästlängder. Bäst när det gäller heter det ju och det visade sig att Sanna och jag utan tveken besitter den förmågan. Alla ni som tvivlade på oss tidigare kan känna er rejält ägda av två 22-åriga töser :)
När vi ska visa vad vi lärt oss på tre år och alla våra akademiska kunskaper sätts på prov så är Sanna och jag helt enkelt oslagbara. Sen att jag dessutom jobbade ca 150 timmar i maj visar ju bara att jag fixar allt ;)
Så alla ni som har uppsatsen framför er, behöver ni en perfekt mall så är det bara att spana in våran; "Utländska besökare i den svenska naturen - En studie baserad på en expertgrupp"
För övrigt ska den dessutom skrivas om till rapportform och publiceras i ETOURs rapportserie 2010, det är fanimej King!


Septemeber 2007. Vem sjutton kunde tro att vi skulle skriva ett klockrent examensarbete?!


Idag var jag givetvis på strålande humör och gav mig på cirkelträning på gymmet. Holy macaroni vad jag är slutkörd! Men men skönt i efterhand och hjärtat fick känna att det lever :)

Moppetur

Idag fick jag sjuss hem från jobbet, inte med vilket fordon som helst utan med en moppe! Fattar ni hur roligt det är att hon som är ansvarig för servisen och är typ 55 bast sjussade hem mig på hennes lilla väspa?! Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag satt där bak, kände mig ju som 15 igen :) Förstår ni hur sjukt komiskt det hade varit om polisen kom och haffade en-55 åring och en 23-åring för olovlig moppe-körning? :P Hahah!

Förresten hade jag fått ytterligare ett mail angående en lägenhet nu när jag kom hem. I denna bor det en svensk tjej och två norskor. Fasen, nu har jag ju beslutsångest...

Hoppas

Idag skiner solen vilket i sin tur gör mig på bättre humör :)

Eftersom att solen för en gångs skull tittade fram idag så passade jag, Sanna och Anette på att ta en lunch på Pauses uteservering, mysigt och gott! Dock är det tragiskt att det är så kallt i luften så att det inte går att ta av sig jackan trots att det är mitt i juni...

Ett ytterligare bra besked är att jag har ännu en lägenhet på g i Stavanger nu :) Lägenheten ligger mitt i stan och för tillfället bor det två jenter där som pluggar reiseliv. Med andra ord borde vi ha liknande intressen :) Dessutom var det inte en chockhög hyra och depositionen är inte så farlig. Håll tummarna nu för till den här lägenheten vill jag banne mig flytta!!!
Eftersom att jag börjar jobba om precis två veckor känner jag att det är oerhört lägligt att hitta någonstans att bo nu...


Hej min nya hemstad, hej!

På tal om ingenting så bokade jag tid hos frisören idag, nu är det hög tid att bli sommarfräsch!

Nej, dags att kila till jobbet!

Sömntutan Linda

Igår hade jag som sagt en riktig skitdag. Till råga på allt så jobbade jag på kvällen och jag råkade dessutom gå hem sur och förbannad, huvva!

När jag tillslut var hemma från jobbet lyckades jag givetvis somna med alla kläder på och datorn i knät i min lilla soffa vid 00.30-snåret och vaknade inte förrns vid 07.00 imorse, fortfarande med datorn i knät dessutom! Där kan vi snacka om utmattad och trött tjej!

Imorse var jag däremot på bättre humör och startade därför dagen med ett härligt gympass. Efter det träffade jag Sanna vid lunch och vi styrde upp den sista formalian i uppsatsen så att den ser snygg ut när den offentliggörs.
Sen hände det igen, jag totaldäckade i soffan mitt på dagen och vaknade 15.05. När jag insåg detta fick jag en enorm panik eftersom att jag skulle börja jobba 15.00... Kan ju säga att det var måttligt pinsamt att komma en halvtimme sent och säga att man försov sig när klockan är halv fyra på eftermiddagen! Tur för mig att alla är så snälla mot mig uppe på Arctura!

Hörs va!

shit-day!

Idag är banne mig en skitdag, jag känner mig irriterad och nere. Till råga på det så är vädret riktigt kasst = skitsöndag! Jag har dock en liten känsla av att mitt humör beror en del på att det har blivit lite väl mkt jobb och på tok för lite sömn den senaste tiden. Det i kombination med den växande stressen inför flytten blir lixom bara sörja... Nej ikväll har jag ingen som helst lust att jobba, men what to do?!

