Hej då Sverige

Vaknade banne mig lika risig idag som igår... jävla skit sjukdom!!!

Dock hade jag inget annat val än att ta mig upp ur sängen idag och hoppa i kläderna för att uträtta alla dom där nedrans ärendena som alltid måste göras innan nyår. Ni vet sånna där typiska tjejgrejer; inhandla nya strumpbyxor, packa in håret, ta ett sista span efter en ny klänning osv... Hur som helst så blev jag piggare för varje timme och jag hann hem till Emma för en trevlig fika innan det blev mysmiddag och rödvin med familjen. Mkt trevlig dag med andra ord :)

Nu är det hög tid för mig att sova eftersom att mitt plan lyfter redan 06.10 imorgon... Copenhagen, here we come :)


Mitt hem de kommande 3 nätterna :)

TA VÄCK!

Fy sjutton vad tråkigt det är att våpra sjuk. Jag mår ju som en döende kråka, är totalt rastlösmen har inte energi till någonting. Huvva. Kan inte någon bara ta väck min huvudvärk och alla annan smärta?!

I brist på saker att göra så har jag suttit på tok för mkt framför min lilla dator idag. Sökte lite på hotellet där vi ska bo i Köpenhamn och insåg att de har champagnebrunch ända fram till kl 12 på nyårsdagen, sånt gillar vi! Ett underbart sätt att starta det nya året om ni frågar mig :)



Underbar start på en ny dag och ett nytt år :)

God fortsättning!

Hallu på er och god fortsättning! Var ett tag sen jag skrev här men som vanligt när jag kommer hem är det fullt upp. Det gäller att utnyttja varje minut till att antignen catcha upp med vänner eller familj samtidigt som jag har massa småärenden som måste uträttas när jag väl är på plats i lilla Enköping.

Hursomhelst så har jag haft en underbar jul med nära och kära. För första gången sen sommaren 2008 är jag dessutom hemma i över en vecka i sträck så den här gången hinner jag fakrtiskt att träffa alla :) Lovley!

Julafton bjöd iaf på god mat och fina klappar medan juldagen bjöd på tjoh och tjihm på Joar Blås dansgolv. Mellandagarna har därefter till störst del spenderats i v-ås med Milla och Emma, men en snabbfika med söta Hanna har även hunnits med, sweeeet! För första gången på länge har jag även hunnit umgås lite med mina systrar vilket är oerhört trevligt :)

Idag var tanken att jag skulle till Örebro på diverse äventyr men givetvis så lyckades jag bli sjuk under natten så nu mår man ju som en avdankad sill, DAMN!!!


Aja, nu ska jag gör allt för att friskna till så att jag är piggelin på fredag då jag beger mig till Köpenhamn för att fira nyår. Damn vad kul det ska bli, tre nätter på en svit mitt i stan, lovley.


Jävla snabbt gäng som ska fira nyår tillsammans :)

savna

Min älskade Tovis har nu lämnat mig och Stavanger för kylan i norra SVerige, syyykt tråkigt måste jag säga och jag kommer sakna henne som en tok!

Nej ni, time att göra mig klar för lite julklappsshopping :)


last energy

Konge-gäster ikväll på jobbet som avslutade med att köpa en flaska champagne till deras servitörer.Såntgillar vi, mer av det tack. Avslutade kvällen på backstage, konge!


Två dagar kvar på jobb nu.... Nu kööööör vi det sista :)

Wish

Wiiieee, idag faller det stora snöflingor även här i Stavanger, underbart. Än mer underbart är att det är söndag idag vilket betyder ledig dag :) Damn vad jag älskar söndagar! Ännu en underbar sak är att jag bara har tre arbetsdagar kvar innan jag åker hem :) Har banne mig aldrig någonsin längtat hem så mkt som jag gör nu. Ska bli underbart att få komma hem till den svenska julen, mysa med familjen och kalasa med vännerna!

För övrigt så har ni min önskelista här:
* En ny skidjacka
* Parfym (ni vet vilka ;))
* Skinnhandskar
* En weekendväska 
* Ny tattuering :)
* Myskläder, tofflor, raggsockar, you name it
* Bling bling i alla dess slag ;)
* Träningstights (i vår är det banne mig dags att ta tag i träningen igen)
* Livets stora kärlek?!