Aja, om bara några minuter kommer äntligen Sanna hem iaf! Det ska bli super-dupernajs! Sjuttsingen vad jag har kännt mig ensam här uppe utan min bästa vän och granne!


Välkommen hem din fis ;)

Tänk före?

Idag trodde jag att jag skulle komma från jobbet i hyffsad tid men av ngn underlig anledning dök det bara upp nya saker att göra... Men men, tid är pengar och idag blev det ytterligare 11 timmars jobb.

På tal om absolut ingenting, varför heter det egentligen "tänk efter"? Det blir ju jätteknasigt när man säger "tänk efter före", borde inte uttrycket helt enkelt vara "tänk före" istället? Jag och min arbetskamrat Johan satt och diskuterade detta efter alldeles för många timmars jobb och vi kom även fram till att ett annat jättedåligt uttryck är "jag är skit-kissnödig" Är man lixom både bajs- och kissnödig då? Återigen djupa tankar från min sida klockan fyra på morgonen alltså...

Lycka...

Nu sitter jag återigen fem på morgonen och kan inte sova... Kom nyligen hem från ett 12-timmars pass på jobbet, jobbade på en fest som hade 5 olika band som spelade så det var ganska kul iaf :) Jag insåg även att jag hittills har jobbat 49 timmar den här veckan och har 2 pass kvar innan veckan är slut...

Förresten hittade jag en godispåse nu när jag kom hem, det är lycka det ;)

Underbara sol

Idag är äntligen sommarvärmen här, helt underbart!
Jag startade dagen med en svettig powerwalk för att försöka bli av med min träningsvärk... Det gick väl måttligt bra.
När jag kom hem var tanken att jag skulle städa och fixa i lägenheten men eftersom att vädret var så härligt så fick det bli lite ärenden på stan istället. Även lite shopping hann jag med, precis som en mjukglass i solen :) Åååh vad jag älskar sommaren!

Nu är det iaf dags för mig att göra mig redo för lite jobb. Eftersom att vädret är så fint i dag borde det bli fullt upp i Teaterträdgår´n :)

Ledig dag???

Vilken dag! Jag hade planer på att vara ledig idag, fixa och trixa med  nödvändigheter och städa lägenheten... Dock ringde telefonen och väckte mig 08.30 imorse så då var det bara att stressa iväg till jobbet. Under dagen hörde dessutom mitt andra jobb av sig så så fort jag var klar med det första var det bara att stressa vidare till nästa. 09-17 på Gamla Teatern och sen 18-00 på Arctura blev lixom inte så mkt till ledig dag :P
Jag får helt enkelt ta tag i lite fixande imorn istället... Förresten är det konstigt, sammanlagt idag jobbade jag 14 timmar och jag känner mig helt slut. När jag kör ett 14 timmars pass på ett och samma ställe blir jag inte alls trött på samma sätt, är inte det lite underligt?!

Förresten har jag två viktiga notiser att dela med mig av;

1: Jag har under en längre tid mailat med en person i Stavanger angående en lägenhet och det ser faktiskt hyffsat ljust ut för min del :) Dock insåg jag idag (efter att ha sökt på facebook) att personen är en kille, haha, jag som hela tiden har trott att det var tjejer jag har snackat med :P

2: Idag fyllde världens bästa tjej, min älskade Milla 22 år. Fy sjutton vad tråkigt det är att jag inte kunde fira hennes födelsedag med henne. Jag kollade även i kalendern och insåg att det var 3 hela månader sedan vi sågs sist. Det är banne mig inte ok! Jag saknar ju denna tös så mkt att det är helt sinnessjukt!


Milla och jag i höstas <3

Folkskygg?

Det här med servicebranschen kan vara knepigt ibland. Saker och ting kan gå lite hur som helst, gäster kan vara otrevlig och man kan ha en riktigt pissig dag och det kanske inte finns tid att äta på sjukt många timmar, men trots det måste man konstant ha ett leende på läpparna. Idag till exempel var jag beredd på att gå in och jobba typ 6 h, det blev istället 10 h, inte mig emot alls eftersom att jag näst intill jagar timmar i juni men man är iaf inte helt inställd på det. Dessutom satt vi ganska rejält i skiten ett tag under kvällen, mitt humör var inte på topp, jag var hungrig som få och damerna var gnälliga. I det läget ville jag enbart gå in och diska för att slippa se människor men det är inte riktigt möjligt...
Som tur är anser jag mig ganska duktig på att hantera krävande kunder och försöka glömma bort mitt dåliga humör och utsvultna mage, att jag däremot går in i köket och svär och gnäller framför de stackars kockarna är en helt annan femma ;) Ibland undrar jag om servicebranschen kan göra människor folkskygga?
Aja, jag gillar iaf branschen och man träffar ju på både ett och annat orginal då och då :)


HAT

Inatt när jag inte kunde sova låg jag och kollade på en gammal repris av Boston Tea Party med Filip och Fredrik. Temat för programmet var kärlek och hat. Jag måste säga att jag älskar deras frispråkighet och hur de tar upp ämnen och frågor som vi andra skämms för att diskutera.
När de kom till hatet så förklarade expertgruppen att hat är som en konstant och ihärdig agression som inte ville släppa vilket låter ganska naturligt. Det som däremot förvånade mig var att de även berättade att när man ger utlopp för sitt hat och blir förbannad så ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Fasen, jag som tycker att det är skönt att brinna av så att jag sedan kan släppa saken. Dock insåg jag nu att jag kanske borde tänka på saken eftersom att jag är en jävel på att bli arg när jag anser att måttet är rågat, jag skriker, svär och kastar saker omkring mig. Tydligen är det alltså bäst att hålla denna ilska inom sig... Måste erkänna att det låter lite underligt.


Stört sköna dudes!

God morgon!

Dagens största fråga är varför inte sommaren vill komma upp till norrland? Resten av Sverige har uppenbarligen strålande sol och värme medan vi inte kan gå utanför dörren utan långbyxor och jacka. Av mina tre år här uppe är det här utan tvekan den sämsta försommaren jag har varit med om! Skit-norrland, skit-jämtland och skit-östersund!

Förresten har jag en jävulsk träningsvärk i min stackars överkropp idag (främst mage!) så nu tänkte jag gå till gymmet och plåga mina ben lite också!

Toodels!

Comeback :)

Idag gjorde jag äntligen comeback på gymmet efter 1 månads uppehåll pga av sjukdom och snörvlande. Jag måste säga att det var riktigt härligt att få ta ut kroppen igen och bli riktigt trött. Min stackars mage kommer troligtvis dock ha en enorm träningsvärk imorgon...

För övrigt så är min plan att flytta om precis 3 veckor. Dock har jag fortfarande inget boende så jag börjar bli måttligt stressad..! Gaaahh!

Aja, dags att springa till jobbet!

Hot stuff

Ikväll har jag latat mig enormt! Jag har  suttit fastklistrad i soffan i sällskap av en godispåse och kollat på söndagsfilmen på trean, "Kärlek på menyn". Jag måste säga att filmen var bättre än förväntat. Uppenbarligen är jag väl inne i ngn känslig period dessutom eftersom tårarna forsade vid flera tillfällen, både av sorg och av lycka.



Under filmen så förundrades jag dessutom över hur sjukt snygg Catherine Zeta-Jones är. Hon måste ha varit 38 år i den här filmen men det syns banne mig inte. Skulle jag se ut som hon gör när jag är i samma ålder kommer jag bli oerhört lycklig!


På tal om ingenting alls så mår jag mkt bättre nu, enbart körteln som inte är helt kanon... Imorn är iaf planen att göra en comeback i gymmet. Ska bli underbart härligt!

6:e juni

Idag har jag firat nationaldagen för fullt, eller?! Jag har snarare inte firat den över huvud taget vilket jag tycker är väldigt synd. Faktum är att jag inte riktigt vet hur man borde fira den svenska nationaldagen förutom att hissa en flagga. Varför har vi inga tydliga traditioner?
Kolla bara på norrmännen eller amerikanarna, de är ju kungliga på att fira och hylla deras land. Förstå vad kul det skulle vara om vi såg fram emot den sjätte juni som en stor högtidsdag och om vi hade festliga traditioner att ängna oss åt. Är det för sent att styra upp traditioner nu?

Aja, det blev ju lite champagne på Marites glasveranda efter jobbet igår så jag får väl se det som lite firande :)

Bra?

Igår fylldes Östersunds gator av lyckliga och skrikande studenter. Herregud, jag blev nästan avundsjuk, den där känslan av att man är så orehört bra smittade nästan av sig. Helt sinnessjukt att det är 4 år sedan jag själv stod på flaket och skrek "fy fan vad vi e bra". Dessutom inser man nu i efterhand att man inte alls var så bra, vissa var ju rent ut sagt kassa :P Aja, känslan säger att man är King of the world och det är det som är det viktiga..!