Haaaa deeee! 

knugen

Men konge att sista helgen inna mjul var avklarad. Även konge att jag har jobbat 68 timmar den här veckan.



Snakkes!

Konge

Seriöst, efter min vurpa i trappen i förrgår är jag typ handikappad! Har fanimej aldrig sett maken till blåslagen skinka.... Man kan alltså säga att det är syyyykt synd om mig.
Förutom att det är synd om mig är jag även oerhört sliten att the moment, 15,5 timmar på jobb idag gjorde mig knappast piggare. Nedräkningen till julledigheten är utan tvekan i full gång och just nu återstår det alltså bara 4 arbetspass, Konge!
En annan grej som är syyykt Konge är att jag, Sara och Micke bokade en fet svit i Köpenhamn två nätter över nyår idag när vi kom hem från jobbet :) Då jädrans ska det lyxas och drickas champagne kan jag lova! Lite mindre konge dock att vi inte kollade upp biljetter till och från Köpenhamn innan vi betalade för sviten så nu vet vi inte hur vi ska ta oss hem :P Hahaha, vi i ett nötskal!

Holy macaroni vad jag längtar efter min familj just nu. Jag hoppas verkligen att ni förstår det trots att jag är en sopa på att höra av mig....


Love!

Klantarsel

gIår ramlade jag somsagt i trappan på jobbet, sjuuukt jobigt idag när jag inte ens kan sitta upp och äta frukost. Stackars, stackars mig! förövrigt är det snöoväder ute och jag samlar kraft för att gå och handla, jobbig morgon med andra ord. Även jobbigt attvi inte har införskaffat en mikrovågsugn än till den nya lägenheten så att jagvar tvungen att göra gröt på spisen... Åååhh...!


Ha de på badet!

Take me home

Sjukt sliten Linda at the moment! Långa jobbdagar och mkt hemlängtan just nu. Till råga på allt så gjorde jaf vääääärldens vurpa i trappen på jobbet ikväll så att min rumpa är helt blålila och jag kan inte sitta ordentligt. Precis vad jag behövde akkurat nå, elr?! Aja, en sen lunch bokad på jobbet imorgon innan resten av sittningarna så arbetsdagen börjar tidigt vilket innebär att det är hög tid att sova!

Snakkes folkens!

Snart så

Wiiieeee, äntligen internet i våran nya lägenhetså äntligen kan jag få lite kontakt med omvärlden :) (nog för attmin facebooksida inte vill fungera men endå...)

Hur som helst så är vi inne på sluttampen på jobbet innan julledigheten och det börjar bli ganska uppenbart att vi som jobbar har blivit tröttare och slitnare för varje vecka... Men men, 7 dagars slit kvar och sen är det äntligen dags förmig att ta mig hem till Sverigeoch min underbara familj.

För övrigt har den sista tiden bjudit på diverse festligheter som bla inflyttningsfest/glöggfest, Micke har fyllt år, grötfest på jobbet osv. Med andra ord så har jobb och slit varierats med skratt och kalas. Precis som det ska vara med andra ord :)

Btw så var Tove en sötnos och köpte julmust till mig idag. Gissa om jag hade saknat det!!! Dock helt sjukt att en 33 cl burk med apotekarens julmust kostar 30 norska kroner... Men men, det var det lätt värt! Damn vad jag ska dricka denna underbara brygd när jag kommer hem till Sverige!

Aja, dags att sova, har en lång dag på jobb som väntar imorgon.

PS: Knatte, Fnatte och Tjatte heter Ole, Dole och Doff på norska och Nalle Puh heter tydligen Olle Brum. Hur kul är inte det på en skala?!?! :) Hahahah! DS

Nytt boende :)

ÅÅhh, just nu är jag en sjukt trött men samtidigt sjuuuukt nöjd tjej. Jag, Micke och Sara fick nämligen lägenheten som vi var på visning på förra veckan :) Detta betyder att jag kommer ha fem minuters prommenix till jobbet istället för 25 och enbart 10 min till byen :) Lägenheten är dessutom supermysig och hur fin som helst!

Förövrigt så hade jag en riktig pisskväll på jobbet så det var ju skönt för mig att jag hade ngt kul att glädja mig åt iaf!

Snakkes folkens!

RSS 2.0