Min gårdagskväll spenderade jag på jobbet, därefter blev det en sväng på Plaza :) Ikväll är det återigen jobb som står på schemat.

Förresten så kom det ett blombud imorse med en riktigt fin examensbukett, tack snälla Per och Agneta!

Fin va?! :)

Examen

Igår tog jag alltså examen vilket gör att jag nu kan kalla mig akademiker, helt crazy!
För att fira detta blev det lite skumpadrickande på kvällen hos Karin innan vi begav oss till Oscars (studentpubben) där jag och Jocke bjöd till och körde kareoke :) Kvällen avslutades på Plazas dansgolv och jag hade mkt trevligt!

En övrig och mkt viktig notis är att mina föräldrar tamifan är de bästa! Igår hade de skickat både blommor och kort, samt fyllt på kontot, vilka pärlor :) Dessutom ringde från en annan blomsterhandel nyss och sa att jag har ytterligare en bukett som väntar. Undrar vem det kan vara ifrån? :)


Snälla päron som skickar grejer :)

Kass start

Idag är min sista dag på univetrsitetet, snart får jag alltså ut min kandidatexamen, helt jävla fucking amazing!

Dock började min dag sämre än sämst! Opponeringarna och därmed också skoldagen började kl 8.15 imorse så alarmet var ställt på 07.00 (vilket är på tok för tidigt). Iaf så lyckades jag tydligen somna om för jag vaknade till 07.48, skynda skynda alltså. Med andan i halsen och kaffet i handen hann jag iaf i tid, puh!

Under förmiddagen har jag enbart avverkat uppgiften som biopponent så nu efter lunch så har jag det värsta kvar, Sannas och min uppsats ska granskas och sedan är det dags för oss att opponera på Kristian och Jocke..! Är faktiskt nervös nu!
Aja, har en känsla av att dagen sedan avslutas med ett (eller kanske flera) glas bubbel för att fira att dessa tre åren har passerat..

Damn vad bra jag är!

Latmaskar helt enkelt..!

Varför är det så att människor som oftast är arbetslösa och lever på bidrag så ofta blir sjuka när de tillslut lyckas få tag på ett jobb?! (När samhället ordnar ett åt dem vill säga)
Jag hävdar återigen att jag har rätt, de är snäppet latare än de flesta andra människorna. Hur kommer det sig annars att just denna grupp av människor är hemma då de har en förkylning medan vi andra trycker i oss lite smärtstillande och gör det som förväntas av oss? Min teori är som följer; denna grupp av människor som sjukanmäler sig för minsta lilla åkomma är vana vid att samhället städar upp åt dem, täcker upp och sköter allt åt dem. Givetvis kan dessa människor då sätta de andra arbetskollegorna i kläm eftersom att de räknar med att ngn annan gör arbetet åt dem!

Ni som ständigt kommer med kritsika åsikter angående min politiska ställning; nej, jag drar inte alla över en kant och jo, ni måste börja läsa mellan raderna och inse att jag inte syftar till varken pensionärer, handikappade eller riktigt sjuka människor. Jag syftar på de som är mellan 18-30 år och inte vill stå på egna ben, inte vill klara sig, utan snarare har blivit bekväma i att sitta i soffan och se hur alla andra ordnar det åt dem!


Vingar?

Idag blev vi klara med opponeringen och hann även göra vår lilla biopponering, mkt skönt!
Tur att vi inte tog så lång tid på oss eftersom att jag börjar jobba redan kl 14.00. Brottom brottom med andra ord!

Men, vad har hänt med mig? Jag är absolut inget fan av redbull eller energidryck av huvudtaget. Trots det har jag nu på två dagar druckit två st redbull... Say what?! Det värsta är att jag faktiskt börjar inse att det fungerar, det kanske inte ger mig vingar men pigg blir man minsann. Jag skyller på Fiddes enorma Redbull lager helt enkelt :P

Dags att kila vidare!

Varför?

Kvällens jobb gick riktigt smutt, var klar strax efter 22.00 :) Skönt det för nu har jag hunnit söka lite lägenheter, har faktsikt anmält intresse på ytterligare 8 st ikväll.

Aja, dagens fundering: Varför knäpper kvinnor och män sina skjortor olika? Varför i hela friden sitter knapparna på olika sidor? Fungerar kvinnor och män så pass olika att vi helt enkelt tycker det är lättare att knäppa våra skjortor från olika håll? Är det för att vi ska se skillnad i affären? För att vi inte ska ta fel en stressig morgon? Seriöst, varför?!

RSS 2.0